Op tijd aanwezig. Meegedacht over het leggen op de meest geschikte manier. Super netjes en snel gewerkt.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen, ga zo door
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Voor ieder( niet afhankelijk van aankoopbedrag? persoonlijke aandacht voor de klant. Er wordt meegedacht! Ga zo door

Fantastich

Super vriendelijk en deskundig personeel die helpt meedenken zowel tijdens het zoek proces. Als tijdens het leveren en plaatsen, niets is teveel!! Top bedrijf, en zeker een aanrader!!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Personeel

Mensen die weten wat ze doen!

Voor ons nieuwbouwhuis hebben we diverse dingen aangeschaft bij TMC in Bergen op Zoom. Zowel de mensen in de showroom als de monteurs/stoffeerders weten waar ze het over hebben. Alles is netjes geleverd, geïnstalleerd en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed opgeleide mensen

Fijne winkel, zeer veel keus!

Hele fijne winkel, vriendelijk personeel. Mijn behang was snel geleverd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Keuze, vriendelijkheid

Allert blijven.

Bij het monteren van de kast bemerkte ik dat ervaring voor monteren nog wel iets bijgespijkert kan worden. Aardige jongens dat wel.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Het is wanordelijk verlopen onze orders.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zijn al c.a. 20 jaar klant , en hebben echt heel veel gekocht in die jaren. Een echt en hecht familie bedrijf.

Daan en Christiano hebben een prachtige parketvloer gelegd!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van mijn parketvloer die zeer vakkundig gelegd is. De prijs- kwaliteit verhouding is prima. Een minpuntje was de communicatie met de planning. Tot tweemaal toe ben ik niet geïnformeerd en moest ik zelf achter het maken van afspraken gaan. Al met al ben ik zeer tevreden!!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie met afd planning
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakmanschap bij de verkoop en leggen vd vloer

Goed geholpen en ruime keuze

Door de vriendelijkheid wordt je goed geholpen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

zeer te spreken over de behandeling en assortiment bij TMC

Wij gaan graag naar TMC voor meubulair e.d.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? correcte behandeling

Mijn vouwgordijnen zijn prachtig en keurige service

Ik moest er even op wachten, maar mijn vouwgordijnen hangen keurig. Alles naar wens en super aardig personeel

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Geweldig, mijn stoelen zien er weer als nieuw uit!

Goed advies gehad en het is fijn zoeken en overleggen. Mooi op tijd opgehaald, afspraak maken gaat altijd goed. Goed resultaat en prima afwikkeling.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? overleg en vriendelijkheid

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Communicatie is uitstekend

Toppers

Gezellig, vriendelijk, goede verkopers en verkoopsters. Weten waarover zij spreken, gied advies.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk

mooie eethoek en goede aflevering

er is ruim tijd voor gekozen om een eethoek uit te zoeken.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede uitleg

Communicatie minder, service goed

Begin mei zijn ze geweest voor het in te meten en zijn de gordijnen meegenomen. Gordijnen uit oude woning moesten op maat gemaakt worden voor in nieuwe woning. Dit zou toch zeker voor eind mei gereed worden gemaakt. Bij het inmeten stonden ze aan het oude adres, terwijl duidelijk het nieuwe adres was aangegeven. Omdat ik nog niets gehoord had, heb ik dinsdag 31 mei gebeld, zou ik terug gebeld worden, woensdag 1 juni in de ochtend nogmaals gebeld, ik zou een berichtje krijgen van de planning, niets ontvangen, in de avond wederom gebeld, excuses, maar de planning zou echt een berichtje sturen. Donderdag weer gebeld, nog geen bericht. Vakanties van medewerkers en verschillende die niet op de hoogte waren. Er werd beloofd deze dag echt een bericht van de planning te krijgen. Aangegeven dat als ik geen bericht zou ontvangen voor vrijdag voor 12u, ik weer terug zou bellen.. Vrijdag 3 juni na 12u weer maar gebeld, er werd aangegeven dat er een bericht is verstuurd, maar deze heb ik zowel in de gewone mail als in de spam niet ontvangen. Uiteindelijk het nummer gekregen van de planning en deze kon ik na 13u bellen. Gebeld en gevraagd waarom het toch zo lang heeft kunnen duren dat mijn gordijnen ingekort moesten worden. Blijkbaar hebben de gordijnen in een magazijn gehangen, (al dan niet al ingekort) en niemand bleek te weten wát er mee moest gebeuren. Aangegeven dat ik het jammer vind dat er niemand op het idee is gekomen om misschien het nummer te bellen (wat ik toch mag hopen) welke bij de gordijnen heeft gehangen. Excuses vanuit haar, maar ik vond het toch wel erg makkelijk om het zo "af te wimpelen". Uiteindelijk een mail ontvangen met de afspraak bevestiging en daar zie ik nogmaals het oude adres opstaan. Gebeld om door te geven dat er in de mail nog steeds het oude adres staat. Medewerkster gaf aan dat op de bon wel het juiste adres stond. Nu hangen ze mooi en vakkundig opgehangen, maar de communicatie vond ik toch echt wel een minpunt.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter communiceren
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundigheid

Prima advies en zeer vriendelijke bezorgers

Bij het zoeken naar een nieuwe bank ben ik wederom bij TMC terecht gekomen,prima advies. Ook waren de bezorgers zeer attent en vriendelijk. Echt een aanrader.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? geven van advies

Goed advies, correcte bevestiging van rolgordijn.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Goed geholpen en prima service Vakkundig gemonteerd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Ondanks dat ik niet aanwezig was bij aflevering, stoelen netjes afgeleverd. Zou bij levering betalen, dit nu gewoon achteraf kunnen doen. Zowel door personeel in de winkel, klantenservice als logistiek prima geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijkheid

Prettig ontvangst in de winkel

Prettig ontvangst in de winkel

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Advies van Niels was goed, dacht mee!

Advies was goed en duidelijk, dacht mee wat passend was in het huis!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? De verwachte levertijd niet melden in onzekere tijden
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Ik ben erg tevreden over het advies wat ik kreeg v Niels

Had een stang nodig voor mijn jaloezie en die is besteld geworden en prima gerapporteerd toen hij er was

Goede levering en plaatsing

Tevreden, alleen was het wel lang wachten , ruim 3 maanden

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk personeel

Heel goed!

De jaloezieën zijn geweldig!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Keurige bezorgers die onze bank kwamen brengen zeer netjes en erg beleefd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Verkoop prima, installatie beneden de maat

De showroom en de verkoop was prima. De installatie van de 2 banken was beneden de maat. De eronder geschroefde poten staan niet haaks en de middenpoot onder de 3,5 zits bank zat 3 cm los van de vloer.

Marconistraat 13

4461HH Goes