We zijn geweldig geholpen. Zeer vriendelijk personeel. Kortom, goede ervaring
Heerlijke winkel, je krijgt de tijd om lekker zelf rond te kijken en als je hulp nodig hebt staan ze ook voor je klaar.
Prachtig kleed besteld. Voor minimale bezorgkosten thuisgebracht.
Personeel was gehaast. Men had blijkbaar weinig tijd
IK wil TMC Bergen op Zoom graag complimenteren met de klantvriendelijke en professionele begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe PVC vloer en onze nieuwe gordijnen. Verkoopadviseur Anouk stond ons vriendelijk te woord en nam de tijd voor ons. Zij dacht mee over kleuren en materialen en uiteindelijk resulteerde dit in een order. Ook in de fase daarna heeft Anouk ons prima geholpen en stond zij altijd klaar voor onze vragen. De levering verliep qua planning zoals afgesproken en wij zijn erg tevreden over hoe de vloer in de woning is gelegd en afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de gordijnen. Goed gedaan TMC Bergen op Zoom!!
Word altijd vriendelijk en goed geholpen.
Keurig op de hoogte gehouden van bestelde goederen en levering en plaatsing.
Zie boven
Van het bestellen in de winkel tot aan het ophangen van de gordijnen was uitstekend. Netjes geholpen en zeer vriendelijke mensen. Zoals altijd perfect
zeer Goed
De werknemer die de gordijnen heeft geïnstalleerd was professioneel, vriendelijk en heeft de tijd genomen om alles heel netjes op te hangen. Geen haastwerk!!
Vlotte en snelle afhandeling.
Keurig afgeleverd, oude stoel meegenomen
Bij de aankoop van rolgordijnen zeer goed geadviseerd. De montage is zeer professioneel en alles was weer netjes opgeruimd. Complimenten!
En ze nemen alle tijd voor je
Ik vond degene die mij als eerste hielp in de winkel ontzettend aardig en behulpzaam. Dacht goed mee. Ook degene die kwam inmeten en daarna kwam ophangen waren allebei vriendelijk en zeer deskundig. Het enige puntje waar jullie iets aan zouden kunnen doen als dat gaat is: de tijd verkorten tussen de verschillende fases. Ik vond het wel lang duren voordat het volgende traject weer begon.
Beste meneer/mevrouw, Allereerst dank voor uw review op Klantenvertellen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze collega's, we geven dat zeker door aan de betreffende personen. Wat betreft uw opmerking over de tijd tussen de verschillende fases: ik ga dit zeker nakijken want normaal proberen we binnen 1-2 werkdagen na het winkelbezoek een uitnodiging te versturen voor het inplannen van een meetafspraak. Vervolgens, als het product binnen komt bij ons, wordt dezelfde of daaropvolgende dag een uitnodiging verstuurd voor het inplannen van een leverdatum. Bedankt voor uw feedback in ieder geval! Nogmaals veel plezier van de nieuwe raambekleding! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Klantvriendelijke en nette jongens die onze vloer kwamen leggen. Daarnaast zijn we ontzettend goed geholpen in de winkel door Gerard. Bedankt!
Klant vriendelijk goede uitleg over de producten monteren word vakkundig gedaan zeer te vreden een aanrader
Plezierig goed en netjes
Kwamen er graag en komen er graag!
Goed advies in de winkel, levering netjes en opgeruimd.
Deskundig advies
Netjes geleverd na telefonische bestelling!
Hoebank besteld. Bestelling was niet compleet, maar missend onderdeel is besteld. Hoop dat het niet te lang duurt. PVC Vloer moest ook nog gelegd worden, planning houd rekening met levering bank en leggen vloer. Top.
Beste Marleen, Bedankt voor je review op Klantenvertellen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de vloer en de afstemming van het leggen daarvan met het leveren van de meubels. De missende hoofdsteun proberen we zo snel als mogelijk bij u te krijgen zodat de bank compleet is! Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn hoor ik dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Voor 3e keer een bestelling geplaatst. Vanaf bestellen in de winkel in Bergen op Zoom, tot aan het inmeten en plaatsen heel tevreden. Goede en duidelijke uitleg, passende offerte, nette plaatsing.