alles is heel goed en vlot verlopen

De verkoop liep goed en de levering was op tijd en goede service.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? de no-nonsense en klant vriendelijke

Zijn zeer goed geholpen op beide locaties

Zeer goed geholpen op beide locaties in goes

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

mooie meubels klantvriendelijk

heel klant vriendelijk nemen de tijdt voor je mooie winkel en ook nog een dikke pluim voor de bezorgers zou het iedereen aanbevelen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? heel goede service

Meedenken en inrichtingssuggesties geven, goede en ruime keuze van mooi meubilair en stoffering. Vriendelijk personeel. Kortom: een goede service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? De alomvattende service

In een woord TOP!!!

Zowel winkel als bezorgpersoneel supervriendelijk en behulpzaam !!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk en bekwaam personeel

Besteld artikel verkeerd geleverd

We hadden een kapot onderdeel van ons Luxaflex rolgordijn. Ondanks meegestuurde foto's van welk onderdeel het betrof, ontvingen we na 4 weken een verkeerd artikel. Nu opnieuw foto's gestuurd met vermelding een verkeerd artikel ontvangen te hebben. Moeten we mogelijk weer 4 weken op wachten. En dan maar hopen dat het wel goed is. Hier zijn we absoluut niet blij mee.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Telefonisch bereikbaar zijn. Goed kijken welk artikel er besteld moet worden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Uiteindelijk wordt het altijd wel opgelost.

Duurde te lang voor ik geholpen werd. Waarna nog hulp door een tweede verkoopster nodig was.

Het was dat we precies wisten wat we wilde, via internet hadden opgezocht wat we nodig hadden. Anders waren we vertrokken. Uiteindelijk wel geholpen. Werklui die bij ons thuis kwam om de luxaflex op te hangen, zeer professioneel. Die zou bij ons 5 sterren krijgen!

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Bij binnenkomst direct begroeten, vragen of je geholpen kan worden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Niet gemerkt tijdens mijn bezoek. Sorry.

Matig

De levertijd werd verzet nadat de aanbetaling gedaan was.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Afspraak over levertijden nakomen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk personeel

Slecht

Woorden worden niet nagekomen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Vriendelijk en professioneel

Veel assistentie gekregen in de winkel bij keuze kleuren en materiaal. Inmeten professioneel en meedenkend. Ophangen gordijnen ok al was er in 1e instantie verwarring. Plaatsing shutters uitstekend. Goed advies bij vervanging gordijnrail

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Goed zoals het is!
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijkheid, professioneel en efficient personeel, uitgebreide keuze

Uitstekende service

Het hele traject van het kiezen van nieuw meubilair tot aan de levering is prima verlopen. De communicatie was steeds in orde.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundige verkoopster en goede digitale communicatie.

goede kwaliteit en snelle bezorging

snellere aflevering dan gepland

• Wat zijn de sterke punten van TMC? behulpzaam

Bezorgservice was goed maar wij werden niet op de hoogte gebracht van de langere levertijd van het gratis tafeltje waardoor onze bank ook bleef staan. Daarkeamen we uiteindelijk zelf achter door te bellen . Verder alles okee!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk

matig

geplande levertijd niet na gekomen na zelf een mail sturen bleek het al een tijdje in het magazijn te staan . bij aflevering de rekening gelijk betaald krijgen we een dag laten een betaal verzoek daar over gemaild niets op gehoord daar na nog een mail gestuurd daar eindelijk reactie op. nu wachten we nog op een tafeltje waar we zelf om moesten bij de verkoop wat een actie was van Woonx zou in week 16 geleverd worden dus wachten maar af

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? in winkel erg vriendelijk en behulpzaam

TMC Wonen levert service en kwaliteit!

Verkoopster Rianne heeft ons een prima advies gegeven voor nieuwe stoelen. Het duurde erg lang voordat ze geleverd konden worden, maar daar kan TMC niets aan veranderen. Dat is nu overal zo. TMC heeft het goed van tevoren gecommuniceerd, wat prettig is, en de verwachte levertermijn is ook gehaald. De mannen die de stoelen kwamen brengen, hebben alles netjes voor ons uitgepakt en de verpakking meegenomen. Dat is service! We vinden de stoelen mooi, ze zitten lekker en de kwaliteit is goed. Aan te raden!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? advies, service, kwaliteit

Goede ideeën en prachtig uitgevoerd!

Alle keuzes die we samen hebben gemaakt zijn perfect op zijn plaats gevallen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Advies en service.

Kwaliteit en betaalbaar

Weinig opmerkingen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Was erg donker in winkel,meer licht
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Betaalbaar

Prima service en prima montage ondanks leverings- en tijdproblemen.

Na de keuzes in de winkel en de bestelling was de levering prima en de montage en afwerking heel goed. Onderdelen die extra nodig waren of niet geleverd (toeleveringsproblemen), werden later keurig geplaatst. Kort om: zeer tevreden.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede kwaliteit en goed contact

Goede planning

Betrouwbaar ik ben tevreden en een goede planning

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes

algemene ervaring is goed. Punt van aandacht is de orderbevestiging;

een aantal zaken waren vooraf niet afgesproken, maar werden wel in de order bevestiging vermeld. Vervelend dat een rekenfout tot hogere kosten leidde. Uitvoering was verder prima.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk te woord gestaan

Advies en service top

In de winkel werd alle tijd genomen om tot een goede en verantwoorde keuze te komen voor de aanschaf van nieuwe eetkamerstoelen. Over de levering ben ik ook tevreden en kreeg daar nog duidelijke uitleg bij. Dus niet zomaar afgeven, er was voldoende ruimte om vragen te stellen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Gastvrij bij de ontvangst

Alles vlug afgehandelt

• Contact met vestiging: TMC Goes

Snelle prijsvorming, goede afspraak, goede en snelle uitvoering.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit t.g.v. ervaren personeel

Prima en snel geregeld en gemonteerd. Complimenten!

Prima en snel geregeld en gemonteerd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Prima producten en snelle en deskundige montage

Goede service.

Van verkoop tot plaatsing is alles goed verlopen. Vriendelijk en vakkundig.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service

Marconistraat 13