Filters

9

Mooi en goed materiaal en kundige en snelle vakmensen

Door diverse factoren was de plaatsing uitgesteld maar toen men aan de gang ging is alles zeer vlot verlopen. Zoals aangegeven werd er minimaal 1 kozijn verwijderd en geplaatst per dag en is de planning keurig gehaald. Zeer tevreden over de kwaliteit van ramen, deuren en de nieuwe vouwwand maar ook zeer tevreden over de vakmensen die het werk uitgevoerd hebben. Er werd snel maar vakundig gewerkt. Afwerking is erg netjes en problemen met los gelaten stucwerk is mooi opgelost met hout. Hoe goed de isolatiewaarde is zullen we gaan merken in de winter maar merken nu al verschil.

 • Aanbevelen? Ja
3

garantie is wel erg kort

Iets meer dan 2 jaar na montage breekt een haakje af. Dreumel geeft dan niet thuis en verwijst naar een derde partij die niet rechtstreeks levert, maar wil voor komen rijden (en de kosten in rekening zal brengen). Niet nodig als je een schroevendraaier kunt vasthouden. Maar ja, ze willen per sé het geld uit je zakken kloppen. En dat haakje is niet zo makkelijk gevonden. Dus je wordt gedwongen. Dankjewel Dreumel, maar dat is dus eens maar nooit weer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Teddy, wat ontzettend vervelend om dit te lezen. We zijn een servicegericht bedrijf en willen u graag als klant helpen. Op ons hang- en sluitwerk zit 2 jaar garantie. Maar om wat voor haakje gaat het precies?

10

Prachtige kwaliteit en vakmanschap

Twee dakkapellen in een dag geplaatst. Goede organisatie van de betrokken partijen, schoon opgeleverd. Snel, maar vakkundig. Werkelijk niets op aan te merken en erg tevreden. We kijken nu al uit naar de rest van de kozijnen die eraan gaan komen binnenkort.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service voor, tijdens en na installatie!

Ons hele huis is inmiddels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele glas geleverd door Dreumel. Goede uitleg en opties gekregen bij het ‘verkoop’ gesprek bij ons thuis. Ook meteen geïnformeerd dat ivm Corona de leveringstijd is opgelopen. Ze zijn altijd bereikbaar en afspraken worden nagekomen. Service vooraf, tijdens en na de levering is wat je wilt hebben van een partij waar je mee in zee gaat. Voor de volgende uitbreidingen zijn we zeker van plan om weer naar Dreumel te gaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Mijn ervaring met Dreumel is uitstekend. Bestelling was op tijd geleverd. Miste wel wat onderdelen maar de nazorg heeft alles opgelost. Zelf na een jaar van de oplevering werd ook de verborgen gebreken gerepareerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Na 11 maanden dik tevreden

Na eerste afspraak volgde goed advies van Thijs. Ook het inmeten van onze nieuwe voordeur met zijpaneel volgde vlot en professioneel. De plaatsing volgde ruim 2 maanden later dan gesuggereerd. Eindresultaat: Uitstekend werk geleverd door Danny en zijn “maatje”.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Heel netjes gewerkt, aardige monteurs. Zijn heel blij met de nieuwe pui ziet er geweldig uit. Goede service

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed bedrijf

In anderhalve dag van 2 kamers mijn oude houten raamkozijnen verwijderd en zeer mooie kunststof kozijnen hiervoor teruggeplaatst. Zeer vakkundig gedaan en alles netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie kozijnen en vakkundige mensen

Ik wilde kunststof kozijnen en ben met Dreumel on zee gegaan. De levertijd was i.v.m. corona vrij lang, maar het is het wachten waard! Het is supermooi geworden! Met dank ook aan Jan en Jos voor het vakkundige plaatsen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima werk!

Prettig personeel van Dreumel, netjes werkend,

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goede mensen bij de montage en super kwaliteit

De communicatie was helder en we waren erg te spreken over de kwaliteit van de monteurs die de kozijnen hebben geplaatst. Er was 2 keer ewn quality checken (tijdens en na montage) wat ik erg goed vond. Bedankt Dreumel!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

De montage en de kwaliteit is een 8. De voorbereiding was matig omdat de ondersteunende balken te kort waren. (6) Deze zijn later vanuit Den Haag aangeleverd. Het werk heeft daarom langer geduurd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service en mooi resultaat

Jammer dat het zo lang duurde voordat er geleverd kon worden maar daar heeft ieder bedrijf nu mee te maken... Fijn dat er ook tijdens het plaatsen iemand langs kwam om even te kijken hoe het ging.

 • Aanbevelen? Ja
10

PEREFECT

Dreumel heeft bij ons diverse kozijnen en deuren geplaatst. Het team wat bij ons bezig was had 4 dagen gepland maar waren in 3 dagen klaar. Snel netjes en secuur werkte zij als team. Alles was gelijk goed en netjes en mooi afgewerkt.. Ook de nazorg en controle toppie. Een aanrader. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er werd geluisterd naar de klant bij bijvoorbeeld het afwerken

Top

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

Van Dreumel levert kwaliteit met een glimlach

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima proces en uitvoering

De offerte fase en implementatie van het schuifpui is prima verlopen. Dat de eveneens bestelde plisséhordeur pas na plaatsing wordt ingemeten en besteld was een teleurstelling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden. Dreumel is een aanrader!!!!

Wij zijn erg tevreden. Vanaf het eerste bezoek tot aan de nazorg is alles tot in de puntjes verzorgd. De medewerkers zijn allemaal zeer kundig, vrolijk en denken mee. Ik raad dreumel zeker aan. Dank jullie wel voor deze positieve ervaring!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Proffesioneel

Top bedrijf, betrouwbaar, eigen showroom en bestaan al meer dan 30 jaar. Monteurs spreken je taal, zijn nauwkeurig, werken snel en denken mee. Als er toch een punt van aandacht is, dan zou ik zeggen: denk mee met de klant mbt subsidie aanvraag, help actief mee hierin.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correcte levering en installatie

Met Dreumel goede afspraken gemaakt voor een prima installatie van goede kwaliteit kozijnen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ok

Ok

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit zowel qua materiaal als vakmanschap

Aantal jaar geleden de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen door Dreumel. Dat beviel heel goed! Dit jaar was de voorzijde aan de beurt. Door de goede ervaringen uit het verleden kwamen we weer bij Dreumel uit. En weer was alles perfect naar wens. Goed advies, net weer wat tips van Thijs waar je zelf niet aan zou denken, zoals luxaflex in je dubbel glas bij de keuken. helemaal top. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar je krijgt wel waar voor je geld. Ik beveel Dreumel zeker aan. Groet Johan Sebel

 • Aanbevelen? Ja
9

Probleemloos en keurig behandeld

Alles naar wens verlopen vanaf het maken van keuzes, goede en duidelijke communicatie, en vlekkeloze installatie. Wij zijn blij met onze keuze voor Dreumel en genieten van onze openslaande dubbele tuinder.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeeeer tevreden

Vorige week zijn de kozijnen en deuren geplaatst. Ben zeer tevreden. Goede begeleiding, goed advies en medewerkers die meedenken. En goed werk afleveren

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk en ervaren

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen. Dreumel nam het hele proces van ontwerp, vergunningaanvraag tot en met plaatsing volledig op zich. We werden vervolgens tussentijds steeds goed en regelmatig geïnformeerd over het vervolg. De plaatsing verliep - ondanks een kleine tegenvaller - soepel en voortvarend. Al met al zijn wij dus heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd