TMC is een vakkundig en klantvriendelijk bedrijf

Wij wilden shutters plaatsen en vroegen om advies in de winkel. Wij werden netjes geholpen en kregen een voorstel aangeboden. Later is er een collega bij ons langs gekomen om alles te meten. Die gaf nog andere mogelijkheden aan zodat we tot de allerbeste oplossing konden komen. De bestelling werd door gezet en binnen de afgesproken termijn zijn de shutters door ervaren monteurs geplaatst. Het resultaat is boven verwachting. Heel sfeervol en praktisch! Top.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundig en betrouwbaar

Goed geholpen zowel in de winkel als de mensen die aan huis komen

Mooie zaak

Was op zoek naar verduisteringsgordijnen. Uiteindelijk bij TMC terecht gekomen ( hadden daar ook al bedden gekocht). Gordijnen gevonden, goede service, topkwaliteit en vooral betaalbaar. Een adres om te onthouden.

Professioneel werk geleverd

Alle werkzaamheden keurig netjes en binnen afgesproken tijd nagekomen. Aardig personeel. Alkes wel erg prijzig.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Doorgeven planning middels e-mail verloopt niet altijd goed.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Alles voor inrichting huis vind je onder één dak, wat het combineren vergemakkelijkt .

tevreden.

die is goed.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Lekkere koffie!

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

wij zijn erg blij met de service van jullie zijde.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede service en behulpzaam personeel

Heb enkel onderdelen besteld en opgehaald

Zeer kundig geholpen

We werden heel goed geholpen in de winkel en onze tapijtlegger was zeer deskundig

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Meedenken

Prima!

Geen verbeterpunten.

Nvt

Nvt

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede service, flexibel en afspraken nagekomen

Het is prettig zaken doen waarbij er tijd genomen wordt om de wensen van de klant goed door te nemen. Ook bij levering, installatie en nazorg prima service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klant vriendelijk

altijd correct.

zo als altijd, top!

Tevreden

Goed contact en advies in de winkel.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Advies. Nette winkel.

met ups en downs

in het voortraject zijn wij zeer goed geholpen door uw voormalige medewerker Iris. met haar hadden wij direct een klik. zij heeft ons zeer goed geholpen met de update van onze woonkamer. met de planning hebben wij minder goede ervaringen, hier valt zeker nog winst te behalen. het aanbrengen diverse materialen op de wanden , is ook niet helemaal vlekkeloos verlopen. de afhandeling van onze klachten is zeer goed gegaan.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? kom de afspraken na die zijn gemaakt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? de oplossing van onze klachten

Genoeg keus een fijne winkel.

Worden altijd vriendelijk geholpen en de service is goed.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Veel keus.

Prettig geholpen

Vriendelijk ontvangst, prettig geholpen bij het uitzoeken van behang en verf, vlotte levering

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zou het niet weten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede kwaliteit

niet de goedkoopste maar wel een prima product en service

Wij hebben onze woonkamer verbouwd en veranderd en hebben daar mede door TMC geweldige ideeën voor opgedaan. Daarnaast heeft TMC onze PVC vloer gelegd en een uniek behang opgebracht. Onze woonkamer is helemaal anders en top. Weer verliefd op je eigen huisje.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? planning met klant mag iets beter. Die liep wat mis bij ons
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Meedenken, niks opdringen, goede hulp in de winkel. Keurig werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd.

Goed maar (erg) duur

Meermalen had ik contact met TMC Wonen, eerst over de aankoop van een vloer, later over de aanschaf van duettes en gordijnen. Medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd gelegd en bevalt prima. Maar de raambekleding is een ander verhaal. Nadat alles was opgemeten volgde de offerte: 7000 euro voor 7 duettes en 3 gordijnen. Dat zou in feite betekenen dat ik voor deze aankoop 10 jaar lang 700 euro -ofwel bijna 2 euro per dag- zou moeten neertellen. Ik besloot bij een ander bedrijf dat ook zeer goed bekend staat een nieuwe offerte op te vragen. De uitkomst was veelzeggend: voor 3.200 euro werd alles binnen 3 weken geleverd en opgehangen. En ik ben zeer tevreden met het resultaat! Kortom, één telefoontje heeft me een besparing opgeleverd van 3.800 euro. Dat is snel verdiend, toch?!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? De prijzen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijkheid en fraaie producten

Vriendelijk maar.....

Vriendelijk personeel , maar uitvoering werkzaamheden is mwaahhh maar kussens gaan terug en zal dan verder zien hoe t verloopt.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? In 1x goed uitvoeren
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk

prima meubel zaak

wij doen al jaren onze huishoudelijke inkopen bij TMC, met grootte tevredenheid.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? correcte behandeling en voorlichting

Prima werk geleverd

De mannen hebben prima werk afgeleverd en ook voor hen was het de eerste keer dat ze solar rolluiken van Facro plaatsten.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prettig, vakkundig en ruim de tijd voor ons genomen!

Zie bovenstaande

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Ruime keus

Geweldige service en kwaliteit

Altijd top om bij Tmc te kopen. Topverlopers met verstand van zaken. Ze pushen niet. Na de order komt er altijd iemand de situatie thuis bekijken en meten indien nodig. De levering wordt met de nodige aandacht en zorg uitgevoerd. Helemaal top

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis en aandacht

Vriendelijk en goede service.

Bedankt.

Marconistraat 13