Goed geholpen

Uitstekend geholpen in de winkel in Bergen op Zoom. De uitvoering van de order is naar behoren uitgevoerd. In één GOED.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Prettige winkel met goed personeelq

Heel vriendelijke monteur. Monteren niet voldoende perfect gebeurd. Daarna Topservice door Johan Witte.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Controleren na montage of dit goed gebeurd is
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Prima advies, uitstekende uitvoering

Trap laten bekleden. Mooi kleurenpalet door goed gebruik van vleug. Goed advie. Zeer prettige vakman die de trap heeft bekleed.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantgerichtheid

Mooie overzichtelijke winkel, met veel mooie meubelen

Het is een mooie overzichtelijke winkel, met veel mooie meubelen van goede kwaliteit. Prettige ontvangst met vriendelijk personeel.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk en goede kwaliteit.

prettig

We zijn goed geholpen en de winkel in Goes voor relaxstoelen en een tafeltje en in Kruiningen voor een vloerkleed. Vriendelijke mensen die met ons meedachten. Kortom de volgende keer komen we weer naar TMC

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? nvt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijk

zoals altijd perfect

Deskundig en advies op maat.

• Contact met vestiging: TMC Project
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klant gericht en deskundig

Stoffering stoelen uitmuntend uitgevoerd.

Heldere afspraken en daarbij een goed resultaat. Resultaat en service boven verwachting. Complimenten hiervoor.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prettige samenwerking met een mooi resultaat!

Wij zijn op een fijne manier en met prima adviezen geholpen om tot keuzes te komen voor de volledige renovatie van onze woonkamer. In het vervolgtraject m.b.t. vloer, raambekleding en meubels is op een fijne manier alles geregeld en geleverd. Vriendelijke en professionele medewerkers over de vloer die de verschillende onderdelen voor hun rekening hebben genomen. We zijn zeer blij met het resultaat.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig, klantgericht, vriendelijk, meedenkend, correct, zorgvuldig

Wees open en eerlijk over de mogelijkheden hoe een meubel goedkoper kan worden, ik snap vanuit commeercieel oogpunt eerst het duurste word geadviseerd. maar ik vind het verevelend dat achter wordt gehouden dat bv: pooten van stoelen ook zonder meer kosten te maken in houd leverbaar zijn.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Open en eerlijk zijn
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede kwaliteit

Duur maar goed

Service is netjes, spullen zijn niet goedkoop maar over t algemeen wel goede kwaliteit.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Is altijd wel iemand die iets weet van die categorie wonen.

Perfect!

Zeer kundig en bovenal vakkundig eigenlijk. Wist expliciet zaken te benoemen waar op gelet diende te worden. Afstand tot kozijn bijvoorbeeld

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundig en service

Heerlijke winkel!

Prettig geholpen onder het genot van een bakje koffie

heel erg goed.

prettige mensen, ze helpen en adviseren je perfect, Jammer dat bij de prachtige lamp die we er ook kochten niet werd gezegd dat een zzp'er deze later zou komen ophangen. Door vakanties e.d. stond daardoor de enorme doos met lamp als een sta-in-de-weg in de kamer en dat gedurende enkele weken. Overigens de zzp'er heeft keurig zijn werk uitgevoerd. En wat hebben ze een prachtige meubels.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? onderlinge communicatie verbeteren, waardoor het voor de mensen die bij TMC werken duidelijk is, wie wat heeft gedaan.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? prachtige collectie en fantastisch goed en kundig advies, ze hebben alle tijd voor je

top

Prettig geholpen!

Tevreden. Alleen planningsfout.

Over alles tevreden. Ik had de dag van levering geannuleerd, maar de chauffeur heeft zich toch aangemeld.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie opmerking
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Flexibiliteit

TMC heeft ervoor gezorgd dat onze woning er precies zo uitziet als wij willen.

Erg fijn gewerkt met alle medewerkers van TMC, van de verkoop tot de vloerenleggers en de schilders. Het interieuradvies vonden we spannend, maar pakte verrassend goed uit.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Alles in 1 concept is perfect, korte lijntjes, goede communicatie.

Goede service en prima kwaliteit

Prima ervaring met de winkel in Goes. Bankstel besyeld en netjes op tijd geleverd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

TMC is en blijft een heel fijne zaak met goede kwaliteit en personeel

Leuk contact en goede informatie door de verkoper, goede service

Heel nette afhandeling

Alles netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.

ruim onder de maat

Helaas heeft men onvoldoende kennis van stofferen meubilair.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beloften zowel voor prijs als levering nakomen. Expertise
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Geen

Positief.

Meubelen, vaas met kunstbloemen stoelen en vloeren , het blijft genieten. Een TMC om naar terug te gaan.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Onze voorkeur gaat uit naar TMC, al jaren voor ons een correct en betrouwbaar adres!aar adres

We hebben goede adviezen gekregen. De betonlookverf is keurig aangebracht.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Gewoon heel goed niks aan op te merken. Fijn contact en overleg. Duidelijke communicatie. Fijne sfeer. Een hele plezierige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Super advies en prima levering

Er werd goed meegedacht, geluisterd en goed advies gegeven. Zoals altijd weer erg tevreden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Ze staan voor je klaar

Marconistraat 13