Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten consequent een vriendelijke en vakbekwame technieker zien. Klanten waarderen snelle service en duidelijke terugkoppeling. Het prijs-kwaliteitverhouding is gunstig en de algehele ervaring blijft positief. De feedback onderstreept oplossingsgericht werken en professionele afhandeling.
Duidelijke uitleg en vriendelijke monteur
9 August 2024
Frits
Schagen
Fijne en snelle, gerichte service! Denken met je mee en zijn oplossingsgericht.
31 July 2024
Ryanne
Amsterdam
Vlotte planning en klacht snel opgelost
12 July 2024
Jeannet
Enschede
Goed en correct
8 July 2024
Rachid LANJRI
Hoogvliet Rotterdam
Ze reageren snel, vlotte service. alles snel en vakkundig opgelost
20 September 2023
esmiralda groot
WORMER
telefonische goed bereikbaar en vriendelijk medewerkers. snelle service van zo wel de bestellingen.
25 August 2023
Rob
Amsterdam
Het kan aan onze frustratie rondom het probleem liggen maar meedenken en zoeken naar een oplossing verder dan, dit is wat wij kunnen doen, geeft een bepaald gevoel van betrokkenheid. Dat heb ik een beetje gemist.
6 April 2023
Chantal
Driebergen
Aanwezig binnen het opgegeven tijdvak. Goede kennis van de printer. Een alleszins nette prijs.
4 April 2023
Rene
Delft
Ik ben redelijk sceptisch over een bedrijf benaderen via internet maar na het lezen van alle reviews (Kiyoh is 100% eerlijk weet ik uit ervaring, Lora di Lora werkt hier ook mee) én het bezoek van de monteur kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. Goed en eerlijk advies en onze printer gemaakt. Een blije klant!!
2 January 2023
LORA DI LORA jewellery
Wassenaar
Zowel voor reparatie als het niet werken van de toners ivm HP chip werd ik enorm onprettig behandeld. Toners kunnen ongebruikt niet retour (meer dan 100 euro) zonder reden behalve dat er gezegd wordt dat ze nooit toners retour nemen, Wij raden dit bedrijf zeker niet aan
Beveelt niet aan
22 December 2022
Jules
Amsterdam
Een storing melden gaat eenvoudig en snel via de website. Binnen de afgesproken termijn kwam de monteur en hij heeft het probleem vakkundig opgelost.
10 November 2022
Raymond
Ede
zeer prettig
8 November 2022
Rembrandt Glas
Amsterdam
Komt netjes zijn afspraken na. Ze zijn kundig en hebben de benodigde onderdelen veelal bij. Ze rijden met een bus en niet met 2 vrachtwagens dus alles bij hebben is bijna onmogelijk. Ik lees veel klachten over Hans. Deze man heb ikzelf ook wel aan de telefoon gehad en komt gewoon vriendelijk over. Dat hij nabelt als het advies vervangen is lijkt mij niet meer als logisch.
19 October 2022
ad
Middelbeers
Monteur verstaat zijn vak
24 January 2022
Matthijs
Utrecht
De monteur hoorde het probleem aan en heeft het probleem opgelost. Aardige en sympatieke persoonlijkheid en correct manier van benaderen
15 January 2022
Rob Jobgerius
Hilversum
Prima geholpen, maar toch zou ik toch graag een iets preciezere opgave gekregen van de tijd wanneer de monteur komt. Als ZZPer is het soms moeilijk een hele dag vrij te houden. Verder prima ervaring
11 January 2022
Okke
Linschoten
Snel en accuraat!
10 November 2021
Ab
Zaanstad
wij hebben de service als prettig ervaren
4 May 2021
Astrid
Woerden
nette en vriendelijke monteur en heeft het probleem opgelost
19 February 2021
Mary
Amsterdam
Enige tijd problemen gehad met de printer, via e-mail aangemeld, binnen de gestelde tijd kwam de monteur en heeft de printer gemaakt. Hij loopt weer als een zonnetje.
16 February 2021
Simone
Rotterdam
Het probleem werd vlotjes opgelost. De printer doet het beter dan voorheen. Goede service dus.
16 February 2021
Mike Rouweler
ZAANDAM
Ervaren partij waarbij ik al jaren de zorg voor mijn printer vol vertrouwen leg.
11 November 2020
Oscar
Rotterdam
Geheel volgens afspraak melde de monteur zicht en binnen 40 minuten washet probleem opgelost en hadden wij weer een schone en werkende multi functional
17 September 2020
Gert
Netjes de problemen opgelost
16 September 2020
Mylene
Weesp
De printer die maandenlang uit de running was na tevergeefse reparatie pogingen, hebben ze in no-time weer aan de praat gekregen. Goede service, zowel ter plaatse als in de nazorg. Kleine notitie: ze repareren / geven uitsluitend garantie wanneer je ook hun eigen product (toners) afneemt. Begrijpelijk en 'small price to pay' wanneer het probleem dan vervolgens ook goed verholpen wordt.
10 June 2020
Roderick