Top levering!

Bank was eerder binnen en werd daar netjes van op de hoogte gebracht. Door privéomstandigheden moest ik de bank later laten leveren. Het was geen probleem om de levering een aantal weken uit te stellen. Toen ik doorgaf dat de bank kon komen, is deze 2 dagen later al bezorgd en geïnstalleerd. Nette levering, mooi product en super service!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Meedenken met de klant

Goed geholpen in de winkel, fijne meedenkende medewerker. Levertijd was wat lang maar voor ons geen probleem. Zijn de omstandigheden op dit moment, daar had TMC ook geen invloed op. We komen voor een volgende aankoop zeker terug bij TMC.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Ruime keuze, goede kwaliteit

Tevreden over nieuwe vloer in ons appartement

Goede samenwerking, keurige werkers. Planning was wat lastig door personeelsgebrek en grote orderportefeuille. Blij dat we voor TMC gekozen hebben.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Zorgvuldigheid

leuke mensen , ongedwongen sfeer

leuke meisjes , alles te vinden op één plek

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? veel rommel in de koopjeshoeken
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? alles onder 1 dak

Goede services.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Beschaafd personeel. Mooie producten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Professioneel

Goede communicatie en keurige montage ..

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Nauwkeurigheid

Hele goede service!

Hele aardige man, waardoor we super goed geholpen zijn. Uitstekend advies!

Fijne bedden

Bij het kopen van de 3 bedden helaas weinig korting gehad, terwijl het om 3 boxsprings ging. Volgens de kinderen liggen ze wel erg fijn. Bij het plaatsen is een stopcontact geraakt en gescheurd. Helaas was hier geen melding van gemaakt. Bij aankoop was levering binnen korte tijd beloofd. Kinderen hebben maanden op de grond op matrassen geslapen na verhuizing.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Voortaan even melding maken van schade. Met tegemoet komen aan kosten. Geen personeel met beperking in de winkel bij zo een grote aankoop. Belofte van tijdige levering nakomen. Kinderen hebben maanden op de grond geslapen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Dat ze medewerkers met beperking aannemen. Prijs/ kwaliteit verhouding

Prettige samenwerking

Klantgericht, kijken naar de mogelijkheden

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantgericht

Over het algemeen goed

Geholpen door een onervaren heel jong meisje.waardoor er iets mis ging met mijn bestelling. Maar toen ik belde is het netjes op gelost.Levertijd vrij lang. Levering door nette mannen. En kast is vakkundig in elkaar gezet.Allemml heel aardig personeel.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen personeel van 15 jaar
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Aardig personeel

Service in optima forma

Altijd prima, klantgericht en fijne winkel, mooie producten en geweldige service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service, klantgerichtheid, producten

Klantgericht qua advies, maar niet qua prijs

TMC adviseur was aardig, maar uiteindelijk als organisatie niet onderscheidend genoeg. Eerder selectie gordijnstoffen niet genoteerd, dus opnieuw door alle rekken. Daarom afspraak gemaakt, maar ook geen voorwerk qua interessante stalen gedaan door adviseurs. Had op zich fijn geweest. Wel zeer behulpzaam tijdens de afspraak en in de opvolging. Gordijnen besteld en wilden volgende bestelling doen voor gordijnen en behang. Tot exact dezelfde gordijnen met 20% elders te koop waren. Toch terug naar TMC en aangegeven dat we graag onze bestelling daar wilden doen, maar gingen helaas niet mee in de aangeboden korting elders. Scheelt ons honderden euro's, dus vandaar dat TMC een klant is verloren. Jammer, want had ze daar graag besteld als dank voor de aardige TMC adviseur.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom

Hele aardige en vriendelijke mannen

Net als in de winkel, super goed geholpen, heel vriendelijk. Tot de volgende keer Gr Annemarie

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Heel vriendelijk en niet opdringerig en mee denkend naar de portemonnee van de klant t

Niet helemaal perfecte levering

Het betreft een nalevering. Was bij de eerste levering de zoom afgewerkt met loodveter en een locksteek. De nalevering was omgezoomd! Overigens laat de lockzoom op enkele plaatjes los.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Naaiwerk controleren voor de aflevering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Oef!

Goed .

Je word prettig geholpen. De spullen worden netjes bezorgt. En netjes geplaats Al meerdere dingen bij u gekocht altijd naar tevredenheid. de service is ook goed.

Keurig afgeleverd

De aflevering heeft wat lang geduurd, maar is naar tevredenheid gebeurd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Correcte hulp zowel in de winkel als thuis

Ik kreeg god advies in de winkel maar degene die thuis kwam inmeten en later ophangen dachten ook goed mee. Is erg netjes gewerkt. TOP!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Ben altijd bang dat er iets fout gaat

1) Enkele jaren geleden gordijnen gekocht die niet tegen zonlicht kunnen, niet goed voorgelicht. 2) Nieuwe gordijnen uitgezocht en korting gekregen. 3) Begin mei: gordijnen over +/- 6 wkn klaar 4) Begin augustus; na telefonisch navraag bleken de gordijnen na enig zoeken toch klaar. 5) Korting voor late levering gekregen, gordijnen gemonteerd (ze waren een beetje te lang)

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? service/opvolging
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? veel keuze, goede monteur

prettig geholpen

Prima ervaring!

Deskundig personeel!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Fatsoenlijk!

fijne samenwerking alles kan daar in overleg

fijn bedrijf

• Wat zijn de sterke punten van TMC? denken mee

Klantvriendelijk

Staan altijd voor je klaar.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Leveren goed werk

Goed en vakkundig geholpen.

Deskundig advies.

uitstekend

In de winkel werden we vriendelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden voor vloerbedekking in onze badkamer, hal en wc. Na ons besluit volgde het inmeten, een offerte en, na acceptatie, een datum voor het uitvoeren van de werkzaamheden die ook daadwerkelijk op de afgesproken datum werden uitgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden over de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden en zeker ook over prettige, vriendelijke en voorkomende houding van de uitvoerende vakmensen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies, vakbekwaamheid, afspraken nakomen, vakbekwaamheid, fijne omgang fijne

Tevreden

Ik ben tevreden met het resultaat van mijn bestelde meubelen. Met de levertijd ben ik wat minder tevreden, een deel van de meubelen werdt na 25 weken geleverd en het laatste deel pas na 28 weken..!!

Marconistraat 13

4461HH Goes