Wel, zoals ik al eerder zei.....altijd vriendelijk en behulpzaam! Afspraken worden nagekomen. Ook belangrijk.
Vanaf de eerste kennismaking in de vestiging Goes tot de laatste handeling van de monteur was alles uitstekend verzorgd. Professioneel en competitief in prijs.
Snelle en adequate levering
Goed geholpen en een goed op de hoogte gehouden
Onze luxaflex in badkamer en keuken hangt perfect. Wij zijn er blij mee.
Goed advies, behulpzame medewerkers (ook van de planning), de monteurs die leggen zijn vaklui. Compliment aan Erik-Jan en z'n collega vloerenlegger!
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie! De complimenten gaan we zeker doorgeven aan de betreffende personen :-)!! Wat betreft het verbeterpunt: normaal gesproken krijgt elke klant een dag van te voren een mail hoe laat u onze medewerkers kunt verwachten. Waarschijnlijk is er in uw geval een foutje in geslopen?! Onze excuses hiervoor! We zien u graag terug in onze woonwinkels, de koffie staat klaar! TMC Wonen
goed en deskundig geholpen, keurige levering, zeer tevreden
Ben keurig/ vriendelijk geholpen en zeker tevreden over het resultaat.
Alle afspraken zijn keurig op tijd en netjes uitgevoerd. Alleen het heeft wel lang geduurd,maar dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn
Ben altijd goed geholpen bij de aankoop van vitrages en gordijnstoffen , alsook de rolgordijnen. Ook voor het stofferen van de van de zeteltjes en stoeltje. In de winkel is er een ruim aanbod van alles.
Beste Micky, hartelijk dank voor uw mooie feedback! Veel plezier met uw aankopen! We zien u graag terug in onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Mijn bed is door twee vriendelijke en deskundige medewerkers gemonteerd. Ben er zeer blij mee.!
Aardig, werd goed en snel geholpen.
Trotse eigenaar van een hele mooie nieuwe bank! Binnen paar weken geleverd en gemonteerd. Er miste 2 pootjes maar dat maakte niet uit en ook gelijk een service melding van gemaakt. Al met al dikke 5 sterren
Opslag van een meubel was geen probleem, na afroep kunnen we het ophalen.
Fijne winkel ervaring. Mooie collectie, voor ieder wat wils. Na stoelen te hebben gekocht, bleken ze na een week in de aanbieding. De prijs werd zonder probleem aangepast naar de aanbiedingsprijs. Hele mooie service
Beste heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw review! Wat betreft de prijsaanpassing: graag gedaan hoor! Veel woonplezier met uw stoelen! Graag tot ziens! TMC Wonen
Alles goed geregeld van bestellen tot het afleveren en legen van de vloer bedekking.
op zaterdag weinig ervaren verkopers.
In 1 woord top service
Een aantal items in de outlet gekocht en een nieuwe stoel, blij mee. Lange levertijd helaas maar dat is overal..:-)
De communicatie kan vele malen beter Verder zijn we redelijk tevreden De medewerkers zijn vriendelijk
Beste heer/mevrouw Franken, Hartelijk dank voor u feedback. Kunt u aangeven wat er mis is gegaan in de communicatie, zodat we dit kunnen bespreken met de desbetreffende personen? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Veel ervaring en geweldige service.
Betrokken en service prima,wel wat lange levertijd, maar daar kunnen jullie ook niets aan doen,wel oude stoelen mee genomen en spuitbussen terbescherming meegeleverd,keurig!
Beste heer/mevrouw Gebraad, hartelijk dank voor uw mooi rapportcijfer! We hebben inderdaad op dit moment, a.g.v. de corona, bij verschillende leveranciers te maken met langere levertijden :-( We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe eetkamerstoelen! Graag tot ziens in onze woonwinkel(s)! TMC Wonen
Kapotte gordijnen vervangen. Snelle levering en vriendelijke behulpzame monteur. Zeer tevreden over service.