Zaterdag morgen gebeld met een vraag over mijn vloer. Later in de middag is er teruggebeld . Had ik niet verwacht?
Beste Mary, Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat we de verwachtingen hebben kunnen overtreffen ;) Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Goede, snelle levering en service.
Zeer goed geholpen en hele aardige bezorgers!
Al vaker meubels besteld bij TMC. Ook nu weer uitstekende service ervaren.
Beste Robin, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat we opnieuw aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen! Nogmaals veel woonplezier van de meubels en graag tot de volgende keer! Jewannes Witte TMC Wonen
Prima persoonlijke service en betrokkenheid.
Niet verwacht dat de winkel zo mooi zou zijn. Alles even netjes en verzorgd. Mooie kwaliteit en een zeer vriendelijk personeel. Hier gaan we nog vaker naar terug.
goed geholpen
Fijn geholpen en keurig werk geleverd
De TMC medewerkers bij de zijn allemaal klantvriendelijk en kwalitatief goed werk. laatste ervaring vrijdag 2 maart met inleen Kees is niet van TMC kwaliteit. Onvoldoende gereedschap voor het lijmen van PVC vloer + plinten. ik zal as. maandag contact opnemen met toelichting en verzoek voor uniforme TMC kwaliteit.
Beste Jaap, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers. Wat betreft de inleen: goed dat u dit aangeeft, hier gaan we zeker achteraan om dit in de toekomst te voorkomen! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
het aanbod is mooi, personeel neemt de tijd voor je, en ze hebben veel keus in diverse prijsklassen
Goed werk en goede medewerkers.
Carmen heeft ons zo enorm goed geholpen bij het inrichten van onze woonkamer. Wij hadden een forse verbouwing achter de rug, nieuwe banken en raamdecoratie gekocht, maar geen idee hoe verder. We hebben samen met Carmen behang, muurverf, tv-meubel en een heleboel accessoires uitgezocht. Niets van dat al hadden we zonder haar hulp en advies gekozen, maar we konden niet blijer zijn met het resultaat! Ze werkt op een hele prettige, vrijblijvende manier en met zeer veel kennis en kunde.
Beste Marcia, Bedankt voor je reactie. Wat leuk om te lezen, we gaan dit mooie compliment zeker doorgeven aan Carmen! Jewannes Witte
Netjes geholpen, snelle levering.
Uitstekend geholpen voor wat betreft nieuwe trap bekleding. Prima geadviseerd door Tirza. Bekleding is keurig gelegd. Super tevreden!
Super snel geregeld allemaal, netjes gelegd. Hartstikke tevreden!
TMC-winkel Goes beveel ik van harte aan. Uitstekende service en goede informatie. Erg prettig geholpen. En een goede tip gekregen om de stalen stof in het daglicht te bekijken voordat wij besloten welke stof wij op de twee bankjes wilden hebben. Er stak een lusje uit de stof van een van de banken en die heeft een medewerker van de transportservice professioneel terug gestoken. Niets meer van te zien.
Beste meneer en/of mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie en review op Klantenvertellen. Wat een mooi compliment! We gaan dit zeker doorgeven aan de betreffende verkoopster. Nogmaals veel woonplezier van de banken en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
er is heel veel keus, je kan er op je gemak rondkijken zonder opdringerige verkopers, en ze bezorgen heel netjes aan huis ( ik woon 3 hoor op een flat zonder lift) Prima service !!!
Na een moeilijk telefonisch begin in de vestiging Goes zijn mijn schoonzus en zwager naar Kruiningen gegaan en mondeling alles afgesproken en toen ging het allemaal netjes op afspraak en de gordijnen zijn op tijd geleverd en keurig opgehangen. Ook de kwaliteit is erg netjes .
Niet gewend van TMC, eerste keer 2 van de 3 screens verkeerd opgemeten, dus tweede afspraak ingepland. Bij de tweede afspraak doek tekort, afdekplaatje niet aanwezig en een doek wat nog bijgesteld dient te worden. Het wappert nogal. Ook is het doek van één van de screens niet helemaal top. We wachten nu op de derde afspraak.
Beste Andries, Bedankt voor je reactie, ik heb het ook even nagevraagd bij mijn collega. We hebben nu voor tijdelijk natuurlijk het verkeerde screen omgebouwd zodat er iets hangt, maar we zitten nog steeds te wachten op de levering van het juiste doek. We vragen dit regelmatig na bij de leverancier, maar het wil niet vlotten. Zoals je aangeeft wordt het uiteindelijk opgelost. Maar we zouden zelf ook graag zien dat het wat sneller geregeld kon worden. Nogmaals excuus voor het ongemak! Jewannes Witte TMC Wonen
Zijn zeer tevreden over de verkoper en de bezorging .
We zijn op een prettige manier geholpen en zijn van deskundig advies voorzien. De levering verliep snel en correct. De gekochte kasten zijn goed gemonteerd. Al met al prima tevreden!!
Al vele jaren een tevreden klant. Ze luisteren, denken mee en ik vindt het fijne mensen. Het kopje koffie bevalt ook prima.
ik kan hier krijgen wat ik wil en een goed advies maar ook een goede service
Goed bedrijf waar we volgende keer zeker terugkomen
correct geholpen in showroom.De aflevering was op afgesproken tijd en netjes