4 sterren: goede service, goed behandeld

leuk geholpen stoel op tijd moet nog worden omgeruild verkeerde poot onder elec stoel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op internet hebben we gezocht naar het merk 'Henders and Hazel', we vonden hierbij een verwijzing naar TMC Bergen op Zoom. Toen we daar binnenstapten werden we direct hartelijk ontvangen. Na zelf rondgekeken te hebben, werden we goed geholpen, vakkundig geadviseerd en zijn we tot een deal gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

je kunt er op je gemak rond lopen hebben alle tijd voor je, en je krijgt goed advies ik zou zeggen een warme douche prettige jaarwisseling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze meubelen zouden eind november binnenkomen. dat werd eind december ..(niet compleet). Ik heb zelf 24 december gebeld en kon ze toen ophalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PVC vloer is keurig gelegd en de plinten zijn netjes en vakkundig geplaatst. Vanwege het plaatsen van een nieuwe keuken hadden we begin november afgesproken dat de vloer op 18 december zou worden gelegd en dat dit ongeveer een dagje werk zou zijn. Op de donderdag zelf was er echter om 12 uur nog steeds niemand geweest waarop we naar de winkel in goes gebeld hebben. Daar werd ons niet zo vriendelijk verteld dat de dag nog niet om was. Uiteindelijk kwamen de vloerenleggers om 1 uur en gaven ze aan het nooit klaar te krijgen in een middag en dat ze dan maandag wel terug zouden komen voor de rest. Gelukkig kregen ze de keukenvloer wel af die donderdag omdat daar maandag de keuken op geplaatst werd. Wij vinden dit een erg vreemde gang van zaken aangezien we in november een nog lege agenda te zien kregen en ons verteld werd dat het leggen zelf binnen 1 dag zou gebeuren op die donderdag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en mooie zaak, goed advies tegen redelijke prijzen. Altijd bereid iets extra's te doen voor de klant. Breed assortiment. Vriendelijk en behulpzaam.

uitstekend

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen bij aanschaf, al had kennis van verkoper over product en lopende actie wel iets beter gemogen, maar hij deed wel moeite om alles duidelijk te krijgen. Bestelling was veel eerder binnen dan verwacht. Of de vermelding spoed op de bestelling hieraan heeft bijgedragen weet ik niet, maar goede service dat dit erbij gezet was. Er blijkt wel een verkeerd ladeblok geleverd te zijn. Het omruilen loopt nog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zouden eerst alleen de meubels krijgen en in januari pas de handgrepen?? Later bleek toch alles compleet. Het enigste minpuntje is dat we ZELF in de winkel een paar x hebben geïnformeerd hoe ver nu alles was,leveringsdatum e d.

perfect verlopen !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Algemeen genomen tevreden. De stoffeerder was naar mijn persoonlijke mening de beste (erg tevreden over zijn werk) in het proces.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden met mijn bank, zit super lekker

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben dr nu een week op gelegen ( nieuwe matrassen) Ik weet smorgens niet uit mn bed te komn zo heerlijk lig het matras. mn man man moet er nog even aan wennen.( maar ja die had de laatste tijd ook in een soort ''hangmat'' geslapen( althans daar ging het matras een beetje op lijken, vandaar dat we een nieuwe aan moesten schaffen). we zijn tevreden hoe we geholpen zijn

• Vakmanschap N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd nemen ze de tijd voor je met ontvangst een kop koffie of thee daarna wordt er naar je geluisterd wat je wensen zijn en dan trekken ze alles uit de kast om te laten zien dat ze aan je wensen kunnen voldoen met goed en tevreden gevoel van de aankoop ga je weer tevreden naar huis. nogmaals bedankt,

Goed kleuradvies Nette montage Prima service Klantgericht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service, nog voor de kerst, vriendelijk en vakkundig wordt je geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat heerlijk dat je als klant weer koning kan voelen. Er wordt geluisterd wat de wens is, en alle registers worden opgetrokken om deze wens te laten realiseren. Eind resultaat: Een zeer blijde klant die nu geniet van een mooie raambekleding. De mnr. die het kwam plaatsen, zo correct en professioneel. Geen rommel achteraf, goed advies hoe te behandelen en dat ik altijd mag bellen indien zich er iets opdoet. In een woord GEWELDIG, en een verademing in deze tijd dat het vaakal om eigen gewin gaat en aan de ander voorbij gaat. Klasse zaak en super vriendelijk personeel met kennis van zaken en mensen. Kom hier zeker vaker.

2 sterren: slechter dan verwacht

We hebben voor €875,- aan gordijnen gekocht [1 set] en zijn erg teleurgesteld hoe de stof er bij hangt. Dus verkeerde voorlichting van uw verkoper.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima afspraken gemaakt met Niels, er is rekening gehouden met onze wensen. Aan alle afspraken heeft men zich gehouden. Prima prijs kwaliteitsverhouding

Marconistraat 13

4461HH Goes