Johan Butijn is de perfecte adviseur/verkoper. Schoolcijfer: 9! Rianne Koole is ook goed maar zegt nog wel eens iets toe, wat ze moeilijk kan nakomen. TMC is een geweldige zaak!
Wij hebben vier rolluiken laten plaatsen. Het personeel kwam niet ervaren over, het leek of dit de eerste ervaring met dit werk was. Na een klacht van onze zijde is alles netjes opgelost waar we blij mee zijn. Ik wil als tip meegeven transparant te zijn in de ervaring en de geschatte tijd van de plaatsing. In de winkel werd aangegeven dat er per rolluik een uur gerekend wordt voor plaatsing. Uiteindelijk zijn uw medewerkers bijna 2 dagen bezig geweest. Uiteindelijk met het gewenste resultaat, maar toch wil ik het meegeven.
Beste heer Kluijfhout, Buitenzonwering is inderdaad voor ons een nieuwe afdeling, zowel voor de verkopers als het uitvoerend personeel is het nog een beetje zoeken naar de juiste inschattingen. In dit geval gaat het inderdaad wel over een heel groot verschil, we gaan dit zeker intern bespreken. Hartelijk dank voor het doorgeven, alleen op deze manier kunnen we werken om alles te verbeteren. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We hebben er een goed vertrouwen in .
Prettig personeel. Verf kleur bleek echter heel anders van kleur te zijn dan kleurstaal.Ook beaamd door personeel. Zo erg duur uit met verf waar ik niets meer mee kan doen. ( 10l latex van sigma ) Bij leveren van rolgordijnen zat geen beschrijving hoe te monteren. Leek alleen op kozijn te kunnen, daarom extra latje op kozijn moeten zetten . Bleek later dat je iets uit elkaar kan halen om rolgordijn ook aan plafond te bevestigen.. Maar ik weet nog steeds niet hoe. Bij elkaar personeel en product goed maar verdere afwerking onvoldoende. Ik zou nog gebeld worden door manager van zaak maar heb niets meer gehoord.
Beste mevrouw, De manager van onze winkel te Bergen op Zoom was op vakantie, maar is per heden weer present. We gaan er voor zorgen dat er binnenkort contact met u wordt opgenomen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Onprofessioneel en klantonvriendelijk. Stoelen waren eind juni besteld met levertijd 3 week . Werden eind augustus geleverd. Communicatie beneden de maat. Rest van de inrichting van een totaal gerenoveerd appartement wordt dan ook elders aangeschaft. Blijkt ook nog eens een van de stoelen beschadigd te zijn. Als docent oa communicatie wordt dit een mooie casus hoe het niet moet. Degene die de stoelen kwam leveren, goed.
Beste heer en/of mevrouw Teerhuis, Het spijt ons dit te moeten vernemen! De levertijd van de stoelen is inderdaad te lang, helaas kunnen wij levertijden niet altijd voorkomen. Wel is belangrijk in deze dat het goed en correct wordt gecommuniceerd, na telefonisch contact is gebleken dat we het wel hebben gecommuniceerd, maar dat de manier waarop dit is gebeurd ter verbetering vatbaar is. We gaan dit intern met de betreffende personen en/of afdelingen bespreken om dit in de toekomst te voorkomen/verbeteren. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
ben tevreden over klantvriendelijkheid in de winkel en de bezorgers van de meubels ,maar ik moest zelf telkens bellen naar de planning was een deellevering ,maar dat wisten wij niet . wachten nu nog op stoelen en het wandpaneel.
Prima levering en montage is vakkundig gedaan
Zeer vriendelijke bediening. Zeker een bedrijf waar we vaker komen. We hadden het al van vrienden gehoord. Ook aan de andere kant bij de bedden werden we uiterst vakkundig en vriendelijk en professioneel geholpen.
Ben erg teleurgesteld toen bij thuiskomst bleek dat de nieuw aangeschafte bank, niet, zoals afgesproken , ingespoten was. Dit terwijl het een open leer bank is die behandeld moet worden. De spuitbussen stonden op de tafel, want de bezorgers hadden geen zin/tijd dit te doen. Doe het zelf maar.. Op de gebruiksaanwijzing staat notabene dat dit in de buitenlucht moet gebeuren, en kan het niet binnen gebeuren. Zoals de heren ons meedeelden. Ik verwacht dan ook dat dit alsnog wordt verzorgd, omdat het handelen onnodig schade toebrengt aan het imago van TMC.
Enkel de geplande afhaling was een ramp dan was het toen daarna terug een andere dag dat ze binnen kwamen gelieve ean gewoon te zeggen op een temijn van .....
De aanbeveling is met kanttekening; ik heb dit jaar 3 ervaringen met TMC ( trappen/hal met tapijt bekleed; behangleverantie en huiskamertapijt. Verbetering in dienstverlening m.n. mogelijk bij -opmeten/offreren -(spontaan) leveren van schriftelijke garantie/onderhoudsadvies bij bijv. tapijt. Een wat uitvoeriger overleg met de klant bij het opmeten of zakelijker offreren ( ondertapijt voor een kamer van 28m2 met nog naar schatting ruim 1m2 tegelwerk onder de openhaard kan m.i. gewoon worden gemeten en hoeft niet op 30 m2 te worden gesteld: dat geeft meer vertrouwen bij de klant dat er realistisch wordt gewerkt ). Bij het opmeten van de trap had de opmeter bij de ene trap 13 treden doorgegeven terwijl hij hardop tot 12 had geteld en wij overigens ook al 12 hadden doorgegeven. Overigens is er redelijk netjes en volgens afspraak gewerkt.
Beste heer Jooss, Bedankt voor de tips, we gaan er intern werk van maken! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
In een woord, TOP
we ijn dik tevreden met alles