netjes gewerkt jammer van de lange levertijd
Klantvriendelijk en ze komen hun afspraken naa.
Klantvriendelijk personeel Bezorging meubels netjes op tijd Ik heb gewoon geen commentaar Alles was uitstekend geregeld Dank jullie wel Met vriendelijke groet Monique Koenraadt
We zijn zeer goed geholpen in de winkel en bij het ophalen waren ze ook zeer behulpzaam om nog wat aandachtspuntjes voor de montage erbij te vermelden.
Voorlichting over kastenwanden en afspraken over trapbekleding
Toen ik mijn appartement kocht en bij TMC kwam voor marmoleum en luxaflex werd ik uitstekend geholpen en alles lag en hing prima. Later nog een zonwering besteld; ook prima. Maar nu wacht ik al 1,5 jaar op buitenzonwering maar de mankracht ontbreekt en dat weet ik inmiddels maar zou tussendoor wat communicatie erg op prijs stellen
Eind juli hebben wij gordijnen en jaloezieën besteld. We wisten van te voren dat de jaloezieën een wat langere levertijd zal hebben. Dit was voor ons geen enkel probleem. In de winkel werden we geholpen door een vriendelijke medewerkster. We hadden van te voren afgesproken dat we alleen een aanbetaling zouden doen. Het resterende bedrag zouden we bij de levering doen. Vervolgens ontvingen we een factuur waarop stond dat we de gehele betaling in één keer moesten betalen. Dit was wel vervelend, want nu moesten we er weer achteraan gaan. Vervolgens konden we in september de gordijnen ophalen. De gordijnen zouden geleverd zijn bij een magazijn. Bij aankomst bleken de gordijnen geleverd te zijn in de winkel. We waren hier van te voren niet over geïnformeerd. In december vroegen we ons af hoe het zat met de levering van de jaloezieën. We hoorden maar niks van TMC en het zal in oktober of november geleverd worden. Wat bleek nou één van de medewerkers had ons uit het systeem gehaald. Ze hadden ons bij de eerste levering van de gordijnen uit het systeem gehaald. Hierdoor konden ze niet meer voor ons controleren of de jaloezieën al binnen waren gekomen. Uiteindelijk bleken de jaloezieën in het magazijn te liggen Ondanks dat er zoveel mis is gegaan zijn we toch wel tevreden met de gordijnen en de jaloezieën.
Beste mevrouw Wilderom, Bedankt voor uw reactie en review op Klantenvertellen. Allereerst is een excuus op zijn plaats denk ik. Ik kan niet meer precies achterhalen waar het verkeerd is gegaan, maar een klant kan niet zomaar uit het systeem worden gehaald. Het is vervelend dat u hierdoor langer heeft moeten wachten op de producten dan nodig was. Hopelijk hangt het nu wel naar tevredenheid bij u in huis? Wat betreft de aanbetaling: wat ik kan terugzien is dat er een orderbevestiging is gestuurd per mail waar geen aanbetaling op opengezet stond. Dan staat er inderdaad op dat het totale bedrag nog open staat. Ik geef het door aan de betreffende personen zodat we hier weer scherper op kunnen worden! Nogmaals dank voor uw feedback en uiteraard graag tot ziens in één van onze winkels! Jewannes Witte TMC Wonen
Wij zijn zeer tevreden over Tmc wonen. Zeker een aanrader.
We werden prima geholpen een duette uit te zoeken die naar onze zin was en de service daarna was prima.
Wij zijn zeer tevreden!
Eerst goede informatie in de winkel van TMC-Goes omtrent de interne raambekleding(duo-rolgordijn) die ik op het oog had. Ook een prijsopgave en een gratis opmeting thuis. Tenslotte de bevestiging van het gordijn door een TMC-vakman. Alles is naar wens verlopen!
Prachtig mooi tv meubel gekocht. Koffie en prima geholpen.
Ik heb lamelle. Ziet er prachtig uit Mooie kwaliteit. Goed opgemeten Keurig geplaatst Ik ben er blij mee. Aardige mefewerkers . Dus ik ben tevreden
In 45 jaar nog nooit teleurgesteld...er wordt altijd meegedacht en er wordt altijd kwaliteit geleverd
Geweldig geholpen met de inrichting van ons nieuwe appartement. Dankzij Jacqueline Westerduin die met Sketchup kan lezen en schrijven zijn we ook tot een mooie roomdivder gekomen en hebben die via hun laten maken. Foutjes die helaas door de meubelmaker waren gemaakt werden zonder enig probleem opgelost. Johan Witte kreeg alles voor elkaar! Prima bedrijf met zeer sterke klantvriendelijkheid. Zie je weinig meer tegenwoordig!!!
Samen met Dhr. J. Witte sr. alles uitgezocht en ons huis geheel voorzien van meubels, tapijt, behang, gordijnen en Duette rolgordijnen. Vakkundig geholpen vooral met de kleurkeuze.
Mijn relaxstoel voor de feestdagen opgehaald hopelijk komt de stoel snel terug
wij zijn al 13jaar klant klant bij TMC naar alle tevredenheid
Alles volgens afspraak en dus meer dan tevreden
Uiteraard zijn er altijd kleinigheidjes te noemen, lange levertijd bijv. Maar daar kan TMC ook meestal niets aan doen. Ook de bezorgtermijn kan langer duren dan men wenst. Mijn levering is tenslotte erg belangrijk maar ook bij TMC is het erg druk en heeft men vakantie en werken gewoon mensen. (gelukkig maar) Daarom ook een 9 want niemand is perfect. Maar alle begrip voor omstandigheden. Wij zijn blij en tevreden met jullie! Tot ziens.
Via de verzekering terecht gekomen bij jullie ivm waterschade aan parketvloer. Uw parketteur is geweest en adviseerde nieuwe vloer omdat als hij de vloer opschuurde en oliede hij niet kon verzekeren dat vloer opnieuw op zou bollen Nieuwe vloer vinden wij eigenlijk zonde omdat een houten vloer erg lang meegaat omdat je die opschuurt olied en dan als nieuw Vloer is al wel wat ouder (30 jaar) dat was ook reden dat verzekering nieuwe vloer niet vergoedt Maar een houten vloer is ook heel goed te repareren door de planken met waterschade en ondervloer er uit te halen, te vernieuwen. Hele vloer schuren en oliën en voila Maar deze optie is door uw parketteur helemaal niet genoemd!! Ongetwijfeld is uw zaak goed in het leveren en plaatsen van een nieuwe vloer, dat geloof ik graag
Beste meneer en/of mevrouw van Eijzeren, Bedankt voor uw reactie en review op Klantenvertellen. U geeft aan dat dit gaat om een verzekeringsklus en dat klopt. Hierdoor mogen wij alleen de opties (of: oplossingen) bespreken die gedekt zijn in de verzekering. Anders valt het werk niet onder het verzekerde bedrag. Toen u later aangegeven heeft een eigen reparateur in te schakelen die het wel kon, hebben wij nagevraagd bij de verzekering hoe dit mogelijk was. Want op het gebied van (houten) vloeren zijn wij al jaren specialist en ook bij waterschade kunnen wij de vloer vrijwel altijd herstellen. De verzekering heeft toen ook aangegeven dat de fout bij hun lag, kortom: een vervelend misverstand! Ik hoop dat de vloer inmiddels wel naar tevredenheid gerepareerd is? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte
Tijd gemaakt en geluisterd naar de wensen van ons