Prima service!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen

Uitstekende serive in de winkel

We zijn goed gehoplen in de winkel heel veel geduld met het uitkiezen van de gordijnen om tot de juiste keuze te komen. Ook het thuis ophagen door TMC vakmensen beoordelen we als zeer goed.

Goed en deskundig

Mijn ervaring was goed

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Prijs
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis en ervaring

Prettige hulpvaardige bediening met kennis van zaken

Prettige hulpvaardige bediening met kennis van zaken

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kennis van zaken, klantvriendelijk

heel goed

laminaat keurig gelegd . alles keurig afgeleverd door monteur en ook volgens afspraak. super!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? contact

Top!

Denken mee. Hulpvaardig. Klantvriendelijk.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Zie hierboven

Van binnenkomst winkel tot levering zeer tevreden

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kundige verkopers en bezorgers

Prima , vriendelijk geholpen

geen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prima producten en prima service en ook nog eens prima koffie.

De laatste maanden o.a. voor heel het huis nieuwe gordijnen (overgordijnen en vitrage) een nieuw bankstel en ook nog een nieuw kleed in de woonkamer. Gewoon heel goed allemaal. Soms wel even wachten o.a. op het carpet, dat moest uit Marokko komen en was het wachten waard.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie producten en aardige mensen.

Super!

Vriendelijke medewerkster die wist waar ze het over had.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Niets
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? De deskundigheid van de medewerkers

• Wat zijn de sterke punten van TMC? goede keuze

Ik kan iedereen TMC wonen Bergen op Zoom aanraden.

Onze ervaring met TMC wonen Bergen op Zoom is heel goed. Je wordt heel goed geluisterd wat je wilt en krijg dan hele specifieke uitleg oever wat zij vinden dat je zou kunnen doen. In ons geval was dat het uit kiezen van de PVC vloer en de kluer van de muren. Het advies wat de medewerksters ons gegeven hebben heeft geresulteerd in een fantastich resultaat waar wij heel blij mee zijn.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? persoonlijke aandacht en vakkundig advies

zeer tevreden met plaatsen van een hor

voor het plaatsen van de hor moest een stang voor het raam verwijderd worden..zeer goed gedaan en de hor paste perfect..heel blij mee

• Wat zijn de sterke punten van TMC? service

Goede service vriendelijk personeel netjes

Netjes gewerkt, vriendelijk personeel

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.

Hier is sprake van misleiding.

Luxaflex , plissé, besteld en laten installeren. Na de installatie vertelt de monteur dat ik iets aan de koordjes moet doen, want die schieten er soms uit. En ja hoor na 6 weken ligt het koordje er uit, Luxaflex kan niet meer horizontaal worden ingesteld. Kosten Luxaflex 933 euro. Mijn beklag wordt niet serieus genomen: U kunt op eigen kosten een motortje laten aanbrengen op uw kosten, zijnde ca. 600 euro. TMC komt niet bij mij thuis kijken, onderneemt geen poging het euvel te verhelpen en laat mij dus opdraven voor een eventuele reparatie. Ook wordt er met geen woord gerept over garantie, noch van Luxaflex, noch van TMC. Tot slot de meest schandalige opmerking: ‘ Als u meteen een motortje had gekozen, hadden we deze situatie niet gehad.’ Deze optie is bij de aankoop nooit en te nimmer besproken.! Ik vin dit een regelrechte schande

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Garantie en service gebruiken.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Niets van gemerkt.

Zowel positief als negatief

Er was een grote discrepantie tussen het beeld wat wij kregen bij de aankoop en het daadwerkelijk resultaat. Dit kwam omdat de de stalen van de te kiezen vloer te klein waren.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Maak gebruik van een fotoprogramma waarbij je een helder beeld krijgt hoe de vloer er in werkelijkheid komt uit te zien. Wij hebben ervaring met een ander bedrijf waarbij dit goed werkte. Zo kan je verschillende producten beter vergelijken.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? serieus nemen van onze klachten.

vakmanschap

Er is een paar keer gekeken hoe de trapbekleding gelegd kon worden. Heel mooi geworden. Echt vakmanschap

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vakmanschap

gewoon goed

ALLES VOLGENS AFSPRAAK EN HEEL NETJES AFGEWERKT. HULDE AANDE 2 WERKNEMERS DIE BIJ MIJ DE GORDIJNEN GEINSTALEERD HEBBEN. KING REGARDS AUGUST VAN RAVESTEIJN

• Wat zijn de sterke punten van TMC? AFSPRAAK = AFSPRAAK

Volgens verwachting

Precies zoals afgesproken en netjes gemonteerd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Duidelijkheid

Goed verzorgd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prima kwaliteit, levering en installatie

Zoals altijd fijn en professioneel

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom

Bestelproces verliep rommelig maar vloer is vakkundig gelegd.

Zoals wij gewend zijn van TMC is ook deze vloer weer prima gelegd. Jammer dat het bestelproces wederom rommelig is verlopen. De communicatie tussen de winkel en de planning verliep ook nu weer niet goed.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere afstemming tussen winkel en planning..
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundige uitvoering door net personeel.

Alles zeer prettig en prima verlopen

Heel fijn , je wordt als klant behandelt en een grote mate van deskundig en vriendelijk personeel.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? deskundig en klant vriendelijk

Slechte voorlichting

Stoel gekocht in week 2, direct leverbaar, ( betekent voor ons direct meenemen) Bij kassa vertellen dat hij in week 8 opgehaald kan worden na bericht van tmc. In week 10 niks gehoord, zelf gebeld. Ze zouden terugbellen, niet gedaan. Week 11 zelf gebeld.d, duurt nog 2xweken was de mededeling. Eind week 13, op 30 maart gebeld. O, zei de vrolijke medewerker, uw stoel is al binnen. Al op 24 maart!!! Waarom wij geen mail gekregen hebben vroeg ik.... o, lag vast onder op de stapel.... slechte service... steeds zelf overal achteraan bellen... weet niet of ik ooit nog iets bij jullie koop

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere communicatie

Geweldige service

Mooie winkel, groot assortiment en fijne verkopers die meedenken.Prima bezorgservice, op tijd en vakbekwaam.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Zie boven

Marconistraat 13