Prachtige vloer kleden en zonsverduistering.

De Luxaflex is prima , mijn zoon is zeer te vrede. En het vloerkleed is ook fantasties.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis van het personeel

Geen problemen alles goed afgewerkt.

Beste Heer/ Mevr. i Ik heb geen klachten over u personeel, in de winkel heel goed behandeld. En met het ophangen van de lamellen heel goed afgeleverd, wij zijn niet voor niets al heel lang klant bij jullie. Ook heel netjes behandeld niets anders dan lof, heel hartelijk bedankt, voor deze goed service. En ook prettige paasdagen toegewenst. Met vriendelijke groeten van L Bogers

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Een hele goede service

vriendelijk personeel

alles is keurig afgeleverd

In een zin geweldig

Je wordt bij TMC altijd warm onthaald.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Het is daar knus

Keurig hoor

Netjes geholpen

Goed is goed

Goed advies in de winkel. Latere oplevering dan medegedeeld. (gordijnen). Nette opleveriing.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Niet iemand van de bedafdeling op de vloerafdeling in laten vallen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed werk afgeleverd.

Vriendelijke verkoper, goed advies aan huis gekregen en snelle levering en plaatsing van de stoelen

Als we weer wat nodig hebben aan meubels gaan we zeker terug naar Tmc Kruiningen .

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service en adviezen.

Goed advies, goede uitvoering

Louise Bazen heeft goed meegedacht en een mooi advies uitgewerkt. Schilder Mourits heeft de muren goed afgewerkt en jullie hebben de vloeren netjes gelegd. Nu alleen de ramen en trap nog, maar daar heb ik alle vertrouwen in!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies en kundige uitwerking

Prima geen problemen

Top bedrijf

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klant tevreden houden

Matig

Mijn jaloezieën na weken van vertraging, zijn ze geleverd en geplaatst, de koof moet nog steeds nageleverd worden, maar word daar helemaal niet van op de hoogte gehouden, en enkele houten laten zijn te lang, tussen de muren waardoor ze buigen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Service is tot zo ver top!

Hulp gevraagd in de winkel mbt afscherming privacy. Mijn gewezen op mogelijkheden op prijs/kwaliteit verschillen. Netjes ingemeten en vervolgens geplaatst. Afspraak maken ging soepel en de levering duurde minder lang dan verwacht!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Afspraken nakomen. Kennis in het beoefende vak. Ook bij het inmeten.

Goed geholpen.....

Mooie stoelen gekocht, jammer dat de levertijd lang duurt.....goede service......tijd van levering klopt precies.....nette afleverimg..

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Onze vloer vakkundig gelegd door vakkundige mensen

Onze vloer keurig gelegd door TMC, vriendelijke en vakkundige mensen. De kleur van de vloer, door advies van TMC, bleek een schot in de roos. Nu nog wachten op de meubelen en het behang..

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Geholpen worden door mensen die weten waarover ze praten. Goed contact, korte lijntjes. Vakkundig en vriendelijk personeel indienst

In de winkel prettig en geduldig geholpen. Bestelling verliep vlot. Plaatsing aan huis ook netjes en correct. Alles in een keer goed, dat is tegenwoordig zeldzaam.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Persoonlijk contact, afspraken goed nakomen, correct personeel.

Netjes geholpen. Plus tussentijdse info over de leverperiode.

Op nette manier geholpen. En op de hoogte gehouden ivm de levering.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid

Zeer deskundig en vriendelijk personeel

Personeel is vriendelijk en deskundig. Geeft ook goede adviezen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig personeel

Helemaal goed

De gordijnen zijn heel netjes opgehangen. Mensen VAN TMC zijn vriendelijk ,vakbekwaam, rustig en de leerling die er bij was ook heel netjes en vriendelijk.

Ruim assortiment vriendelijk personeel

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Nvt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Nvt

Onze Duette shades wercen snel geleverd en vakbekwaam gemonteerd.

Onze kozijnen werden vernieuwd. De oude raambekleding kon vanwege het nieuwe draaikiepsysteem niet meer aangebracht worden. Wij kozen voor Duette shades mede vanwege de zonwerende en isolerende werking. Omwille van de privacy vroegen wij om een snelle levering en montage. Nadat we op vrijdag onze keuze hadden gemaakt, kwam Johan de maandag daarna al opmeten en verzorgde hij dezelfde dag de bestelling. Korte tijd later werd er al geleverd en werd de nieuwe raambekleding vakkundig gemonteerd. Hulde!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? snelheid en service.

Persoonlijk advies erg gewaardeerd

We hebben de vakkundige adviezen erg gewaardeerd. Er werd rekening gehouden met onze wensen, zowel qua stijl als prijs.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Super vriendelijk geholpen door zeer vriendelijke bezorgers

Alles volgens afspraak verlopen

Goed geholpen

Goed geholpen

Moet beter8

Bij het afhalen was geen succes. Als ik thuis kwam was er een gordijn te weinig. Gebeld en konden niets vinden. Later belden zij terug en in het magazijn lag er nog een. Later opgehaald en zij begrepen het niet. Zelf gaan kijken en hij hangde gewoon op het rek. Hebben wij nog nooit meegemaakt bij tmc kruiningen.

alles correct uitgevoerd.

Ik ben al jaren klant bij TMC en dat is niet voor niets. altijd vriendelijk personeel, de order wordt correct uitgevoerd en waar nodig wordt alles gemonteerd of geïnstalleerd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

vakkundige eerlijke service en inzet

contact is persoonlijk, heb er vertrouwen in jullie werk, hoewel men nog voor de gordijnen terugkomt, in mei personeel wat werkt op Kop van Dok, Vlissingen is heel gemotiveerd om te helpen, ook om nog even naar de vloer te kijken en een tegel te vervangen, hoor ik van meer mensen,

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? gordijnen hangen ongelijk
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? grote inzet