Blij

Denken met je voor de beste oplossing, komen hun afspraak na.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Afspraak nakomen en verstand van zaken

Heel veel keus

Klantvriendelijk En behulpzaam

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede uitleg en klantvriendelijk

Mooi maar te divers.

Het was wat teveel van het goede, want stofzuigers en fietsen vonden we wat vreemd, je kunt alles wel met wonen associëren, maar dat viel wat ons betreft uit de toon. Zo ook alarmsystemen. Hoort meer bij een grotere beurs, maar niet bij jullie vinden wij. Maar alles zag er wel verzorgd uit!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Hou je bij waar jullie goed in zijn
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk, deskundig

Goede montage , alleen de communicatie verliep minder soepel als verwacht. De afspraak kwam na ons telefoon tot stand. Verder geen opmerkingen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Duidelijke communicatie naar de klant tie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede levering

Zo als altijd, goed.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Telefoniste
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit

Van offerte tot uitvoering goed verzorgd.

Zeer goede resultaat en duidelijke communicatie van begin tot eind. Vooraf werd er ingemeten. De vloeren zijn netjes gelegd; geëgaliseerd en gelegd met PVC plaklaminaat. Het egaliseren had alleen net iets better gekund; de plinten laten duidelijk de kleine oneffenheden zien. De trap is netjes bekleed; het motief mee laten draaien met de trap is iets wat je bij de vakman ziet. Overal: dik tevreden !

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? De egalisatie. De plinten laten duidelijk zien dat de vloer bij de muren ongelijk is.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Communicatie en klantvriendelijkheid

Top geregeld

Na de negatieve ervaring met de leverancier van de vloer heeft TMC het top afgehandeld. Complimenten voor Aart-Jan die het probleem begreep.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Snel contact en afhandelen

Zeer tevreden en blij

Na diverse adviesgesprekken en ingetekende interieurs hebben wij een PVC-vloer in visgraatmotief gekozen. Ook de trap moest gelijk gedaan worden. Omdat het een grote benedenverdieping betreft (117 m2) was hier veel werk aan. Door een miscommunicatie was pas laat duidelijk wanneer het gelegd zou worden. De trap is overdag gedaan. De vloer is met 8 man in 5 uur tijd compleet gelegd met plinten tegen de muur en zelfs een paar deuren ingekort. Niets dan lof voor het hele team van TMC (en ingehuurde vakmensen)!!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? oplossingsgericht, nieuwe/andere ideeën/inzichten uitwerken zodat zichtbaar is hoe het worden zal

Vriendelijke ontvangst

De verkoopster heeft de tijd genomen om alle voor-en nadelen te noemen van de onze nieuwe raambekleding. Chapeau.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

niet alles volgens afspraak maar gelukkig kunnen oplossen

1e ervaring was in de winkel dat er bij mijn aankoop onverwachte kosten kwamen. Levering was wel snel maar afspraak stond na 15.30 en ze waren er al rond 9.15 uur.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? goede afspraken maken

Wisselend

Koppelstukje trekkoord goed opgelost. Kapotte duette zelf geplakt. Met korting nieuwe kunnen krijgen, maar geen garantie voor de andere 5.

• Contact met vestiging: TMC Goes

Wij zijn zeer tevreden over TMC

We hebben veel tips en advies gehad mbt onze inrichting. Stoffering, kleuren verf ed. Ook de adviezen voor het kiezen of juist wachten met kiezen van nieuwe meubelen waarderen we zeer. Nu we toe zijn aan nieuwe meubels hebben we ook goede adviezen gehad. Ook afraders! Heerlijk, eerlijk. Top!

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Die zijn er vast wel maar wij zijn zeer tevreden
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Persoonlijk advies, ruime keuze, div prijsklassen

Excellent

Buitengewoon fijn ontvangen, geholpen, begeleid. Ook het meedenken met het zoeken naar meubelen die konden voldoen aan mijn reumatische klachten was een buitengewoon fijne ervaring. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ietsje meer accessoires zou de winkel iets sfeervoller maken. De winkel heeft een sjieke stijlvolle uitstralingen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Aandacht voor de klant.

Uitstekend gedaan ✅

De meneer die de pvc gelegd heeft, is heel netjes gedaan

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom

Goede service. Vriendelijk personeel.

Goed geholpen met het vernieuwen van de kamer.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede kwaliteit

Goede winkel

Wij zijn goed geholpen in de winkel en ook van de bestellingen die gelegd zijn en opgehangen

Heel behulpzaam en vriendelijk

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk

Vriendelijke bejegening. Prima service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Zeer deskundig advies, klantgericht en betrokken

Ik heb mijn woonkamer volledig opnieuw gemeubileerd en gestyld. Gerard Boeder van TMC Kruiningen is 2 maal bij mij thuis geweest om de maten van mijn woonkamer op te nemen en de situatie ter plekke te bekijken. Vervolgens heb ik een helder advies adhv mijn wensen ontvangen. Gerard was zeer betrokken en klantgericht en heeft alles tot in details geregeld met als resultaat een hele mooie woonkamer.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? De afdeling planning werkt in mijn ervaring niet nauwkeurig en klantgericht. 1 keer waren ze vergeten mij in te plannen, 2 keer kreeg ik, wat ze wel toezeggen, geen mail met verwacht tijdvak van aankomst op de afgesproken dag. 1 keer belden ze op het afgesproken tijdstip dat ze later zouden komen, voor 12.00 uur die dag. Zonder verder bericht zijn ze die dag niet gekomen. Ik heb 2 keer gebeld naar hun telefoonnummer, maar er werd niet opgenomen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig advies, betrokkenheid, zeer klantgericht.

Goed met een paar kleine verbeterpunten

We hebben bij TMC een 3D ontwerp laten maken. Vervolgens hebben we vloeren, plinten, gordijnen, eetkamerbank + stoelen en een mooi wandmeubel gekocht. We zijn erg blij met hoe alles bij elkaar past.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? de gordijnen zijn iets te lang + gaan niet makkelijk open en dicht + je krijgt de dag van te voren niet altijd bericht hoe laat ze komen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantgericht, vriendelijk, vakkundig

Fijne sfeer in winkel en goede communicatie over levering

Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering een fijn persoonlijk contact gehad.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijkheid

Onze ervaring met TMC wonen zowel in Kruiningen als Goes waren goed. Netjes geholpen met alles zeer tevreden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid en correct

Vakkundig en geduldig

Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ze stralen rust uit. Zorgvuldig en ambachtelijk.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Meer letten op het geslacht van de klant: ik ondertekende steeds met 'mevrouw' , en kreeg toch antwoord als 'geachte heer...'
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Compleet assortiment, snel reageren

Vakkundig, redelijke prijs en vriendelijk

In mijn hal hebben ze vakkundig en snel vinyl gelegd. Ze werken netjes en de vloer ziet er nu goed uit. Kortom vakwerk. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en het uiteindelijke eindresultaat.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Planning in Goes. Zouden mij later terugbellen over vloer: nooit meer gebeld. Dat is niet zoals het hoort….,,
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundig en een redelijke prijs

geweldig

wij zijn goed geholpen in de winkel er is echt tijd voor genomen en het ophangen van de vouwgordijnen was ook top

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? er de tijd voor nemen nar de klant toe

Marconistraat 13

4461HH Goes