Onze ervaringen met TMC zijn heel positief. Zes jaar geleden, vandaar dat wij nu weer voor TMC hebben gekozen. Wij zijn verhuisd en TMC heeft tot oonze tevredenheid vloer- en raambekleding geleverd en gelegd/bevestigd.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betrokken personen! Het is fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent over TMC. Ook deze keer wensen we u veel woonplezier van uw aankoop en we begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
In winkel vriendelijk, vakkundig geholpen, goed gevraagd wat mijn wensen waren.. Na meting en gesprek met die man bij mij thuis order gewijzigd, was geen probleem. Door probleem met bouwvakkers nieuwe leveringsdatum ook geen probleem, planner blij dat ik dat 14 dagen voor afgesproken datum aangaf. Bij het leggen van vinyl luisterden beide medewerkers goed naar mijn wensen alvorens te beginnen en dachten mee over mijn wensen. Keurig afgeleverd, gelegd, geplakt et cetera en alle afval opgeruimd en afgevoerd. Alle betreffende medewerkers/sters hebben vriendelijk, ter zake kundig, en correct gehandeld.
Goed geholpen en geadviseerd. Aflevering ook prima.
Zeer vriendelijk geholpen
Eigenlijk op alle fronten prima behandeld, zowel in de winkel, de planning als de afleverings monteur. De kreukels werden zelfs nog even uit de gordijnen gestoomd.
Prima service en kwaliteit!!!
Er werd goed met ons meegedacht en het resultaat mag er zijn!
Helemaal tevreden
Fijne winkel
goed advies gekregen en keurig vakmanschap bij het leggen
Verschillende woon attributen gekocht. Altijd goed advies van vakbekwame medewerkers. Ga zo door
Wij zijn nog nooit zo slecht behandeld als bij tmc. Meerdere keren worden wij niet teruggebeld, viltjes zouden meegeleverd worden en was niet het geval, stoelen staan niet stevig, medewerker geeft zelf letterlijk tot twee keer toe aan dat ze niet stevig zijn en geen 110 kilo kunnen houden terwijl dit wel zou moeten volgens de folder, twee keer door twee verschillende medewerkers is toegezegd dat wij ons geld terug krijgen maar als het erop aan komt spreken ze ineens over een tegoed bon. Mijn vertrouwen is in vier weken nu al zo vaak beschadigd. Ze komen hun beloftes niet na en spreken daarmee niet de waarheid. De enige manier hoe dit goed af te handelen is, is ons geld zo spoedig mogelijk terug geven. Door hun eigen opmerkingen geen vertrouwen meer in de stoelen en al helemaal niet in de winkel. Ik wil niets meer van tmc hebben en wil simpelweg mijn geld terug zoals beloofd. En dan is dit nog maar een deel vh verhaal. Het is te lang om op deze manier te delen wat er is gebeurd. Wij zijn nog nooit zo aan het lijntje gehouden en hebben spijt dat we ooit naar tmc zijn toegegaan. Hopelijk komen ze hun belofte alsnog na, zodat we dit achter ons kunnen laten.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij dat u op deze manier uw verhaal doet zodat we onze kant ook kunnen beschrijven! Het gaat hier om de bestelling van 6 Woodstock eetkamerstoelen van de formule Budget Home Store (http://www.budgethomestore.nl/eetkamerstoel-woodstock.html). In eerste instantie werd in de winkel aangegeven dat de gewenste kleuren niet meer voorradig waren, wat wel het geval was. De stoelen zijn vervolgens door middel van een weborder besteld en afgeleverd door TMC. Enkele dagen na levering nam de klant contact op dat de stoeltjes wiebelden en niet te monteren waren. Als service heeft TMC 4 nieuwe stoelen gratis thuis geleverd met als extra service dat deze volledig gemonteerd waren en niet wiebelden (overige 2 stoelen zijn niet voorradig op dit moment). De klant was hier niet tevreden mee en alle 10 de stoelen zijn mee terug genomen. Als TMC hebben we de volgende conclusie: er is precies geleverd wat de klant mag verwachten. De stoelen kwamen nieuw uit de verpakking en mankeerden niets. Daarnaast is er nog de extra service verleend door kostenloos 4 stoelen om te ruilen. We begrijpen dus niet goed waarom het vertrouwen in TMC beschadigd zou moeten zijn. Dit is tevens ook de reden dat een tegoedbon is aangeboden in plaats van het geld terug te storten. Wanneer TMC in gebreke was gebleven, zou dit zeker een optie zijn geweest. In deze situatie weten we niet wat we nog meer zouden kunnen doen en wanneer u nog verdere vragen heeft kunt u het beste contact opnemen met dhr. Witte waar u eerder mee gesproken heeft. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
alles is goed geregeld. Ook met woonadvies en met bezorging, en verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee terug, fijn. De stoel zit zo lekker dat ik er in wil blijven zitten en uitgeruster opsta.
prima ervaring met mooie winkel in Koudekerke. Jammer dat deze vestiging dicht is gegaan. Bestelde gordijnen konden afgehaald worden op eigen dorp. Prima, praktisch oplossing waarbij meegedacht wordt met de klant.
Heel tevreden over opmeten / montage, zeer kundig en vriendelijke man. Advies door Jeanette was ook professioneel. Echter vond ik Jeanette niet heel vriendelijk. Ik vind het redelijk om over prijzen te onderhandelen. Jeanette vond dit niet redelijk en reageerde hier nogal geïrriteerd op.
Geachte klant, Goed om te horen dat u heel tevreden bent met het opmeten en de montage. We sturen uw reactie door naar de betreffende verkoopster. We wensen u veel woonplezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
het schow model stoel in de winkel had het verkeerde kaartnr eraan denk ik nu zit ik met bijna zwarte stoelen inplaats van bruine
Geachte klant, heeft u hierover contact opgenomen met de verkoopster? Dit kunt u het beste doen via de mail of telefonisch (het nummer staat op de verkoopbon). Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
super geholpen en geadviseerd
We zagen onze droombank op internet staan bij TMC Woonwenz Goes. Nadat we de bank in het echt gezien hadden, stelden we onze bank samen met een medewerker. Deze medewerker dacht goed met ons mee, gaf advies en liet datgene zien wat we wilden zien (verschillende soorten stof). We zijn prima geholpen en erg blij met onze bank!
Opdracht bleef "hangen" in de organisatie, waardoor ik een tweede keer moest vragen naar de voortgang en uitvoering. Informatie verkoopster was "tapijt op latjes aanbrengen". Deze methode is in de praktijk niet gebruikt. Ook de levering/uitvoering was iets vertraagd t.o.v. laatst aangegeven tijd. Dit werd wel goed opgelost en verder afgewerkt tot 18.00 uur.
Geachte klant, dank voor uw feedback. We zullen het eerste punt doorgeven aan de betreffende verkoper/verkoopster. Wat betreft het tweede punt: het is inderdaad lastig soms om in te schatten hoelang een klus duurt. Daardoor loopt de planning soms uit of voor. Boven alles wensen we u veel woonplezier van uw aankoop en we begroeten u graag opnieuw in 1 van onze filialen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels