Geen ervaring nog steeds niets geleverd

Slecht

PRIMA

Deskundige voorlichting Bijzonder vriendelijke klantbehandeling, er werd ook met ons meegedacht Ook de aflevering was correct en vriendelijk. Dus 2 heel tevreden klanten over een geweldig bed

• Wat zijn de sterke punten van TMC? zie bovenstaande

TMC stelt nooit teleur

Wederom een superservice vanuit het gehele TMC team. van verkoop tot de monteurs die alles netjes af komen leveren.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? klantbenadering

Goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Levering was ook goed

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service

goede service

Ik ben erg tevreden over TMC. Van begin tot eind wordt je goed begeleid. Eerst met uitzoeken van behang, verfkleur en raambekleding. Wat staat mooi bij elkaar of combineert goed? Dat zijn soms best lastige keuzes. Daarna goed ingemeten en gordijnen opgehangen. Personeel waren netjes en beleefd. Dus al met al ben ik heel tevreden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Alles voor een nieuwe inrichting bij een zaak.

Vakmensen die hun werk prima doen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundigheid

deskundig geholpen

Heel goed advies gekregen

Gaat wel

Bij ons zouden ze langskomen met verfstalen maar door ziekte kon dit niet doorgaan en dat snap ik maar maak dan wel gelijk een nieuwe afspraak maar nee hoor nu zijn we naar een ander gegaan en daar zijn we keurig geholpen met witsel voor het plafond 2 emmers met kleur voor de muren en 2 blikken verf voor de deuren maar wel bedankt voor het behang daar waren we heel blij mee

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Kom gelijk naar de klant en blijf niet zitten aan tafel
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie winkel maar niet met gemotiveerd personeel

Netjes gewerkt

Netjes en vriendelijk personeel, de vloer is netjes gelegd

Prima!

Klantvriendelijk en goede service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk en goede service

Prima maar kan beter

Verkeert huisnr. Vermeld. 16 ipv 19. Twee keer gebeld. Zelfs terug gebeld en gingen het veranderen. Nou je geloof het niet staan ze bij nr 16 aan de deur. Sorry hoor

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter communiseren
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? We werden heel goed geholpen in de winkel

zeer tevreden

Het was voor ons zeer plezierig om in Uw bedrijf door Gerard Boeder geadviseerd te worden. We zijn blij met de keuzes die we hebben gemaakt. Bovendien zijn we erg tevreden over het deskundig leggen van de PVC vloer.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? de aandacht, het meedenken.

Uitstekende voorlichting en plaatsing

Prima geholpen in de vestiging Bergen op Zoom bij mijn zoektocht naar verduisterende en r.f. werende gordijnen. Goed voorgelicht over de vervolgstappen na beslissing tot aankoop en keurig geplaatst.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Ouderwetse service en voorlichting

Viel tegen, anders gewend van T M C

2 keer voor het zelfde bestelde gegevens kwijt

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communication
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijke medewerkers

vakkundig gemonteerd.

mooi op tijd. zoals afgesproken. vriendelijke man.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? afspraak na gekomen

Deze keer niet helemaal tevreden.

Een aantal weken geleden een lamp uitgezocht bij Chris in Goes. Daarover alleen maar lof. Prima geadviseerd door hem. Lamp opgehaald in BoZ woensdag 29 okt. en bij thuiskomst geconstateerd dat de lichtbron (die we al betaald hadden) ontbrak. Gebeld naar BoZ waar men actie zou ondernemen. Op 1 nov. nog niets gehoord en opnieuw gebeld. Daar bleek onze melding tussen wal en schip gevallen. Ons is beloofd dat op dinsdag de lichtbron wordt opgehaald in Goes. Daar gaan we, gezien onze altijd positieve ervaringen met TMC, dan ook van uit.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? In dit geval: contact Goes/BoZ
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk, correct personeel. Afspraken worden netjes nageleefd.

Prachtige zaak

Erg goed geholpen door Corina. Complimenten

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Bezorgers waren mooi op de afgesproken tijd en werkten vlot en netjes

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Service ( het meedenken )

Helemaal top, van uitzoeken, bestellen tot leveren

Dankzij de juiste hulp bij het uitkiezen konden wij een goede keus maken (we bleven zelf maar in een cirkeltje rond denken en twijfelen). Bij het bestellen was direct duidelijk wat de verwachte levertijd zou zijn. De uiteindelijke levering gebeurde vlot en bekwaam. Kortom wij zijn zoals bij alles wat we bij TMC hebben gekocht super tevreden. Ook al om de uitstekende service die wij bij eerdere aankopen hebben mogen ervaren. Voorbeeld: rolgordijn stuk, maar was al ruim buiten de garantie. Monteur komt, repareert en er volgt geen nota. Dat is service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? SERVICE op alle gebied

Perfect!

Ik heb een bureau stoel mee mogen nemen en deze thuis mogen uit proberen. De stoel zat erg comfortabel! Omdat het een demo bureaustoel was, heb ik korting gekregen. Ik ben er super blij mee en kan uren achter de computer werken. Dankjewel!

• Contact met vestiging: TMC Project
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vertrouwen

Doen wat ze beloven

Wij zijn goed en netjes geholpen in vestiging Bergen op Zoom, daarna is de order keurig uitgevoerd. Een extra compliment voor de meneer die de gordijnen opgehangen heeft, werkte zeer netjes en ruimte zelf alles op.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? doen wat ze beloven

Fantastisch

Goede voorlichting Goede levering

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Kan iedereen TMC aanraden!

Wij zijn weer heel te vrede net als de vorige keer. Bij TMC hebben ze hele mooie spullen van hele goede kwaliteit. En de service is ook top.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service

Achteraf verkeerd advies gekregen

Gevraagd voor een droogloopmat waar de haren van huisdieren makkelijk af kunnen maar blijkbaar hebben we een schoonloopmat aangesmeerd gekregen maar ja als je deze al op maat gesneden hebt kan je het niet terugbrengen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter voorlichten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Snel geleverd

Bankstel gekocht, net als altijd netjes geholpen prima service.

Geholpen in kruiningen was helemaal prima, bankstel is goed afgeleverd ga zo door.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Prima afspraken en op de hoogte gehouden worden.

Marconistraat 13

4461HH Goes