Nadat twee ramen opgemeten waren is telefonisch prijs van rolhorren en gordijnen besproken. Vriendelijk te woord gestaan. Voor 14-3 zou alles in het thomashuis t.o. TMC ophangen zijn, maar op 13-3 was nog niets geplaatst. Na telefonisch overleg (vanaf onze zijde gebeld) afgesproken dat het zeker maandag 16-3 geplaatst zou worden. Op 16-3 werden wij s'ochtends gebeld met de vraag of het donderdag 19-3 geplaatst kon worden. Na ons verhaal over belofte TMC dat het 16-3 geplaatst zou worden in het Thomashuis in Kruiningen, werd beloofd dat het dezelfde dag geplaatst zou worden. In de middag kwam op factuuradres te Kamperland een TMC bus voorrijden met de producten. De TMC medewerker vriendelijk verzocht naar Kruiningen terug te rijden om de producten aldaar te plaatsen. Door deze medewerKer vriendelijk te woord gestaan. Al met al lijkt het sterk op een organisatorische zooi!!! Medewerkers vriendelijk en producten goed. Zullen TMC niet aanbevelen, tevens niet helemaal afraden.
De vloerbedekking is prachtig en heel zorgvuldig gelegd, ik ben er heel blij mee!
Super goed advies en begeleiding gekregen. Vakmanschap van stoffeerders laat helaas veel te wensen over!!! Slordig werk afgeleverd en niet voorzichtig met andermans spullen. Moeilijk om dat bij anderen aan te bevelen. Niet bij de gordijnen op 19-03, dat is keurig gedaan en achter gelaten! Daar waren we erg blij mee.
Jammer dat er niet gelijk gebeld is toen het bestelde binnen was. Ik heb zelf gebeld om te vragen hoe het er mee stond.
Goed contact, advies en afspraken
Fijn geholpen worden door deskundig personeel.
Fijn geholpen. Er werd goed meegedacht. Netjes afgeleverd en gemonteerd. Het resultaat is prachtig, perfecte combinatie. We zijn er heel blij mee!
Goede service.
prima vaklui!!
Prettige winkels,en word goed geholpen.
Super !
Goed en deskundig advies
Heel positief. We bezoeken uw winkel in BoZ minstens 1 keer per maand. We wonen er dichtbij en moeten vaak op de woonboulevard zijn. Dan pikken we uw winkel meteen even mee.
We werden keurig geholpen in de winkel. De bank zou in week 10 bezorgd worden. Die hele week hoorde ik niets. Ik heb vervolgens zelf gebeld en toen was de bank nog niet binnen. Misschien is het een idee om de klanten te bellen als het langer duurt dan verwacht.
Prima geholpen. Jammer dat tapijtleggers laat waren, althans, ik had ze eerder verwacht.
Tot de verkoop was de Service erg goed.Na een klacht over de geleverde hoekbank is beloofd terug te bellen of via de mail iets te laten horen.Tot op heden nogniets gehoord.Maar misschien nog geen tijd gehad,ik wacht het nog even af.Als dit netjes afgehandeld word beveel ik T M C zeker aan.
Geachte klant, het klopt inderdaad dat deze klacht in behandeling is. Er is inmiddels ook een mail naar u gestuurd nadat we u via de telefoon niet te pakken kregen. Excuses dat het iets langer duurde dan gebruikelijk, maar er wordt zeker aan gewerkt! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wie eenmaal bij T.M.C nieuwe matrassen gekocht heeft. Die droomt daar van het hele jaar. Ze liggen perfect.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw leuke reactie! We geven het door aan de verkoper en begroeten u graag opnieuw in een van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels