Wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd

Wij zijn erg goed geadviseerd , de verkoopster dacht met ons mee. Persoonlijke benadering, erg fijn allemaal.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

te weinig mee denken en andere keuze,s voorstellen.

Mijn eerste keuze leer vond ik niet meer mooi (w.s. een te klein stukje leer van 3x3 om een keuze te maken) er werd mij een lap voorgesteld die nog aanwezig was. ik weet nog steeds niet of er nog wel een andere keuze was, ik heb te snel beslist. Heel mooi vind ik het niet ook omdat de achterkant nog hetzelfde is als voorheen. dat vond ik niet erg maar het valt wel iedereen op. Er was te weinig met mij meegedacht door toch professionals. Maar de stoffeerder heeft het netjes gedaan. Mevr. Quakkelaar.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? meeleven met de klant
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk

;gemoedelijk; geduldig; betrokken; betrouwbaar; compleet advies en mogelijkheid van leveren

TMC is pas tevreden zodra de klant tevreden is. Dit was onze ervaring al bij onze vorige aanpassing van de woning zo'n 20 jaar geleden, en geldt ook voor onze huidige aanpassing. Zonder hun hulp / advies was het ons zo goed als zeker niet gelukt om zo'n uitgebalanceerde inrichting bij elkaar te zoeken. Dankjewel Johan sr en TMC team

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? het totaalplaatje kunnen aanbieden

Bestelling plaatsen snel, levering niet conform toezegging

Ik bestelde in de vestiging Bergen op Zoom plinten op een donderdag aan het einde van de dag. Deze was niet op voorraad maar zou maandag zeker binnen zijn. Zodra deze binnen was zou ik gebeld worden. Vervolgens maandag niets vernomen en heb ik halverwege de dag zelf gebeld. Nee plint was niet binnen want die zou met de vertegenwoordiger uit Goes meekomen en die zou misschien woensdag komen. Woensdag niets vernomen dus donderdag zelf maar gebeld. Ik kon ze ophalen bij het magazijn van TMC. Het adres opgevraagd en dat bleek vervolgens het foute adres te zijn. Dat gebeurt wel vaker schijnbaar. Kortom wanneer vooraf was gemeld dat de levertijd een week zou zijn had ik ze daar nooit besteld. Typische een gevalletje van je toezegging niet kunnen waar maken om vervolgens gebrekkig te communiceren.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Under promise over deliver en blijf communiceren met je klant.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

keurig geholpen en gemonteerd

Netjes geholpen en vakkundig gemonteerd. De mail die ik later heb gestuurd is niet beantwoord helaas.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? beantwoorden van de mail
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit en vakkundigheid

Prima kwaliteit waardoor prachtig resultaat

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik geadviseerd ben in de winkel. Erg prettig personeel en behulpzaam en vriendelijk. Alleen jammer dat de levering zo lang moest duren. Ik heb gelukkig wel zolang leengordijnen gehad waar ik natuurlijk blij mee was. Alleen als je pas verhuisd bent en iedereen wilt komen kijken dan mis je je eigen gordijnen. Achteraf bleek dat de gordijnen een maand klaar hebben gehangen in het atelier. Maar door een slechte communicatie is dat jammer genoeg misgegaan.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zeer goede kwaliteit

Fijn

Leuke en vriendelijke personeel. Ik ben zeer tevreden met hun service.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Een goede service

Deskundig en vriendelijk geholpen. Alles is keurig en netjes gelegd en opgehangen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Germanen denkt met de klant mee. Heel fijn

positieve ervaring, alles goed gepland volgens afspraak

klantvriendelijk, zowel in de winkel als de bezorgers. Er wordt netjes gewerkt, vakkundig. Medewerkers staan voor hun werk/zaak TMC!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? goede voorlichting

Montage een tegenvaller

Door TMC zijn 4 rolluiken geplaatst. Na een weekje kwam er 1 los. Dit gemeld en toen is nog dezelfde dag e.e.a. terug gemonteerd. De monteurs vertelden dat ze het altijd zo deden. Er is nu nog een rolluik dat op dezelfde wijze gemonteerd is. We kijken regelmatig of het herstelde rolluik en de op dezelfde wijze gemonteerde rolluik nog vastzit.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Na een dergelijk probleem had ik verwacht dat er onderzoek gedaan hoe dat had kunnen gebeuren.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? snelle reparatie

Slecht

In mei gordijnen besteld In november geleverd Dat zegt voldoende

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Op tijd leveren
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? ?

