Top bedrijf, top service, perfecte montage!

Het contact met het bedrijf De Zinkspecialist verloopt heel prettig. Ze communiceren erg goed. De inmeet afspaak is zeer prettig verlopen. Ze nemen echt de tijd. En vandaag is het werk perfect uitgevoerd. Goede materialen en de broers Martijn en Robbert werken echt hard door om alles binnen een dag klaar te krijgen. Zeer plezierig in de omgang ook. Echt een aanrader. Ik ben dik tevreden!

Zeer netjes enkwaliteit straalt er van af

Dakgoot achter vervangen, ze werken door, maar rustig en secuur. Een aardigheid om naar te kijken. Echt een aanrader.

Klus aan de dakgoot snel en vakkundig afgehandeld.

Mijn dakgoten waren aan vervanging toe. Dus de zinkspecialist benaderd. De indicatie v.w.b. de werkzaamheden waren duidelijk. Moest wel wat geduld hebben voor het daadwerkelijk aanvangen van de klus. Het wachten werd beloond met een snelle en vakkundige vervanging van de dakgoten.

Gewoon netjes gemaakt

Vriendelijke mannen, mooi gemaakt

Perfect werk geleverd

Goede afspraken mee te maken, komt deze ook na en werkt goed, snel en nauwkeurig. Een aanrader.

net werk geleverd

Zeer tevreden. Erg net werk afgeleverd. Dit bedrijf zorgt ook goed voor hun eigen veiligheid door te werken vanaf een steiger. Onze dakgoot is weer helemaal nieuw en sluit aan beide zijden netjes aan op de (oude) dakgoten van beide buren.

Alles wat er gedaan is ziet er goed uit bedankt

Heel goed

Punctueel en netjes. Heel prettig

geweldige service

Vanaf het eerste contact een correcte, nette en klantgerichte service. Alles zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. De volledige goten van onze bijna 100 jaar oude woning zijn in twee dagen helemaal vervangen. Alle oude materialen opgeruimd en meegenomen. Kortom super !!! offerte en verdere administratieve afhandeling ook helemaal goed.

goed en zeer vakkundig werk afgeleverd en goede communicatie.

ben zeer tevreden over het eindresultaat.

prima service

goede ervaring bij vervangen van deel van de dakgoot

Fijne, keurige mensen.weet zeker dat ze goed werk hebben afgeleverd ondanks dat het moeilijk te controleren is. In mij geval had ik graag van te voren geweten hoe laat (vroeg) jullie er zouden zijn

Perfecte vervanging van de goten.

Vanaf het begin via de website duidelijkheid. De tijd tussen opdracht en uitvoering duurt even, maar dat is positief. Ze hebben het druk en leveren dus goed werk.

Goede Service

Netjes en snel gewerkt volgens afspraak. Wat mij betreft een aanrader.

Uitstekende voorbereiding en afwerking!

Mijn zoon heeft heeft op 18-01-2020 namens mij al een heel positieve beoordeling geschreven en direct naar uw e-mail adres gestuurd.

Zeer professioneel en keurig personeel.

Zeer goed ervaren ,vriendelijk en snel.

Goed vakwerk

Goed en professioneel

Netjes goot en regenafvoer late maken

Goede vakmanschap

Nadat ik de werkwijze had gezien bij de buren en de openhartigheid waarmee de mannen mij tegemoet traden, besloot ik ook de vervanging van de dakgoot aan de Zink specialist uit te besteden. Ik ben daar zeer tevreden over. m.vr.gr SAvHB

ok

ok

Uitstekend!

Netjes en met weinig lawaai ons zink vervangen. Prima!

Alles naar wens het kan niet beter echt perfect.

Perfect geleverde dakgoten met zinken afvoer, keurig het oude materiaal opgeruimd.

Harde, nette werkers

Amper de tijd om koffie te drinken. Keurig de boel na die tijd opgeruimd.

Top geregeld ! Maken waar wat ze beloven

Strakke organisatie die doen wat ze beloven. Sterk aanbevolen. Nette mannen en alleen maar complimenten in de straat en de vraag wie het gemaakt heeft.

Fijne samenwerking

Zeer veel problemen gehad met andere leveranciers, nu eindelijk goed afgehandeld. Alles keurig en professioneel geregeld.

Zandstraat 30

5258 TW Berlicum