Reactie van het bedrijf
Beste meneer Bos,
Het spijt ons ontzettend om deze review van u te ontvangen. Juist van u, in uw situatie en na onze inspanningen. Nadat u na ons opname moment besloot alsnog vloerverwarming in te frezen, zijn we de meerprijs voor het dichtsmeren van de sleuven overeengekomen. Om het leggen van de vloer op het geplande moment door te kunnen laten gaan, hebben we stoffeerders bereid gevonden in de avonduren uw vloer voor te bereiden voor het egaliseren. Toen u kort voordat wij de sleuven zouden vullen aan ons liet weten dat het infrezen niet overal was gelukt en een deel van de vloerverwarming was opgebouwd in plaats van ingefreesd, zijn onze stoffeerders met extra materialen op pad gegaan. Bij aankomst bleek de situatie echter dermate slecht te zijn dat een derde collega de stoffeerders die avond nog van extra egaline heeft voorzien. Dit alles om aan uw wens om de vloer voor de feestdagen gelegd te hebben te voldoen. Het is ons tot slot gelukt om op de dermate slechte ondergrond een prachtige pvc-vloer op te bouwen. Bedankt voor uw bevestiging daarvoor! Dat u uit onze inspanningen en het eindresultaat opmaakt dat bij ons alles om geld draait, stelt ons enorm teleur. Natuurlijk zullen de meerprijs voor de extra inspanningen en benodigde materialen een tegenvaller zijn geweest. Juist daarom hebben we deze voorzien van een uitgebreide uitleg per mail, en gingen we het gesprek over de ontstane situatie graag met u aan.
Met vriendelijke groet,
Robert