Goede vakmanschap ,en een fijne om te winkelen. En een goede uitleg bij het kopen.
Johan Butijn heeft ons weer fantastisch geholpen in de keuze voor nieuwe matrassen. Een echte beddenspecialist!
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw reactie en de 10 die we van u kregen! We gaan het mooie compliment zeker doorgeven aan Johan! Goede nachtrust toegewenst!! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Het personeel is deskundig, legt alles goed uit en denkt mee.
Een goede service en heel vriendelijk personeel.
Er werd naar de leverancier gebeld om het product welke zij niet meer voorradig hadden alsnog te kunnen leveren. Tussentijds werd ik netjes op de hoogte gehouden! Helemaal top!
Goed advies gekregen, prima service, uitstekend allemaal!
Onze trap is bekleed met Tretford. Jan, uw medewerker, bleek een fantastische vakman. Hij heeft er een "plaatje" van gemaak. Jan, nogmaals onze hartelijke dank!! Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.
Beste Leo, Uw complimenten gaan we zeker doorgeven aan Jan! Bedankt voor uw reactie! Veel plezier met uw mooi gestoffeerde trap! Graag tot ziens in onze woonwinkel(s), TMC Wonen
Alles alles correct verlopen volgens de afspraken , ook een goed overleg geweest! Prima ! Zijn er zelf ook erg enthousiast over ! Goed gedaan !
Dhr Cornelisse heeft naar mijn wensen geluisterd en op een prettige manier geadviseerd. Ik ben zeer tevreden.
Mijn zithoek is geleverd in de week die afgesproken was. Bezorgtijd was ook correct. Vriendelijke heren die de zithoek in elkaar gezet hebben en op zijn plaats gezet hebben. Netjes alle papier e.d. meegenomen.
Goede en fijne hulp, komen afspraken goed na.
Ruime keuze en zeer vakkundig geholpen tijdens het aankooptraject van een nieuwe boxspring. Ook de levering was zeer netjes en vakkundig. Echt een aanrader!
Gezellige geholpen, kan je wensen goed verzorgen en alles bij elkaar zoeken wat je hebben wilt .kundig persoon die Johan.
Beste heer/mevrouw Rijstenbil, Hartelijk dank voor uw mooie review! De complimenten gaan we zeker doorgeven aan Johan! Veel woonplezier toegewenst! Tot ziens bij TMC Wonen
Geweldig, dat is in één woord hoe ik tmc omschrijf !! Erg klantvriendelijk en er worden goede adviezen gegeven. De vitrage op de slaapkamer is een plaatje, met mooie design gordijnrails. Een mooie luxe uitstraling en zo netjes genaaid !!
Beste Hanny, bedankt voor uw mooie berichtje op klantenvertellen.nl! We wensen u veel plezier met uw nieuwe vitrage! Met vriendelijke groet en graag tot ziens! TMC Wonen
TMC Wonen biedt erg mooie meubelen aan in verschillende stijlen. Het persoon is behulpzaam en geeft goed advies. Onze bank was snel geleverd en door TMC Wonen in elkaar gezet. Super service!
We zijn goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Alleen de levering van de stoel duurde wat lang, daar kon TMC niets aan doen. We zijn overigens steeds goed op de hoogte gehouden van wijzigingen in de levertijd. Kortom we zijn tevreden over TMC
De matrassen zijn heel hard , kan niet lekker slapen ik heb last mvg Arthur
Beste Arthur, Bedankt voor je reactie. Vervelend om te horen dat je niet goed slaapt omdat de matrassen hard zijn. Het is wel zo dat nieuwe matrassen altijd harder zijn dan je gewend bent. Dit kan wel tot 3 maanden duren voordat je lichaam helemaal gewend is aan de nieuwe matrassen, gun het dus ook even de tijd. Heb je hierover ook al contact gehad met de verkoper? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
???
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Volgens ons systeem is er op 1-10 een mat geleverd, klopt dit niet? Ik hoor het graag want dan kunnen we dit misverstand uit de weg ruimen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Onduidelijk, medewerkers geven verschillende informatie.
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Zou u kunnen aangeven wat er fout is gegaan? Waarover werd verschillende informatie gegeven? Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
In de locatie Kruiningen gebeurt dit in een prettige sfeer.
Na wat misverstanden en niet goed communiceren over aankomsttijden heeft TMC dit goed opgelost.
Bedroevend
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw reactie via Klantenvertellen. Kunt u meer specifiek aangeven wat er niet goed gegaan is? Ik hoor het graag, alvast bedankt! Jewannes Witte TMC Wonen
Zeer slechte dienst verlening, wordt niet teruggebeld niet gereageerd op mail
Beste mevrouw de Ridder, Hartelijk dank voor uw review hier op Klantenvertellen.nl. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening en communicatie. Natuurlijk heb ik dit direct nagevraagd bij de betreffende verkoper en filiaalleider. De verkoper gaf inderdaad aan dat hij vergeten was te bellen over de uitgestelde levertijd van een meubel, maar dat er voor de rest intensief contact is geweest. Daarnaast heeft de verkoper nog een leenmeubel gebracht om de levertijd te overbruggen en heeft u contact gehad met de filiaalleider om dit op te lossen. De levertijden zijn momenteel erg lang, we proberen dit te voorkomen maar krijgen de meubels ook niet sneller geleverd. Bij deze nogmaals excuses wanneer de communicatie niet was zoals het moet zijn. We hopen dat u wel kunt genieten van de aankopen nu en natuurlijk graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Ik wacht nog op een oplossing voor dit probleem. Ondertussen kan ik niet verder met inrichten van bijkeuken want misschien moet alles er weer uit.
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw review en goed dat u dit meldt. Ik heb het nagevraagd intern en bij de betreffende verkoper en begreep dat er intussen contact is geweest voor het oplossen van dit probleem. We gaan er in ieder geval alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen zodat u verder kunt met inrichten. Mochten er nog vragen zijn, hoor ik dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen