ik heb gekocht bij tmc bergen op zoom maar deze stond niet in de lijst. ook de bezorgers waar heel aardig en het zijn harde werkers echt een goede zaak
Is goed
Alles perfect afgehandeld
Goed werk verricht! Ziet er keurig uit. Wel bijzonder, dat ik werd gebeld om telefonisch de mannen te helpen het koffiezetapparaat te bedienen en koffie te zetten. Verder -zoals altijd- dik tevreden :)!
Prima informatie gekregen en goed advies. Erg netjes gemonteerd en bereidheid om stalen mee te nemen.
Vriendenlijke mensen goede voorlichting en advies
Ik wilde graag een bureau met bureaustoel en een boekenkast in woonkamer stijl. Na diverse winkels te hebben bezocht kwamen we bij TMC Kruiningen terecht. Ook daar was het een probleem, maar na een heerlijk bakje koffie en wat ideetjes is de verkoopster aan het werk gegaan met als resultaat dat het bureau en de kast op maat gemaakt worden. Precies naar mijn wens. We hebben gelijk een relexstoel en keuken stoelen erbij genomen.Voor afmetingen en de juiste combinatie is de verkoopster aan huis geweest. Een bijzonder mooi geheel. Monique, bedankt voor je fantastische bijdrage. Gr. Jaap en Ria
Vriendelijk in de winkel ook via de telefoon. Aflevering ook allemaal keurig zeer vriendelijk personeel. En een goede uitleg bij het afleveren van het product.
Tot op heden alleen goede ervaring met de wijken in bergen op zoom
Uitstekend advies, vlotte en keurige levering van pvc vloer. Zeker zullen wij TMC aanbevelen aan anderen
De behandeling was goed, de afd. planning iets minder, omdat de bereikbaarheid soms stroef liep, maar toch acceptabel. De installatie-monteur was gewoon goed en werkte zeer netjes.
leuke nette winkel met klantvriendelijk personeel
De klantgerichtheid die ik in het verleden ervaren heb bij TMC is nu ver te zoeken met daarbij de opmerking dat dit per "adviseur" wel verschilt. Sommigen hebben nog de "oude" TMC-instelling maar anderen wekken niet bepaald de indruk geinteresseerd te zijn in de klant. Daarbij nog de toevoeging dat ik ook maar eens over TMC-ervaringen rondgevraagd heb in mijn kennissenkring. Het blijkt, helaas voor u, niet alleen mijn beleving te zijn!
Beste heer en/of mevrouw, Na telefonisch contact met u is het voor ons duidelijk geworden waar en bij wie het probleem voor is gekomen. We zullen intern het nodige eraan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wij zijn goed geadviseerd door Jan en er was voldoende tijd voor de klant. Het assortiment met uitschuifbare massief houten tafels was beperkt, de keus in stoelen daarentegen was enorm! TMC een goede zaak, succes!
gemaakte afspraken niet nagekomen
Beste heer en/of mevrouw Kraaij, In deze betreft het een artikel dat door de leverancier inderdaad pas uitgeleverd wordt, nadat het franco bedrag is bereikt. Uiteraard moeten wij u daarvan wel op de hoogte brengen en houden, we zullen dit dan ook intern oppakken om in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Niet geheel tevreden ivm fout voor het niet verduisteren van onze slaapkamer gordijnen. Wordt ondertussen opgelost.
Tmc is fijne zaak, fijn personeel