Filters

10

Top bedrijf!

Wij hebben kunststof kozijnen laten plaatsen door Dreumel. We zijn super tevreden over het afgeleverde werk. De werknemers zijn vriendelijk, werken schoon en leveren vakwerk af. Wij kunnen iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Bedankt Dreumel! Jan & Sonia.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit, Betrouwbaar en Service

Vanaf het eerste contact (medio december 2021) tot en met de oplevering (maart 2023) komt deze firma alle afspraken na en maakt het alle beloften waar. Het project betrof het voorzien van kunststof kozijnen van een eengezinswoning. In de (ruim van te voren bepaalde) afgesproken week en doorlooptijd is het daadwerkelijk plaatsen vakkundig en professioneel uitgevoerd. Het (enige) euvel van een niet goed gestelde voordeur werd prima verholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Doen de job goed

Fijne ervaring van verkoop tot plaatsing. Ze hebben mooie spullen bij Dreumel en je krijgt het gevoel waar voor je geld te krijgen. De werklui die bij ons 3 dakkapellen, 3 nieuwe kozijnen, een schuifpui en een nieuwe voordeur kwamen plaatsen hadden ervaring en wisten wat ze deden. Klus in 4 dagen naar volle tevredenheid afgerond. 4,5 van de 5 sterren, welverdiend. Service ook goed, want kleine mankementen werden serieus genomen en snel iets aan gedaan om het op te lossen. 5 sterren had het geweest als ik nog een kleine aanpassing had kunnen doen in 1 van de kozijnen (Luxaflex in het glas), maar dit kon niet meer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie deuren en kozijnen

Goede monteurs en snel en vakkundig geplaatst zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies en fijne service.

Ik heb Dreumel ervaren als een betrouwbaar bedrijf. De adviseur nam echt alle tijd om ons goed te adviseren. De plaatsing verliep ook uitstekend dankzij goede communicatie en planning. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk afgeleverd bij ons "lastige" huis

Afgelopen weken hebben de mannen van Van Dreumel heel mooi werk afgeleverd. Het was bij voorbaat al duidelijk dat het geen makkelijke klus zou worden. Ze zijn er prima in geslaagd om er weer een mooi huis van te maken waar we weer jaren plezier van zullen hebben. Alles in goed overleg, steeds weer schoon achter gelaten. Dank voor jullie prestatie!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en kundig bedrijf met zeer kundige vakmensen.

Wij zijn bij verkoop goed geadviseerd en geïnformeerd. De installatie van onze dakkapel en kunststof kozijnen en deuren is netjes uitgevoerd en afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch materiaal door zeer proffesionele vaklui gemomteerd precies volgens afspraak

Heb alleen maar positieve ervaring te melden ; schitterend materiaal, hoogwaardige kwaliteit. Proffesioneel en attente vaklui . Perfecte na controle en service !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, toegewijd,vriendelijk.

De heren Marco en Fabio zijn zeer deskundig,toegewijd,vriendelijk. Hardwerkende mannen. En in de communicatie zeer geruststellend. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook willen wij Michael Swaida een compliment geven over zijn uitgebreide uitleg van dit project.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben uitermate tevreden met het resultaat

Alles is prettig verlopen, zeer tevreden. twee vakbekwame mannen die twee dagen aanwezig waren en prettig in de omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting

Iets na de beloofde datum, wat bekend was, kwamen netjes op tijd Nick en Ferry. De schuifpui aan de achterzijde is mooi gemonteerd. Er is zorgvuldig gewerkt en tot in detail afgewerkt. Ik zal Dreumel zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind perfect

Super bedrijf waar het contact, installeren en service in 1 woord perfect is. Ik zou ze bij iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie kozijnen en goede service.

Prettig geholpen zowel in de winkel als personeel wat de kozijnen heeft geplaatst. Mooie kozijnen en goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel mooi resultaat!

De wachttijd was lang en vertraging werd niet bij ons gemeld. Maar de uitvoering was uitstekend. Alles keurig afgewerkt. Pluim voor Zoef en Joey.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraken nakomen en netjes afgewerkt.

Vriendelijke monteurs en mooie kozijnen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen service

Geen planning. Meer dan een jaar gewacht voor plaatsen. Geen contact opgenomen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Mooie kunststofkozijnen door vakmensen geplaatst

Prima en hele aardige vakmensen die bij ons de kunststoffen kozijnen hebben geplaatst. Het resultaat mag er wezen, wij zijn er heel tevreden over.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes op tijd en keurig gewerkt met een mooi eind resultaat!!

De levertijd was lang , daarin weinig communicatie, maar het resultaat mag er zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

2 aardige, vriendelijke, deskundige en zeer professionele medewerkers hebben snel en heel goed onze oude raam en kozijn eruit gesloopt en een mooi nieuwe kozijn en raam erin gezet. met een minimum aan herrie, stof en rommel. Ze hebben ons huis fijn en in orde achtergelaten. Wij zijn helemaal tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect netjes vakkundig gewerkt, geplaatst en afgewerkt tip top in orde

Na een wachttijd van maar liefst 13 maanden kwam dan uiteindelijk de pui, al die tijd droog geweest, nu goot het met bakken uit de hemel. Maar de mannen gingen gewoon aan de gang en hebben dit keurig netjes uitgevoerd. Vloeren netjes beschermd, totaal geen overlast gehad van het weer. Plaatsen ging zo soepel, afwerking keurig gedaan. Ben heel erg blij met de schuifpui.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel positief

Professioneel, plezierig, op tijd, rustig. Werk goed afgeleverd. Zou ik Dreumel weer inhuren: ja. Beveel ik ze aan: ja.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gekwalificeerd personeel met een goed product

Het team heeft prima werk geleverd en het nieuwe raamkozijn voldoet aan alle verwachtingen

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden met het eindresultaat

Werk is hoe opgeleverd en voldoet aan de verwachting. Vriendelijke en service gerichte medewerkers. Tip is materialen direct goed te leveren.. bij levering hadden we veel restpunten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top resultaat! Zeer vakkundig geplaatst.

Uitgebreid advies gekregen. Hierna een duidelijke offerte. Later nog zonder problemen wijzigingen door kunnen geven. Helaas liep door materiaaltekorten de levering wat uit. Hierna is alles keurig geplaatst door vriendelijke monteurs. De afwerking werd tijdens het werk met ons afgestemd en naar onze wensen uitgevoerd. Prachtig resultaat. (100 jaar oude woning, alle kozijnen vervangen inclusief dakkapellen, erkers, openslaande deuren, etc)

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG

Wat een mooi stukje werk van Jeroen en Bas, geweldige schuifpui geplaatst. Mannen denken fantastisch mee. Nogmaals dank. Het waren fijne dagen. Super blij met de pui en zeker de afwerking

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd