Mijn laatste ervaring scoort niet hoog. Ik most al een aanbetaling doen voor 2 rolgordijnen die ik 1 dag ervoor had besteld.
Beste Nelly, Bedankt voor uw reactie en review op Klantenvertellen. Ik begrijp niet helemaal wat het probleem is, kunt u dat verduidelijken? We proberen namelijk bestellingen altijd zo snel mogelijk in te voeren en te bestellen zodat het niet onnodig lang duurt voordat u de rolgordijnen in huis heeft. Op het moment van invoeren en bestellen wordt ook de aanbetalingsfactuur verstuurd, het is dan toch juist een goed teken dat het binnen een dag verwerkt en besteld is? PS: ik zag in de order dat u de order geannuleerd heeft, klopt dat? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Uitstekend bedrijf. denk met je mee en voeren de opdracht perfect uit. Personeel is uiterst vriendelijk.
Goed geholpen bij het maken van keuze Horren.
Vriendelijke mensen allemaal
Goede hulp bij het uitzoeken van een bekleding. Grote keuze aan materialen.
In de winkel goed geholpen en er werd de nodige tijd en ruimte genomen om op een rustige manier te kiezen. Vervolgens bij het komen opmeten, gaven ze raad, deze gevolgd en zeer tevreden dat ik geluistert heb. Ze zijn eerlijk en zullen niets aanraden om zomaar te verkopen. De plaatsing verliep ook vlot. Zowel bij het opmeten, als bij plaatsing zeer vriendelijk personeel met kennis van hun vak en hier namen ze eveneens de tijd waardoor je als klant uw geen nummer voelt. Ik heb tmc al aangeraden bij andere.
Vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel. Grote sortering aan glas- en overgordijnen. Goede kwaliteit.
Ben zeer tevreden, vond de services en advies van uit de winkel uitstekend . Prima geholpen voor het hele project door Carmen . Ook over het personeel die in het appartement aan het werk zijn geweest, Vloeren leggers ( bijzonder Willem), Schilder en gordijnen man uitstekend. TMC moet blij zijn met zulk personeel uiterst beleeft en verzorgt en vakkundig. Al met al , gewoon top.
Goed advies en uitvoering. Ik ben zeer tevreden met TMC
Bekwame verkopers nemen alle tijd voor je en geven goed advies.
Mijn artikelen werden op tijd geleverd en de verpakking en de montageonderdelen waren compleet. De instructie voor de montage is heel helder waardoor de montage goed uit te voeren is.
Zie boven. Niets aan toe te voegen.
Wij zijn bijzonder vakkundig, en fijn geholpen door alle medewerkers van TMC Goes maar in het bijzonder door Tirsa. Wat een warm bad heeft zij ons gegeven, geen enkele vraag was te veel. Ook met het aandragen van ideeën, kleuren, stoffen enz. wist zij voor ons de juiste snaar te raken, dat is vakmanschap !! Ook de levering en de "nazorg" was meer dan prima. Iedereen zet hier echt nog een stap extra ! Mocht er nog enige aarzeling zijn ? Twijfel n iet en ga het zelf ervaren en beleven !
Alles verliep zoals afgesproken. Mooie materialen gebruikt, netjes gemaakt en afgewerkt (gordijnen). Prettige mensen zowel in de winkel al bij het plaatsen.
goed geholpen daar, ruime keuze in alle prijsklasse.
We zijn aangenaam verrast door de duidelijke uitleg en de adviezen en mogelijkheden voor de inrichting van onze woonkamer en raambekleding. We zien het een en ander met vertrouwen tegemoet Met vr.grt. Fam.A.Visser
Onlangs ben ik verhuisd van de ene huurwoning naar de andere. De nieuwe huurwoning werd kaal opgeleverd. Op basis van goede ervaringen in het verleden ben ik voor de vloerbedekking weer naar TMC gegaan, waar ik prima werd geholpen. Vervolgens is er gezorgd dat de vloerbedekking tijdig en vakkundig werd gelegd. Kortom, opnieuw weer een zeer tevreden klant!
super kan nie beter
Keurige afhandeling van het aanschaffen en leggen tapijt. Afspraken over berekening hoeveelheden ging wat lastig. Dit terwijl alles zwart op wit stond. Na bellen wel rechtgezet.
Goed geholpen met de keuze van de meubels en de levering
Mooie pvc vloer & trap gelegd door TMC. Communicatie was helder, mannen werken strak, netjes en hard.
Wij hebben het volste vertrouwen in TMC. Alles is netjes geregeld dus geen klachten
We zijn heel goed geadviseerd bij onze keuzes voor raam- , wand- en vloerbekleding. Alles is een prachtig harmonieus geheel geworden. Je kan zelf de datum aangeven die uitkomt voor de levering. De dag ervoor krijg je een bericht met het het verwachte tijdstip. Alles erg vakkundig gemonteerd, behangen en gelegd met oog voor detail.
Er wordt tijd en aandacht besteed aan je wensen. Grote sortering meubelen.
Vriendelijke en professionele bediening.