Toen we in de winkel kwamen, begreep de verkoper precies wat we zochten.De mannen die ons bankstel afleverden, hebben dit keurig gedaan.
Net zoals bij vorige leveringen, was alles uitstekend verzorgd. Ook de bezorging door Bart.(weer van tevoren gebeld). Bij de vraag, *waar kent u de TMC Woonwinkels van?*, hoort ook het antwoord: van vorige uitstekende levering(en)!!!
Begeleiding en adviezen bij het uitzoeken waren fantastisch en zeer deskundig. Ook de totale opstelling in de winkel na het uitzoeken was zeer orgineel en gaf een goed beeld, dat alles bij elkaar past, als een geheel. Dit alles was verzorgd door Jolanda. Ook de montage en verdere adviezen door Bart, waren echt fan- tastisch. Hij kwam de afpraken na. Ook belde hij van tevoren op, met de mededeling: Met een half uur ben ik bij u. Dat hoort men niet vaak. Ook ging hij nog door, tot in de avond. Totdat dat alles gereed was. Hij nam al het afval(verpakking)mee en gaf uitleg voor de bediening.
positief, klantgericht, klantvriendelijk
Prima stoelen geleverd
Ruim assortiment in elke prijsklasse
spullen netjes behandeld en afgeleverd!
Heel goed
Ik werd goed geadviseerd en mogelijkheden zijn uitgebreid besproken, ook rekening houdend met budget. Ik vond het super!
Erg lange levertijd en 45 euro bezorgkosten voor een levering in Goes is gewen echte service.
goed en vriendelijk advies
Klantvriendelijk. Bereid mee te denken, m.n. in oplossingen.
We hebben in mei stoelen gekocht, zouden in week 24 geleverd worden. Eind mei kregen we bericht dat de stoelen iets verlaat zouden zijn, eind juni/begin juli. Verder hoorden of zagen we niets. Uiteindelijk zijn de stoelen in week 43 geleverd...iets later dus! Verder zijn we tevreden over uw winkel, de stoelen zitten heerlijk! Maar het was prettig geweest als de communicatie over de late levering iets specifieker was geweest.
Beste mevrouw Mesu, Na telefonisch contact mogen we concluderen dat het inderdaad een interne fout betreft en dat we hier op zullen letten in de toekomst. Naast dit feit was u uiteindelijk wel erg tevreden en daar zijn we uiteraard erg blij om! We zullen blijven werken om onze dienstverlening te verhogen en te verbeteren. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Voor een te bekleden vloer van 46 vierkante meter, werd slechts een man gestuurd om de ondervloer te leggen. De man heeft keihard gewerkt, maar het was gewoon niet te doen. S middags kwam er een mannetje bij om te helpen, maar om 3 uur konden ze pas gaan beginnen aan het leggen, waardoor de hal en de gang dus niet kunnen worden afgemaakt. Nu moeten we afwachten, wanneer we in de planning passen, om het af te maken.
Beste heer en/of mevrouw Verheij-Hoekstra, We gaan dit intern met de planning bespreken en we zullen spoedig contact met u opnemen om alles verder af te handelen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede service en goede kwaliteit en goede aflevering .
Er was 10 weken levertijd voor onze eetkamerstoelen beloofd maar het werd uiteindelijk bijna 14 weken. Wel wat lang.
Tot op heden keurig geholpen en alles netjes afgehandeld. Wat ons wel verbaasde was het feit, dat zodra de meubels afgeleverd waren, de bezorger gelijk met een pinapparaat kwam en zei dat we gelijk moesten afrekenen waar ons vantevoren niets over verteld was.
Deskundig geholpen door de enthousiaste medewerker Danny van 't Hof. Geen moeite was teveel. Niet enkel laten zien wat een klant vraagt, maar ook met tips komen die handig zijn. Het meedenken heb ik als zeer prettig ervaren. Het contact na de aankoop van mijn pvc vloer over de planning en technische info was helder en cordaat. Ik zou TMC, en dan met name de medewerker Danny iedereen aanbevelen en toewensen. He weet dan dat je in goede handen bent!
Het personeel is een voorbeeld voor veel winekliers in bergen op Zoom!