Wat een prachtig eindresultaat!
Afgelopen maand zijn onze nieuwe kozijnen, voorzien van Triple glas, opgeleverd.
Wat een fantastisch eindresultaat!
Nu het kouder wordt merken wij een heel groot verschil met onze voorheen enkel glas ruiten.
Geen condens meer en comfortabel zonder te hoeven stoken.
(soms stoken wij bij maar voorheen stond de kachel continu aan)
Onze woning uit de jaren 70 was voorzien van veel glas en met deze renovatie is dat allemaal vervangen.
De tussenliggende panelen zijn door Dreumel en vakman Roy opnieuw geïsoleerd en daarna voorzien van onderhoud-arme panelen in dezelfde kleur als het kozijn maar van kunststof, zodat ook deze niet meer geverfd hoeven te worden.
Tijdens deze aanschaf zijn wij in verschillende showrooms geweest maar bij Dreumel en Jeffrey hadden wij veruit het beste gevoel.
We werden vriendelijk ontvangen en ons werd goed uitgelegd wat wij mochten verwachten.
Na ons bezoek aan de showroom is Jeffrey bij ons thuis geweest en heeft hij ons geholpen door goede adviezen. Mede door zijn overtuigende uitleg hebben wij gekozen voor Triple glas.
Het meest blij zijn wij met de schitterende schuifpui die wij hebben gekregen. Wij hebben een smal balkon en de schuifpui geeft zoveel ruimtelijk effect. SUPER! En de kraan die hiervoor kwam was een spektakel voor de hele wijk.
Tijdens de montage heeft monteur Roy samen met zijn partner Sydney de kozijnen keurig gemonteerd, waarbij hij ons heeft betrokken in het proces.
Zo konden wij zorgen dat we niet in de weg liepen.
De nieuwe kozijnen zijn voorzien van alle gemakken.
Wij hebben nieuwe horren, ventilatieroosters, een nieuwe vensterbank en Roy heeft alle kozijnen aan de binnenzijde netjes afgewerkt met nette plintjes.
Onze tip naar mensen is de volgende.
Bezoek de showroom van Dreumel, want dit heeft samen met het goede advies van Jeffrey de knoop doen doorhakken.
Wij zijn erg blij met onze keuze en gaan de komende jaren van ons pensioen genieten mede door de prachtige nieuwe kozijnen.
Groeten van Wim en Yvonne.