Prima gerepareerd en tussen door gekomen omdat er een klant uitviel. Enige min puntje vind ik de wachttijd van max. 5 dagen maar daar kan de monteur niets aan doen.
Beste Gitta, Bedankt voor uw positief opbouwende kritiek! U kunt tussen vier verschillende responstijden kiezen met de daaraan verbonden voorrijdkosten. Jullie hebben destijds voor het goedkoopste tarief gekozen, namelijk de voorrijdkosten van €25,-. In dit geval komen wij altijd binnen vijf werkdagen voorrijden. We hopen in de toekomst nogmaals van u te vernemen! Met vriendelijke groet, DePrintermonteur.nl
Vakkundig, correct en vriendelijk. Top
De monteur heeft naar tevredenheid ons voorlopig geholpen en aan wat handige tips geholpen.
vakkundig opgelost. duidelijke afspraken gemaakt. redelijk goede prijs.
Prima man, netjes geholpen. Nu wachten we even af og het probleem is opgelost. Het is namelijk wel vaker een paar dagen oke. We nemen contatc op als blijkt dat dit niet voldoende was voor ons apperaat
Beste Carla, Fijn dat het probleem is opgelost! Het is naar ons weten de eerste keer dat wij bij u langs zijn geweest. Bedoelt u dat het probleem uit zichzelf zomaar enkele dagen was opgelost? Neemt u zeker contact op met DePrintermonteur.nl zodra de kwestie zich wederom voordoet. We leveren betaalbare service met een uitstekende garantie! Met vriendelijke groet, DePrintermonteur.nl
Prettige ervaring met DePrintermonteur.nl Keurig geinformeerd over de kosten en snelle afhandeling. Monteurs zijn vriendelijk en hebben veel kennis van zaken.
Ik ben nieuwsgierig wat nu de feitelijke kosten zijn. Het eerste bezoek was een uur, het tweede een half uur.
Beste Dick, Bedankt voor uw feedback. Van tevoren zijn de voorrijkosten bekend (namelijk het door u gekozen tarief). Tevens staat het arbeidsloon vast. Wij komen bij een tweede bezoek voor het plaatsen van een onderdeel en dergelijke altijd gratis voorrijden! Onze monteur heeft de kosten van het onderdeel hoogstwaarschijnlijk met u besproken. De factuur is inmiddels al bij u binnengekomen en wij hebben u hier gematst met één kwartier arbeidsloon. Hopelijk bent u tevreden! Met vriendelijke groet, DePrintermonteur.nl
Snelle actie en goede service
Met 5 dagen een monteur ter plaatse die de machine snel had gemaakt. Tot nu toe werkt de machine weer naar tevredenheid.
Super geregeld, snelle services.
2x een monteur bij jullie aangevraagd, beide keren perfect opgelost. Volledig tevreden, volgende keer ook weer bij jullie.
Prima, is heel goed bevallen.
het is erg prettig te weten dat we in geval van een storing op een gemakkelijke manier een afspraak kunnen maken voor een deskundig monteur
Eerste keer langs geweest voor diagnose. Er moesten onderdelen besteld worden. Zouden zsm contact opnemen.. maar heb dat uiteindelijk zelf maar gedaan na een geruime tijd wachten! Bleek dat ze me waren vergeten! Reparatie is buiten dit voorval goed en keurig verlopen. Er is ook netjes excuses aangeboden voor de te lange wachttijd.
De monteur heeft heel rustig geanalyseerd wat er aan de hand was en heeft het gericht opgelost, prima!
De monteur was kundig, jammer dat ik meer dan een week moest wachten (afspraak binnen 3 dagen) zonder dat daar terugkoppeling over was.
Beste Wim, Bedankt voor uw feedback. Excuus voor het feit dat wij de responstijd niet hebben waargemaakt. Zojuist hebben wij het uitgezocht en de oorzaak was een zieke monteur. We zullen hier rekening mee houden bij het opmaken van uw nota. We hopen in de toekomst nogmaals van u te vernemen! Met vriendelijke groet, DePrintermonteur.nl
Reparatie en onderhoud van onze printer gisteren lijkt geslaagd!
snel en goed
ik vindt het lastig dat ik later terug gebeld wordt voor een afspraak
Beste Gerrit, Bedank voor de beoordeling. Reeds hebben we contact met de klant gehad en uitgelegd dat wij er bewust voor kiezen om de klant tijdig terug te bellen in plaats van de gast een tijd in de wacht te laten staan. Gelukkig was u tevreden met dit antwoord! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, DePrintermonteur.nl