Het bellen laat wel wat te wensen over Er wordt gezegd dat ze vooraf bellen maar dat gebeurd niet altijd en dan zit je tewachten en of bel je zelf maar eens
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. We sturen deze door naar de betreffende afdelingen en verkoper! We begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Er werd gezegd dat bij het behandelen van de bank er een onderhoudsadvies per post zou volgen. Nog niet ontvangen.
Geachte klant, ik heb het voor u nagekeken en het is aangemeld bij de leverancier. Dit betekent dat u het van de week zou moeten ontvangen via de post. Mocht dit niet het geval zijn, horen we dit graag zodat we verdere actie kunnen ondernemen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Vriendelijk,betrouwbaar,correct,netjes
Gewoon goed
Altijd een luisterend oor, goede producten, goed afgeleverd/gemonteerd
TMC Goes is een hele fijne zaak, met vriendelijk en bekwaam personeel. Enerzijds laten ze je op je gemak rondkijken, anderzijds nemen ze alle tijd voor je om mee te denken en goede adviezen te geven. Wij hebben ze ons vertrouwen geschonken.
IK zou TMC aanbevelen, maar wel met de aantekening dat men nadrukkelijk de levertijd afspreekt met een aankoop verval datum als aan levering niet word voldaan. verder geen opmerkingen
Alles goed verlopen alleen de plakpiinten voldoen niet verschillende laten los lijjm te zwak? Hoe los ikhet opl
Beste meneer en/of mevrouw Heijboer, het beste kunt u daarvoor contact opnemen met de verkoopster. Deze kan u dan verder helpen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Zoals altijd goede kwaliteit en service. Prijs is niet goedkoop, maar het product en de service is wel goed.
Fijne winkel, goede kwaliteit, vriendelijk personeel en deskundig advies!!
Wij zijn vakkundig en goed advies gekregen al meerdere keren. Hierbij onze Hartelijke dank Fam Hoogesteger
Prima winkel alleen zijn de meubelen duur
Geachte klant, bedankt voor uw feedback. Heeft u ook onze andere filialen bezocht in Goes en Bergen op Zoom? Ook daar zijn meubelen verkrijgbaar! We wensen u op deze manier nog veel woonplezier van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
afleveren duurde erg lang. Via sms bericht is nooit aangekomen. Telefonisch of email is beter
Geachte klant, bedankt voor uw feedback. We geven het door aan de betreffende afdelingen en gaan dit proberen te voorkomen in de toekomst! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Verkoper en Verkoopster waren erg vriendelijk en gaven goed advies,wezen op de voor en nadelen.
Prettig geholpen. Niet opdringerig. Alle tijd. Als je belt wordt je direct geholpen of er wordt naar een oplossing gezocht.
Het betreft de aankoop van twee stoelen Lynn uit de collectie van XOOON. De twee stoelen kostten 298,00 euro. Voorschot 98 euro. Afleverkosten 45 euro. Opmerking 1): Bij Poortvliet hebben we een week eerder een bank gekocht met een enkele toebehoren voor 2400 euro. Voorschot 0,0. ………..Komt toch effe anders over. Opmerking 2): Afleverkosten voor twee stoelen voor 45 euro. Van Goes naar Kloetinge. In een tijdperk van internet en pakjes. Beetje veel. Ik heb ze maar opgehaald. Opmerking 3): Het in elkaar zetten van de stoelen was een ramp. De bouten zijn moeilijk te positioneren bij het monteren. Waarschijnlijk door het positioneren (ook was bij een van de bouten het schroefdraad beschadigd) is het schroefdraad van de bout en van het onderliggende metaal beschadigd. Bij elke stoel overkwam mij dit bij één bout. Ik kon twee dingen doen. Stoelen terugbrengen of naar de Praxis gaan om taps en nieuwe bouten te kopen (24 euro). Stoelen terugbrengen met als resultaat…..nieuwe bestellen…… 3 weken wachten …. etc… en waarschijnlijk het zelfde probleem. Gekozen is om maar naar de Praxis te gaan. Ik weet dat je voor 150 euro per stoel niet al te veel mag verwachten. Maar toch. Als ik XOOON tegenover IKEA zet (vergelijkbare prijzen). Dan is IKEA top. Het is doordacht, geen problemen bij monteren en een goede kwaliteit. Ik (voorheen kwaliteitsmanager bij Philips) zou u 3 adviezen willen geven. 1) Denk eens na over voorschotten. 2) Afleverkosten doorberekenen? 3) Past XOOON wel in het assortiment van TMC. TMC staat toch voor kwaliteit. Met vriendelijke groet, ing K. Huijsen MLD Klant nr 27858 Fac nr 2267289
