Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten een hoge klanttevredenheid zien over Wheelpoint. Klanten prijzen de ruime keuze, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbare service van bestelling tot installatie. Ook wordt vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke communicatie genoemd. De ervaring wordt over het algemeen omschreven als soepel en betrouwbaar.
Gewoon goed!
Eddie
Oude Wetering
Is al de derde keer dat ik daar velgen heb gekocht elke keer alles dik in orde
alain
bilzen
Goed bedrijf, goede communicatie, erg klantvriendelijk.
Lars
Susteren
Velgen en bijbehorende banden voor Fiat 500 gekocht. Had nog een kleine vraag en die was snel beantwoord. Bezorging werd duidelijk gecommuniceerd en de velgen waren heel netjes beschermd.
Jakob
Veendam
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk en snel geholpen, velgen stonden al klaar met de banden er al omheen en ik was binnen een half uurtje weer weg met gave velgen onder mijn auto, wat een ander gezicht!
Daniel
Brakel
Perfecte service, persoonlijk en beste prijs
Rik
\'s-Hertogenbosch
Goed en snelle levering Alleen jammer dat ik me achter banden Weet moet vervangen Wandt die voldoen niet aan de eisen voor de keuring van draag vermogen van 1300kg Jammer
Bernardo
Lewedorp
Betrouwbaar,professioneel,vriendelijk
Raihaan
Velp
op whats-app contact gehad had ik 17 inch velgen besteld kreeg ik een bericht terug via whats-app of het geen 18 inch moest zijn ik nog gekeken naar mijn banden maat en inderdaad moest 18 inch zijn door dat hun goed opletten heb ik toen de goede velgen gekregen.
Jos
DEN HELDER
Ik had specifieke wensen met betrekking tot banden en velgen, waarbij er ook een tijdsdruk achter stond. Er werd snel gehandeld en communicatie was erg goed en priactief van Wheelpoint uit.. Uitstekende ervaring!
Mirko
Oud-Beijerland
Goed advies en erg behulpzaam ik ga nu voor de tweede keer voor nieuwe 19 inch velgen i.p.v. de 17 inch die de heren er twee jaar geleden onder hebben gezet. Paul en Luuk geven goed advies en reageren snel op mijn appjes of mail. Top heren ga zo door!!!!!! René Steenbakkers
René
Heemstede
Geweldige service, vriendelijke werknemers
Gerjan
NUNSPEET
De banden rijden prima. De auto ligt als een blok op de weg en in de bochten heb ik goed grip. De velgen vind ik er persoonlijk heel mooi onder staan, dus al met al ben ik super tevreden over de aankoop.
26 July 2026
P.M. Rijkenberg
Heerhugowaard
Snel en naar wens geleverd. Jammer dat na twee dagen tpms lampje ging branden. Goed opgelost moest wel een paar uurtjes rijden.
22 July 2026
Sjaak
Merkelbeek
Groot aanbod en goede prijs. Na bestellen was er probleem met de transporteur. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en ervoor gezorgd dat ik niet het idee had dat ik aan het lot overgelaten was.
20 July 2026
Pirmin
Leimuiden
Via whatsapp goed advies gekregen en uiteindelijk ook besteld. De wielen waren best snel binnen en zaten goed verpakt. Zeker een aanrader!
19 July 2026
Leander
Rouveen
Vriendelijke personeel zeer goede service
19 July 2026
Koen
Cuijk
Al vele jaren klant en nog steeds fijn om hier spullen te kopen. No nonsens bedrijf, doet wat belooft wordt.
16 July 2026
Ronald
Woudenberg
Zeer netjes geholpen, goed advies en een correcte afhandeling top.
Dennis
Bemmel
Goede en snelle service. Wij waren zeer tevreden
Nicole
Venlo
Al derde keer velgen geckoht. Top service snele reacties. Alle complimenten.
Alen
Vlissingen
Makkelijk en snel kunnen kopen en een afspraak kunnen maken. Proactieve klantenservice.
Azhar
Voorburg
Mensen van dit bedrijf hebben mij vriendelijk ontvangen en mijn bolide van prachtige velgen met banden voorzien. Mooie wachtruimte met gratis heerlijke koffie. Goede prijs kwaliteit verhouding en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Werner
Utrecht
Goed advies bij bestelling. Levering en .montage snel en perfect
Rene
Amsterdam
Mooie en practische werkplaats, snelle communicatie en goede service.
24 June 2026
John
Dinxperlo
Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet.
Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie.
Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.
Vluchtoord 25
5406 XP Uden