Vakkundige medewerkers die meedenken met de klant.
na lang wachten eens geïnformeerd hoelang het nog ging duren, toen bleek het al in het magazijn te staan....de verkoopster riep nog dat het de vorige dag nog was geleverd, heel jammer dat we niet gebeld zijn... op het product stond een andere datum van levering, nl al 5 weken eerder, toch best voldoende tijd voor een telefoontje...
Beste Wim, Bedankt voor je review. Ik heb het natuurlijk gelijk even nagekeken hoe het zit. De bestelling is geplaatst op 7-7 en 17-11 bij ons binnengemeld. Dit was nog eerder dan bevestigd door de leverancier in eerste instantie want de leverdatum stond op 19-11. De 19e heeft u het bij ons opgehaald. Ik ben het met u eens dat de levertijd lang is, maar dat is iets waar vrijwel alle leveranciers mee te maken hebben de laatste tijd. We proberen dit uiteraard zo kort mogelijk te houden, maar dat is niet eenvoudig. We hopen in ieder geval dat u nu wel kunt gaan genieten van de hocker en uiteraard graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Werden goed en deskundig geholpen. Personeel was vriendelijk en bereidwillig. Niets was te veel. Goede uitleg gekregen. Top.
Prima en snel geholpen.
Hebben er stoelen gekocht, werd geadviseerd om ze te laten behandelen a € 25,00 per stoel. Blijkt bij levering dat het om doe hetzelf pakketten gaat. Mag je de stoelen zelf met een milieuonvriendelijk goedje inspuiten, en ook nog 3uur goed ventileren. Is in de winkel niet over gesproken.
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw reactie via Klantenvertellen. Allereerst wat betreft de levertijd: als u andere reviews bekijkt zult u dit regelmatig terug zien komen. Op dit moment is het erg lastig om de normale levertijden te kunnen garanderen. De ene leverancier kan nog normaal leveren, maar anderen geven een levertijd op van een half jaar (of langer). Ik heb het nog nagekeken, maar we hebben het wel zo snel als mogelijk bezorgd toen het binnen was. Wat betreft de behandeling van de stoel: dit is zeker aan te raden en er zijn twee smaken verkrijgbaar. Het is mogelijk om het door ons te laten behandelen, dan is het wat duurder, of u behandelt het zelf. Dit verschil moet uiteraard uitgelegd worden en ik zal dit ook meegeven richting de verkoop. Ik hoop dat u nu wel lekker kunt gaan genieten van de eetkamerstoelen en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Ervaren medewerker . Goed uitgelegd wat hij ging doen . Netjes opgeruimd iedere dag . Ben zeer tevreden .
Prima, zie boven.
Prima service en zeer vriendelijke medewerkers! Snelle levering in de winkel. We hebben onze stoelen alleen zelf opgehaald omdat levering aan huis nog 2 weken zou duren.
Netjes, vriendelijk geholpen!
Goed contact en de bestelling werd op de afgesproken tijd geleverd.
Voor vragen over een aankoop wordt alle tijd genomen. Duidelijk in afspraak.
Alles super! Vielen Dank!
Dat jullie levertijd langer is dat snap ik maar dat je me een week na bestelling verteld dat het op zijn minst 4 weken langer gaat duren. En er dan gewoon niet geannuleerd kan worden terwijl er nog niets gemaakt is vindt ik ronduit slecht.
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw review en goed dat u laat weten niet tevreden te zijn. Ik heb gelijk even navraag gedaan bij de betreffende collega's over hoe dit gegaan is. De order is geplaatst op 2-8 en op 23-8 kregen we bericht van de leverancier dat de levertijd zou uitlopen. Dit hebben we toen direct per mail aan u laten weten. Een order kan geannuleerd worden, maar dan moeten we 30% annuleringskosten rekenen. Dit is terug te vinden in de CBW-voorwaarden die gelden voor bedrijven in de woonbranche. In dezelfde voorwaarden staat aangegeven dat we de oorspronkelijk overeengekomen levertijd met maximaal 4 weken mogen overschrijden. Het is natuurlijk waar dat 16 weken levertijd erg lang is, maar op dit moment meer de regel dan de uitzondering. We proberen er alles aan te doen om artikelen zo snel mogelijk binnen te krijgen en uit te leveren maar momenteel is een hele opgave. Al met al is dit een uitgebreide reactie geworden. Volgens mij hebben we gehandeld zoals het moet, volgens de CBW-voorwaarden. Daarnaast hebben we nog een extra korting gegeven ter compensatie. Het is daarom jammer dat u alsnog niet tevreden bent over het verloop van deze order. Uiteraard hopen we wel dat u nu kunt gaan genieten van de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
We zijn in de winkel(s) in Goes zeer fijn geholpen, de winkel is ruim opgezet, heel netjes en je krijgt ruim de tijd om zelf rond te kijken en vragen te stellen. Daarna hebben wij via internet de gewenste eetkamerstoelen besteld, waarna we snel een mail kregen met uitleg over de bestelling en levering. Vervolgens werden de stoelen snel geleverd, bij ons gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Een zeer prettige ervaring!
Beste Marleen, Bedankt voor uw review! We wensen u veel plezier met de nieuwe eetkamerstoelen! Mochten we u nog met iets van dienst kunnen zijn dan horen we het graag van u! Met vriendelijke groet, Dinette Versprille TMC Wonen
Volgens afspraak afgehandeld
In één woord geweldig, een rustige persoon gestructureerd werken en alles netjes opgeruimd. We zullen zeker nog eens terug komen bij jullie. Hartelijke groet namens Tini van Splunter en Ina Akershoek.
Beste Tini en Ina, Bedankt voor jullie review en de mooie 10! We gaan de complimenten zeker doorgeven aan de medewerker! Jullie zijn nogmaals van harte welkom, de koffie/thee staat klaar! Tot ziens in onze woonwinkel! TMC Wonen
Ook deze keer zeer prettig geadviseerd door Peter Tanis. Wij kunnen altijd wel iets vinden wat onze gading is. Ga zo door!
Beste Willem, bedankt voor je compliment, we gaan deze ook zeker doorgeven aan Peter Tanis. Ook voor in de toekomst, van harte welkom! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Mijn meubels zijn volgens plan geleverd. Als ik vragen had ,werd ik aan de telefoon netjes te woord gestaan.
Ik vond deze man goed in zijn tips en uitleg. Hij legde alles goed uit en nam de tijd om alles uit te leggen
Goede communicatie Goede service Vakkundig duettes geplaatst
Verkoopproces prima Uitvoering slechter. Issues met de planning worden niet correct of gelijk gecommuniceerd. Nog steeds geen antwoord wanneer de laatste materialen geleverd worden.
Beste Hans, Bedankt voor je review. Ik zal het gelijk na laten kijken voor je en zorgen dat er contact opgenomen wordt. Is al het andere wat we geleverd hebben wel naar tevredenheid? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Zeer prettige ervaring van het moment van uitzoeken tot het leggen. Vloer was netjes geëgaliseerd en gelegd. Personeel is erg vriendelijk en beleefd. Wij raden TMC ook zeker aan.
Beste Marjolein, Bedankt voor je review en de 10 die we van je krijgen! Wat betreft het aanraden: mond tot mond reclame is nog altijd de beste reclame, dus zegt het voort! Alvast bedankt ;-) Veel plezier met je nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Dinette Versprille TMC Wonen
Wij zijn erg tevreden over tmc. Een goede service, klantvriendelijk. Altijd als we er komen worden we goed geholpen, personeel is bijzonder behulpzaam
bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam