1e ervaring was in de winkel dat er bij mijn aankoop onverwachte kosten kwamen. Levering was wel snel maar afspraak stond na 15.30 en ze waren er al rond 9.15 uur.
Beste Nicole, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Zou je aan kunnen geven welke kosten je bedoelt? Wat betreft de levertijd: ik zal dat even navragen bij onze planning want normaal gesproken moeten de bezorgers om en nabij de tijd komen die we van tevoren hebben doorgegeven, dit is inderdaad wel een erg groot verschil! Verder hopen we natuurlijk dat de eetkamerstoelen wel naar tevredenheid zijn? Jewannes Witte TMC Wonen
Koppelstukje trekkoord goed opgelost. Kapotte duette zelf geplakt. Met korting nieuwe kunnen krijgen, maar geen garantie voor de andere 5.
Beste Alie, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Ik heb dit natuurlijk even nagekeken en kon alleen een order vinden van de koordverbinder. Zijn de duettes wel bij ons gekocht destijds? En wanneer is dit geweest? We hanteren hierbij de CBW-voorwaarden die gelden voor ons als interieurspecialist, wat betekent dat we 2 jaar volledige garantie (moeten) geven op een product. Graag hoor ik uw reactie. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
We hebben veel tips en advies gehad mbt onze inrichting. Stoffering, kleuren verf ed. Ook de adviezen voor het kiezen of juist wachten met kiezen van nieuwe meubelen waarderen we zeer. Nu we toe zijn aan nieuwe meubels hebben we ook goede adviezen gehad. Ook afraders! Heerlijk, eerlijk. Top!
Buitengewoon fijn ontvangen, geholpen, begeleid. Ook het meedenken met het zoeken naar meubelen die konden voldoen aan mijn reumatische klachten was een buitengewoon fijne ervaring. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.
De meneer die de pvc gelegd heeft, is heel netjes gedaan
Goed geholpen met het vernieuwen van de kamer.
Wij zijn goed geholpen in de winkel en ook van de bestellingen die gelegd zijn en opgehangen
Heel behulpzaam en vriendelijk
Ik heb mijn woonkamer volledig opnieuw gemeubileerd en gestyld. Gerard Boeder van TMC Kruiningen is 2 maal bij mij thuis geweest om de maten van mijn woonkamer op te nemen en de situatie ter plekke te bekijken. Vervolgens heb ik een helder advies adhv mijn wensen ontvangen. Gerard was zeer betrokken en klantgericht en heeft alles tot in details geregeld met als resultaat een hele mooie woonkamer.
Beste Kees, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Fijn om te lezen dat het advies van Gerard naar tevredenheid was en u nu kunt genieten van een mooie nieuwe woonkamer! We geven dit uiteraard door aan Gerard. Wat ik ook zal doorgeven aan onze logistiek manager, zijn de puntjes voor de planning. De ervaring die u beschrijft is uiteraard niet de bedoeling en we gaan er dan ook hard aan werken om dit in de toekomst te voorkomen. Bedankt ook voor het delen van deze verbeterpunten. Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en uiteraard graag tot ziens! Jewannes Witte TMC Wonen
We hebben bij TMC een 3D ontwerp laten maken. Vervolgens hebben we vloeren, plinten, gordijnen, eetkamerbank + stoelen en een mooi wandmeubel gekocht. We zijn erg blij met hoe alles bij elkaar past.
Beste Arn, Hartelijk dank voor je reactie en review op Klantenvertellen. Fijn om te lezen dat je blij bent met het eindresultaat en dat alles goed bij elkaar past! Een 3D ontwerp kan dan inderdaad erg handig zijn om een voorstelling te krijgen van je nieuwe interieur. Uw opmerking over de gordijnen heb ik nog even teruggekoppeld naar de verkoopster. En dat er niet altijd een bericht komt een dag van tevoren heb ik even doorgestuurd naar onze logistiek manager, want dat is wel de bedoeling uiteraard. Nogmaals veel woonplezier van uw nieuwe inrichting en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels! Jewannes Witte TMC Wonen
Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering een fijn persoonlijk contact gehad.
Onze ervaring met TMC wonen zowel in Kruiningen als Goes waren goed. Netjes geholpen met alles zeer tevreden.
Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ze stralen rust uit. Zorgvuldig en ambachtelijk.
In mijn hal hebben ze vakkundig en snel vinyl gelegd. Ze werken netjes en de vloer ziet er nu goed uit. Kortom vakwerk. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en het uiteindelijke eindresultaat.
Beste Johan, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze vakmannen en blij bent met het eindresultaat! Daar doen we het voor. Goed dat je het aangeeft over de planning, ik zal dit doorgeven zodat we daar weer extra op kunnen letten. Nogmaals veel woonplezier van de nieuwe vloer en natuurlijk graag tot ziens! Jewannes Witte TMC Wonen
wij zijn goed geholpen in de winkel er is echt tijd voor genomen en het ophangen van de vouwgordijnen was ook top
Alle tijd om tot het beste advies en product te komen.
Niet bepaald de ervaring zoals ik die had verwacht van TMC. Veel interne wisselingen gehad waardoor zaken niet goed werden overgenomen. Geïnformeerd over de mogelijkheid om het tapijt met dubbelzijdig tape te leggen, wat bij aankomst van de vloerleggers totaal geen optie bleek te zijn. Factuur die niet klopte en €40.- duurder was dan besproken. Veel mails over en weer moeten sturen om het uiteindelijk geregeld te krijgen. Het zou fijn zijn als TMC dit uit handen neemt van de klant.
Beste Jelle, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Vervelend om te lezen dat je ervaring niet was zoals je die verwacht had van TMC. Ik ben natuurlijk na gaan vragen wat hier aan de hand was. Bij de aankoop heeft u aangegeven dat de vloer binnen 3 weken gelegd zou moeten worden. Gezien de enorme drukte die we op dit moment hebben, is dat vrijwel onmogelijk. Door schuiven in onze planning hebben we toch een gaatje kunnen vrijmaken, maar moesten we dit verschillende malen verschuiven omdat de datum voor u niet goed uitkwam. Wat betreft het verlijmen of bevestigen met dubbelzijdig tape: zover ik het begrepen heb, was het bevestigen met tape (goedkoopste optie) uw wens en heeft u later aangegeven dat het toch verlijmd moest worden. Deze laatste optie is uiteraard duurder omdat het meer materiaal en meer uren kost om het op deze manier te bevestigen. U geeft aan dat er veel interne wisselingen geweest zijn zodat zaken niet overgenomen werden. In dit ordertraject zijn zeker zaken die beter hadden gekund en excuus voor de verwarring die daardoor soms ontstond. Aan de andere kant hebben we wel alles op alles gezet om de vloer er op zo'n korte termijn in te krijgen, ongeacht de volle planning, en dat wordt hier niet benoemd. Ik hoop dat u kunt genieten van de nieuwe vloer want dat is uiteraard het belangrijkste. En uiteraard graag tot een volgende keer in een van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Duidelijke communicatie en vriendelijk geholpen.
Altijd goede ervaring
We gingen voor een bed. Maar slaapkamer moest verder ook nog ingericht worden. Doorgeleid naar medewerker van inrichting. Medewerkster dacht mee om de inrichting aan te passen aan het bed met behang tapijt gordijnen maar ook nog de verf er kunnen bestellen. Gelijk ook maar laminaat uitgezocht voor de woonkamer.
Aan een ieder de goede raad: ga eerst langs bij TMC Wonen want dat bespaart op velerlei gebied !
Afspraken netjes nagekomen
Tijdens het volledig vernieuwen van onze woonkamer zijn we op een fijne en deskundige manier geholpen door de verschillende afdelingen binnen TMC-Goes. Hierbij kregen we goede adviezen en werd er goed geluisterd naar onze wensen.
Prima service en snelle levering