Altijd netjes op tijd met leveringen en onderhoud. Vriendelijke monteurs en een goede prijsstelling.
Monteur geeft goed advies om in de toekomst de printer up toe date te houden. Legt ook goed uit waardoor de storing is ontstaan.
aardige mensen, denken mee
Helaas kon het probleem niet direct worden opgelost, maar de Printermonteur heeft er wel voor gezorgd dat het probleem snel daarna verholpen is.
Werken correct en conform afspraak met duidelijke tarieven
Makkelijk bestellen en snelle levering!
Snel en vakkundig twee printers gerepareerd.
Snelle levering en adequate prijs-/kwaliteitverhouding
Monteur komt goed over op klant en heeft duidelijk de problemen en mogelijke oplossingen aangereikt. Na reparatie werkt multi-functional weer optimaal.
Zeer goede service
Van twee niet werkende printer toch nog een goede printer gemaakt. Klasse. Zijn we zeer tevreden over.
Altijd hele snelle en goede service!
Snelle actie / reactie! Goede service en deskundige monteur. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Wij maken heel regelmatig gebruik van de printermonteur en altijd zijn altijd meer dan tevreden.
zeer snel en goed
Snelle service en een monteur met veel kennis van de plotter!
Monteur was en bijzondere man, maar de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en de problemen met de printers zijn opgelost.
Aangezien we niet direct uit de brand geholpen zijn wachten wij de nieuwe toners af. in de hoop dan geheel geholpen te zijn en de printer weer te kunnen gebruiken.
De klant gebruikte een B-merk huismerk toners, een slecht nagemaakte toner uit China, die de problemen veroorzaakte. Wij hebben de klant hier bij het bezoek op geattendeerd. Tevens is er telefonisch contact opgenomen met een collega van mevrouw. Helaas was er bij hen intern wat miscommunicatie ontstaan waardoor er nog geen nieuwe cartridges besteld waren en het probleem dus bleef bestaan. Na de beoordeling hebben wij direct met ze gebeld en een set van onze OfficePower huismerk cartridges geleverd, waarmee probleem direct was verholpen.
Alles dik in orde!
Aardig, deskundig, hulpvaardig
monteur was kundig, de tonercassette op een niet goede manier geplaatst en hij heeft gezorgd dat we hem ondanks de cassette verbogen was, we hem toch weer konden gebruiken.
Supersnel gekomen. De monteur heeft netjes de printer naar tevredenheid gerepareerd en zelfs nog even meegekeken naar een ander (niet gemeld) probleem aan een andere printer. Als we weer een storing aan een printer hebben, zal ik zeker weer de printermonteur inschakelen!
Ik was er zelf niet bij maar kan dat niet invullen