67 strekkende meter zinkgoot uitmuntend aangebracht inclusief een achttal zinken regenpijpen. Aan alle gevraagde criteria is voldaan. Wij zouden niet weten wat er nog verbeterd kan worden.
Zeer prettig ervaren. Echte vakmensen met passie voor hun beroep. Ze hebben van onze drama goten weer een mooi stukje werk van gemaakt.ook goede afspraken mee kunnen maken. En denken met je mee .Zeker aan te bevelen.nazorg was ook top.!!!!
Snelle uitvoering opdracht, keurige vriendelijke vaklui. Positieve totaal indruk
communicatie kan ik niet heel goed beoordelen, gezien er meerder huizen stormschade hadden en de communcatie via een andere huiseigenaar ging.
Zeer prettig
Serieuze offerte dmv bezoek en uitvoerig kijken, nette en overzichtelijke offerte uitbrengen via de mail, afspraak maken in welke 'weken' het gaat plaats vinden, vakkundige installatie waarbij er geluisterd wordt naar de klant. Enige kanttekening is de 'late' (2 dagen van tevoren) aankondiging welke dag men komt. Ik wil zelf toch ook graag aanwezig zijn bij het vervangen van de dakgoten ect. Verder niets dan goeds!
Duidelijke, heldere communicatie. Vooraf is er nog iemand komen kijken om de situatie op te nemen. Van tevoren een offerte, met korting bij deelname van 3 huizen. Netjes gewerkt, vriendelijke mensen.
Fijn en snel geholpen.
Goede en nette communicatie, betrouwbaar en van topkwaliteit
Alles prima verlopen vanaf het eerste contact t/m het plaatsen en de oplevering.
was gewoon prima! Zien of alles over paar jaar nog steeds prima is, maar daar gaan we helemaal van uit
Stormschade aan dakgoot werd snel en vakkundig gerepareerd. Ben heel tevreden over dat het op korte termijn geregeld kon worden. Voor de dakgoot aan de andere kant van het huis mogen jullie zeker nog eens aankomen.
De Zinkspecialist is een goed en zeer betrouwbaar bedrijf, die ik zeker aan mijn familie/vrienden/buren aan zou bevelen.
Fijn dat de zinkspecialist ook op zaterdag kon komen inmeten. Jullie hebben ons een gedegen advies gegeven voor het maatwerk. Het zinkwerk ziet er mooi uit. De schuur wordt een plaatje.
Snel en keurig ... vriendelijk personeel
perfect werk geleverd, prettige mannen, beloofde nazorg en garantie is nog niet te beoordelen. groet Yvonne
Ondanks het zeer koude weer is de klus conform afspraak en vakkundig geklaard. Wij zijn zeer tevreden.
Goede service, netjes, vriendelijk en accountable.
Enige minpunt wat ik kan bedenken is dat het wel even duurt voordat je een plek in de agenda hebt, maar dat komt vast doordat ze eerste klas vakwerk leveren. Bovendien is bij het opmeten kosteloos een noodreparatie uitgevoerd, we zaten dus al droog. De Zinkspecialist noemt zich met recht de specialist.
zie score, is in deze tijd een uitstekend bedrijf.
Vaklieden, die uitstekend en op kort termijn prima werk hebben geleverd!
Snel en voor zover te beoordelen voor een leek, vakkundig. Netjes en vergeleken bij hier goede prijs.
Perfect gedaan 😊
Goed en vakkundig werk geleverd. Afspraken worden nagekomen.
Zandstraat 30
5258 TW Berlicum