kwaliteit tegen een goede prijs

Prettige benadering door verkopers en ruime keuze

Goed en vriendelijk

Netjes en correct geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Duidelijkheid

Fijne aandacht

Fijn gesprek en alles goed geregeld

• Contact met vestiging: TMC Goes

we zijn tevreden over contact en product

we hebben via de site een afspraak gemaakt voor een advies aan huis. hierbij is goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. vervolgens een afspraak gemaakt in de winkel om het product uit te kiezen alles in ingemeten en vervolgens netjes opgehangen naar tevredenheid

• Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit

Gewoon heel goed met een plus!

Het was gezellig winkelen bij TMC. Persoonlijk contact maakt dat er een huiselijk gevoel bij komt. Dit maakt dat we het TMC ook gunnen en niet overal gaan kijken voor we een aankoop doen. Je bent daar als onder vrienden! (Dit geld voor meerdere vestigingen)

Geweldige service!

komen afspraken na

geweldige service en deskundigheid

werd goed geholpen kreeg juiste adviezen en ze komen de afspraken na

• Wat zijn de sterke punten van TMC? klant gerichtheid

Fijn geholpen in de winkel, maar tot nog toe niet tevreden over het stofferen.

In de winkel werden we goed geholpen. Helaas stond stoffeerder eerst met verkeerde tapijt aan de deur. Vervolgens is het, naar we hoopten, juiste tapijt gelegd. Maar ook dit blijkt verkeerd geleverd te zijn. Het zou snel opgelost worden, maar helaas duurt dit nu al 4 weken...

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen dingen beloven, die vervolgens door de planning niet nagekomen kunnen worden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk

Goede kwaliteit spullen, maar zeer slechte communicatie

Wij gingen voor de goede kwaliteit en service voor onze gordijnen naar TMC, maar zijn daar nu wel op teruggekomen. Kwaliteit van geleverde spullen is goed, maar eer dat het zover is........Er worden veel fouten gemaakt in communicatie of dingen verteld die gewoonweg later niet blijken te kloppen. Als klant moet je ook telkens zelf achter je spullen aan. Je krijgt bijv te horen dat de planning contact op zal nemen na een week. Dit gebeurt niet, maar vervolgens hoor je er ook niets meer van. Zelf na 2 weken dus maar contact opgenomen en blijken de gordijnen nog niet eens klaar en naar verschillende (verkeerde) ateliers te zijn gestuurd. Deel 1 van de gordijnen is inmiddels binnengekomen en opgehangen. Zijn heel mooi, dus zoals gezegd de kwaliteit is goed. Deel 2 moet nog komen, maar verder geen communicatie over wanneer dit gaat gebeuren. Het zou met spoed gemaakt worden, maar 1,5 week later nog niets gehoord. Ik zal over een paar dagen maar weer eens zelf contact opnemen. Verder klopte de offerte van deel 2 niet, zou medewerker A voor medewerker B een notitie achterlaten van de kleur van de uitgekozen gordijnen. Niets over gehoord, 2 weken later gebeld en o ja, ik heb wel een notitie ontvangen, maar wist niet waar het over ging, dus niets mee gedaan......

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? communicatie naar de klant toe.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit materiaal

Slechte communicatie

Niet op de hoogte zijn v de bestelling Afmetingen niet goed opgemeten Ipv 2 dozen stonden er 3 grote dozen. Terwijl men aangaf dat ze makkelijk in onze auto zouden passen Paste niet in auto. Extra rijden Geen bereidheid tot bezorging v eigen dienst Terwijl de bestelling bijna €600 was. Niet op de hoogte v levering Ik had 6 stoelen besteld en kreeg er 12! Zonder mijn melding was dit niet opgemerkt! Slordig niet professioneel

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter communiceren zowel magazijn als meubelwinkel
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Geen

Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam medewerkers

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Behulpzaam

prima geholpen

goede service

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? direct klanten helpen

Uitstekende ervaring met betrekking tot leveren plaatsen en service

Heb vloer, gordijnen en trap van TMC en alles is naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst... Paar kleine aanpassingen zijn snel verholpen.. zeer tevreden..

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vakkundige mensen zowel verkoop als voor het plaatsen.

Monteurs weten van wanten ,het hele huis 13 ramen met 3 man in ongeveer anderhalf uur kant en klaar.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? service

Goed.

Mooie stoelen voor een leuke prijs.

nvt

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Toegangkelijk

Deskundig advies en goede service

We zijn prima geholpen bij de keuze van nieuwe matrassen. De verkoper was deskundig en gaf een eerlijk advies.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? deskundig advies

PVC vloer leggen

TOP: in 1 dag gelegd en alles opgeruimd. Complimenten voor de werknemer van TMC.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? harde werker

Goede. Service

Geweldig goed geholpen! Prima service

Geweldig goed geholpen! Prima service

Vakmensen, prima service

Nieuwe pvc vloeren en plisse luxaflex. Alles goede kwaliteit en vakkundig gelegd en opgehangen

Prima geregeld

Alles volgens afspraak en de aflevering door vriendelijke mensen. Vakwerk.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Juiste en duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Contact kon beter

In augustus zonnescherm bestelt. Maar heb heel lang moeten wachten tot het eindelijk werd geplaatst. Als ik belde en er naar vroeg werd er gezegd dat ze het na zouden kijken en terugbellen dat is nooit gebeurt. Moest altijd zelf bellen. Maar eindelijk is het zonnescherm nu naar tevreden opgehangen. Alleen is het nog steeds wachten naar de stormcensor.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter contact houden, als het langer duurt

Marconistraat 13