wij werden netjes te woord gestaan en zijn zelf door de winkel gelopen om onze keuze te maken.
De kennis en ervaring van het personeel is er goed. Er wordt meegedacht in oplossingen en niet in problemen. Hierdoor worden producten getoond waar je zelf nooit aan gedacht had. Daarnaast worden de producten professioneel ingemeten en vakkundig opgehangen.
Afspraak wordt nagekomen. Vakkundig personeel kortom zeer tevreden
Is zoals omschreven.
Deze keer een nieuwe bank besteld. Keurig geadviseerd door Marieke. En afspraken netjes na gekomen zoals wij van TMC gewend zijn. De vorige bestelling was dit helaas niet het geval, maar wij hebben vertrouwen in TMC.
Goede ervaring, klant vriendelijk
goede servise
Het hele proces van advisering tot bezorging en plaatsen van de vloer, de stoffering en meubelen iszeer goed verlopen. We werden bij leverings problemen tijdig en goed geïnformeerd. Personeel is vakkundig en netjes.
TMC heeft service overgenomen als dealer van een bepaald stoel-merk. Stoel is met behulp van TMC tussenkomst door fabriek gerepareerd. Top service !!
In de winkel heel kundig geadviseerd met verschillende aanschaffingen
Wij zijn snel en adequaat geholpen
Heel erg goed een min puntje is dat de meubels later zijn aangekomen dan gepland
Nog steeds geen reactie ontvangen op de foto van de bezorgers van de doorgezakte relax stoel
Ik kreeg volledig de ruimte om zelf behang uit te zoeken, Fijn! Jammer dat er te weinig lijm werd geadviseerd, ik moest nog een volle emmer bijhalen.
Bij 1e bezoek in de winkel direct een keuze gemaakt voor raambekleding. Bij het opmeten bleek de verkoopster ons een product te hebben verkocht, die niet gemonteerd kon worden op ons raam. We hadden de afmetingen laten zien in de winkel! Daarna telkens fouten in de offerte, na 3x was het goed. De montage ging vlot en deskundig en het resultaat is mooi.
Beste Ineke, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen, goed dat je dit aan ons laat weten! Fijn om te lezen dat de montage goed gegaan is en u tevreden bent met het eindresultaat. Het eerste deel van het ordertraject kan en moet inderdaad beter. Ik heb dit dan ook doorgegeven aan de bedrijfsleider in Bergen op Zoom. Ook via deze weg veel plezier gewenst van de aankoop en uiteraard graag tot ziens in één van onze winkels! Jewannes Witte TMC Wonen
Vlotte afhandeling en goede service.
Prima advies bij aankoop. Snelle en keurige plaatsing door ervaren monteur.
Super geholpen bij de inrichting van ons huis. We zijn er heel blij mee
Contact met verkoop team zeer prettig. Planning maakt er een potje van. Mail gekregen met bevestiging plaatsen rolhor en shutters. Bij aankomst blijkt alleen de rolhor geplaatst te worden. Bij contact met de planning wordt mij verteld dat we geen uitnodiging hebben ontvangen voor het plaatsen van de shutters. Mijn man had hier vrij voor genomen dus dit betekent dat dit nog een keer een vrije dag kosts.
Beste meneer en/of mevrouw van Veen, Bedankt voor uw reactie en review op Klantenvertellen. Allereerst goed om te lezen dat u tevreden bent over het contact met ons verkoopteam. Wat betreft de planning: ik heb dit doorgegeven aan de leidinggevende want dit is uiteraard niet de bedoeling. Als we meerdere orders hebben, proberen we die altijd te combineren qua levering. Excuus voor de overlast die dit opgeleverd heeft! Jewannes Witte TMC Wonen
Betere uitleg door verkoopster Boekje met voorbeelden van de te kopen banken als die niet in winkel aanwezig zijn
Gebeld en gelijk service om het op te lossen!
Aardige, nette, vriendelijke bezorgers.
Hoe we in de winkel werden geholpen viel me tegen. Ik had het idee dat de verkoopster niet heel veel van pvc vloeren wist. We kregen ook niets mee waarop stond dat we een bestelling hadden gedaan. Er zou contact met ons worden opgenomen voor het inmeten. Hiervoor heb ik na een week of 3 zelf contact opgenomen. Daarna weer niks gehoord en zelf gebeld. Gelukkig iemand getroffen die er wel vaart achter heeft gezet, zodat het toch nog redelijk snel besteld en gelegd kon worden. Dat was heel fijn! Het leggen van de vloer is netjes en goed gebeurd. Ik vraag me wel af of er nog garantie zit op het materiaal en het leggen van de vloer?
Beste Wilma, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen, goed dat je dit aan ons laat weten. Allereerst goed om te lezen dat het leggen van de vloer goed gedaan is en u tevreden bent met het resultaat. Uiteindelijk is dat het belangrijkste, maar de andere puntjes heb ik inmiddels teruggekoppeld naar de bedrijfsleider van Bergen op Zoom. Ook wat betreft de afspraak voor het inmeten, dat is ook niet gegaan zoals het normaal hoort te gaan. Excuus voor dit slordige verloop. De standaard CBW garantie is 2 jaar volledige garantie. Als TMC bieden we ook het derde jaar nog 50% garantie. Soms zijn er product specifieke garantietermijnen maar dat zou ik dan even moeten nakijken. Jewannes Witte TMC Wonen
TMC heeft heel goed werk afgeleverd.
Door een computer storing kon ik niet pinnen. Ik kon de ver wel meenemen en kreeg een rekening thuis wat ik kon overmaken, prima oplossing.