Zeer slechte service

Goed advies gehad over keuze behang en gordijnen. Definitieve prijsopgave was opeens een stuk hoger. Behangen door TMC gedaan. Zaten allemaal bobbels onder. Na melding hiervan meerdere keren moeten bellen voordat er actie ondernomen werd. Behangster kwam zelf kijken. Zegt dan dat ik gebeld ga worden. Wat natuurlijk niet gebeurde. Na zelf weer een paar keer bellen de mededeling dat het aan onze muur ligt. Die muur was van tevoren glad. Waardeloze service!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Alles

Goede adviezen en goede service

Prettige medewerkster, met veel kennis van zaken ,nam veel tijd om alles goed uit te leggen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis van zaken

Prima, veel keuze maar Levertijd was erg lang

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Levertijd
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk, keuze

Prima geholpen, goed advies

Prima geholpen met het maken van een keuze. Goede adviezen gekregen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Alles onder 1 dak

prettige winkel, klantvriendelijk personeel,

fijne winkel, klantvriendelijk personeel, nemen de tijd en geven goed advies. bij aflevering, hele prettige werknemers, alles keurig neergezet en de verpakkingen netjes meegenomen. niks op aan te merken. bij volgende aankopen gaan we zeker weer naar TMC.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijk , gemotiveerd personeel.

Moet alleen lang wachten op mijn kasten... geduld hebben. Maar verkoper aardig en behulpzaam!

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Kortere lever tijden ...
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Veel aanbod.

Fantastisch

Mijn gordijnen die vertraagd zouden zijn, waren netjes op tijd en zijn keurig opgehangen. Vinyl is netjes gelegd. Dus geen klachten op het moment.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Meer keuzemogelijkheden in het planningsprogramma.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede en duidelijke communicatie

goed en correct geholpen

wij zijn goed en correct geholpen en blij met de kleurstelling vaan alles

• Wat zijn de sterke punten van TMC? alles onder 1 dak en goed bereikbaar

Slechte levering en communicatie

Gordijn voor dakraam gekocht en iedere keer na paar jaar kapot. Advies wordt slecht gegeven, iedere keer opnieuw inmeten, lijkt mij in kwestie van 1 x goed opslaan. Bij levering geen communicatie, ander sluit systeem dan verwacht. Mail gestuurd nooit reactie op gekregen. Nee helaas ik ben niet tevreden over TMC

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Veel verbeterpunten zoals goede communicatie onderling.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie winkel

Goede ervaringen en betrokken en kwalitatief goede medewerkers

Om te komen tot een keuze voor woninginrichting moeten verschillende stadia worden doorlopen. Oriëntatie- keuze - bestelling - uitvoering - afwikkeling. Over het algemeen: goede ervaring, maar let ook op correcte uitvoering qua planning en tijd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie opmerking over sluiten van keten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit, betrokkenheid en servicegerichtheid

Goede service en een vertrouwd bedrijf

Door ervaring van goede aankopen en deskundig advies en correcte vriendelijke benadering van verkopers, monteurs en bezorgers . En een groot wederzijds vertrouwen !

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Wij hebben geen klachten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Samenwerking tussen de filialen en daardoor uitstekende service

Kwaliteit voor een goede prijs

Ik ben heel tevreden over mijn raambekleding en maatkast. Goede kwaliteit en een uitstekende service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit en service

Verwachting was groter

Afd. Vloerbedekking en gordijnen: ontvangst prima. Communicatie maten opnemen niet goed gegaan, waardoor 3 keer een andere prijs is gegeven en voor de 2e slaapkamer nog geen gordijnen geleverd zijn. Bovendien werd de vloer opgeleverd zonder de stootborden van de keuken weer te bevestigen (vergeten in offerte). Geen tegemoetkoming in gesprek en prijs, terwijl wij alles duidelijk bijgehouden hebben en ook nog meubels bij TMC besteld hebben. Afd. Meubelen: ontvangst 2 van de 3 keer slecht. Eerste 2 keer zelf rondgekeken zonder aangesproken te zijn. Derde keer naar een jongeman (verkoper?) gestapt en toen kwam er een jonge vrouw helpen. Zeer tevreden over de gekochte meubelen, maar teleurgesteld in de lange levertijd (levering komt nog,)

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ontvangst, opnemen maten, offerte maken en communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit producten

Met de verkoper goed. Met administratie zeer slecht.

Met de verkoper Peter fijn contact. Met de administratie zeer slecht. Bedragen op factuur zeer in ons nadeel. Verschillende malen aangegeven dat bepaalde artikelen niet juist waren. Toch stonden deze op de factuur,

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Niet liegen in eigen voordeel
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Verkoper cirrect