Geachte klant, allereerst wil ik u bedanken voor uw reactie en de adviezen betreffende uw bestelling bij TMC. We nemen deze feedback uiterst serieus en willen als TMC Woonwinkels blijven verbeteren, mede door reacties als de uwe op klantenvertellen.nl. Toch zou ik graag reageren op de door u genoemde punten om onze standpunten uit te leggen: Wat betreft de aanbetaling: een consument is nooit verplicht een aanbetaling te doen, maar "de ondernemer is gerechtigd bij het aangaan van een overeenkomst met een consument een aanbeta¬ling te vragen" (CBW Erkend, 2015). Volgens deze CBW-voorwaarden mag de gevraagde aanbetaling op betreffende producten maximaal 25 procent zijn tenzij anders is overeengekomen met de consument. In uw geval is het meer dan 25 procent, maar heeft u uw bezwaren aangegeven op het moment van de verkoop? Wat betreft de bezorgkosten: het klopt inderdaad dat de bezorgkosten in de regel 45 euro zijn voor Kloetinge. Deze tarieven zijn bepaald per regio. U gaf als voorbeeld de bestelling van een bank t.w.v. 2400 euro waar geen bezorgkosten voor gerekend zijn. Ook gaf u aan dat uw bestelling bij TMC een waarde had van 298 euro. Dit is een wezenlijk verschil en orders met een dusdanig orderbedrag worden bij TMC ook gratis bezorgd én gemonteerd. Uw advies om de bezorgkosten door te berekenen is inderdaad een optie, maar er zijn ook veel klanten die hun producten liever zelf ophalen. Op deze manier zouden dergelijke klanten bezorgkosten betalen terwijl er niets bezorgd wordt. Wat betreft het monteren van de stoelen: het klopt inderdaad dat er soms stoelen/fauteuils tussen zitten waar het monteren bemoeilijkt wordt doordat schroeven en schroefgaten niet precies overeenkomen. Vandaar dat u ook de optie is aangeboden om de betreffende stoelen te retourneren. Uit ervaring kan ik u garanderen dat deze problemen eerder uitzonderingen zijn dan regel. Verder vergelijkt u de afdeling Xooon met IKEA, waar ik in zekere zin in mee kan gaan. Toch is de collectie van Xooon niet vergelijkbaar met de collectie van IKEA wat betreft (o.a.) de mogelijkheden in opstellingen en kleuren en ook het monteren van IKEA producten gaat regelmatig niet vlekkeloos. Ten slotte vraagt u zich (terecht) af of een afdeling zoals Xooon wel past binnen het assortiment van TMC. Hier is bewust voor gekozen. We merken dat afdelingen als Xooon, maar ook een Budget Home Store, een behoefte vervult van de huidige consument. Aan de ene zijde zijn er klanten die puur voor de kwaliteit gaan en daarom bijvoorbeeld naar TMC Kruiningen of TMC Goes gaan. Aan de andere zijde is er een grote groep consumenten (in het bijzonder onder jongeren) die bewust op zoek is naar betaalbaar wonen, maar daarbij wel meer eist dan het laagste segment. Op deze manier is het mogelijk om beide doelgroepen te bedienen, ieder binnen zijn eigen stijl, prijsklasse en assortiment. Op deze manier wil ik u nogmaals bedanken voor uw uitgebreide reactie op klantenvertellen.nl. Mocht u nog verdere vragen, opmerkingen of adviezen hebben, hoor ik dat uiteraard graag! Dit kan via de mail, of wanneer dat uw voorkeur heeft, in levende lijve onder het genot van een bakje koffie. We wensen u alsnog veel zitplezier van uw aankoop en begroeten u graag in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, Namens TMC Woonwinkels Jewannes Witte MSc
Een ongedwongen sfeer, waarbij de verkopers weten waar ze het over hebben. Ook ,in ons geval,prettig om een leencombinatie te krijgen.1 klein puntje was dat het ipv 2 banken ,1 bank en 1 stoel ter overbrugging kregen. Maar complimenten voor totaalplaatje vanaf de aankoop tot aflevering!
Prima advies en service 👍
Werden door stagiere verkoper prima geholpen, maar toen contract opgemaakt werd, kwam zijn chef erbij en vertelde ons dat de bezorging 75 euro moest kosten! Dit was een domper op onze aankoop maar met name ik wilde niet afhaken vanwege de reeds geinvesteerde tijd. Vorig jaar eveneens een ankoop gedaan bij dezelfde winkel en moesten toen voor de bezorging niets betalen.
Geachte klant, allereerst hartelijk dank voor uw reactie. Het is goed om te horen dat u prima geholpen bent in de winkel. Wat betreft de bezorgkosten: het klopt inderdaad dat er standaard bezorgkosten gerekend moeten worden. Bij uw vorige order (9-2013) is dit inderdaad niet gerekend terwijl dat eigenlijk wel had gemoeten. Verder wensen we u bij deze veel woonplezier van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed advies en uitleg gehad. Keurige service, vriendelijke en nette bezorgers.
netjes afgeleverd en vriendelijk