Uitstekend geholpen. ook is er uitstekend gereageerd op een afwijking aan het geleverde product.
Al jarenlang klant, goede ervaringen! Goede service, goede kwaliteit, aardig, vakkundig personeel.
In alles prima, hartelijk en correct behandeld. Zowel in de winkel als thuis. Houden zo!
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel en goede service.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de verkopers. Compliment aan de verkoper van de tapijten, voor wie niets teveel is om het gehele assortiment geduldig te laten zien.
Had geen advies nodig bij keuze. Snelle levering. Relatief hoge bezorgkosten (niet echt in proportie). Zeer uitgebreide showroom.
Alles is goed, alleen jammer dat bij de chauffeur niet gepind kan worden.
Beste Jos, normaal gesproken kan inderdaad gepind worden bij alle bezorgers en stoffeerders. Momenteel zijn er echter helaas een paar pin automaten met storing. Excuses voor het ongemak deze keer en volgende keer proberen we in ieder geval een pin automaat bij ons te hebben. Bedankt voor uw feedback en veel woonplezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Alleen waren er problemen met het afvoeren van onze oude meubelen, daar was.door de bezorgers geen rekening mee gehouden, Ik heb toen met jullie tel. contact opgenomen van wat nu. Ze zijn uiteindelijk toch mee kunnen gaan, Dit was geen beste beurt. De bezorgers konden hier ook niets aandoen, Niets dan lof voor deze jongens, Prima survice.
Moeizaam. Afgesproken levertijd werd niet gerealiseerd. Lang moeten wachten en toen stond de vrachtwagen onaangekondigd voor de deur! Moest ik onverwijld van mijn werk naar huis. Niet prettig! Kasten zijn na aflevering niet goed gesteld.
Beste Paul, allereerst spijt het ons dat u een negatieve ervaring overgehouden heeft bij de bezorging van deze bestelling. We gaan dit intern zeker nalopen en in de toekomst proberen te voorkomen. Wat betreft het stellen van de kasten: door de bezorgers/monteurs is aangegeven dat er na het in gebruik nemen van de kasten mogelijk nog iets gesteld moet worden. Dit komt mede doordat er vilt onder de kast is gedaan waardoor er enige vering in kan komen wanneer er spullen in de kast worden gezet. Verder hopen we dat u veel plezier mag hebben van uw aankoop en dat we u opnieuw mogen begroeten in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Beleefd personeel die met je mee wil denken en dat ook doet. Positief advies geven. vitrage leveren (dit was enkele jaren geleden) waarvan je denkt dit is KUNST. Helaas nu 1 minpuntje laminaat keurig gelegd maar 1 latje o.i.d. wat het netjes en risico vrij afwerkt ontbreekt.
Prima winkel. Alleen de aflevering was erg verlaat. Zouden tussen 10.00 en 12.00 komen. Uiteindelijk waren ze er om half 5. Niet blij en t kostte mij n extra halve dag.
Beste mevrouw Moerdijk, we vinden het vervelend dat de bezorgtijd zo is uitgelopen. We proberen dit altijd te voorkomen maar soms zit alles tegen voor de bezorgers qua montage of tijd die nodig is bij eerdere klanten. Nogmaals excuses voor dit ongemak en we gaan er voor om de volgende keer alles op de juiste tijd te leveren! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Heel goed advies en goede service
mooie pvc-vloer geleverd
Geachte medewerkers , we zijn zeer tevreden over het advies van De heer Johan Witte bij het uitzoeken van ons meubilair. De rustige uitleg en goed advies was zeer gewenst bij de inrichting van de woonkamer. Ook de afleverling was goed door medewerkers van de planing..& bezorging ,alles verliep volgens afspraak ! We zullen dan ook zeker binnenkort een volgend bezoek brengen in u vestiging te kruiningen. Met vriendelijke Groet, Fam.Kalle Nieuw vreelandsedijk 2 Kwadendamme.
Beste Fam. Kalle, hartelijk dank voor deze leuke reactie! We hebben het doorgegeven aan Johan en hopen u binnenkort weer te mogen begroeten. Veel woonplezier toegewenst met uw aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Moesten erg snel mee naar het pin apparaat voor de aanbetaling. Waren verbaasd dat er bezorgkosten betaald moesten worden, was eerdere keren niet.
Goede kwalitatieve en exclusieve meubels. Zeer tevreden!
Heel goede ervaring. Ook de service is prima