Ik ben zeer tevreden over de aankoop daar ik nergens anders kon slagen en je word snel geholpen en van goed advies voorzien , ga zo door ! Mijn E-mailadres is veranderd dus dit adres kunt u verwijderen
Geachte klant, hartelijk dank voor uw leuke reactie. Deze wordt doorgestuurd naar de betreffende verkoper/verkoopster. We begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed vakmanschap, snel gewerkt, levertijd vond ik wel wat lang.
Onze ervaring met TMC hebben wij als zeer prettig ervaren. Luisterend oor naar wat wij zochten, goed advies m.b.t. de mogelijkheden toen. Ondertussen staan de spullen in het huis gecombineerd met een antraciet kleurige hoekbank en een rode fauteil. Dit in combinatie met een nieuwe donkergrijze natuursteen muur. Degene die zijn wezen komen kijken vinden het prachtig. We hebben o.a. jullie genoemd als leverancier. Een kritisch punt is er ook, helaas. De scheur in de rode leren eetkamer stoel. Hoe staat het hiermee? We zijn erg blij met ons geheel vernieuwde huis. Het voelt als een nieuwe start voor ons. Dank voor alles m.vr.gr. Familie van Lieshout
Geachte klant, dank voor uw reactie. We zijn blij dat u tevreden bent met de aankoop. Uw reactie sturen we ook door naar de betreffende verkoper/verkoopster. Mocht u vragen hebben wat betreft de scheur in de rode eetkamerstoel, vragen we u contact op te nemen met de verkoper/verkoopster die uw klacht behandeld. We wensen u veel woonplezier van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Assortiment is veel groter en divers dan verwacht. Zeer vriendelijk en beleefd geholpen en adviezen gekregen van personeel. Er werd tijd genomen voor uitleg adviezen enz. We komen zeker terug als we nieuw meubilair nodig hebben. Ook zullen we anderen adviseren om naar TMC te gaan. Hou deze module vast zoals u hem nu voert, mijn complimenten ! Met vriendelijke groet,
Geachte klant, hartelijk dank voor deze leuke reactie! We vinden het fijn dat alles goed gegaan is en dat u ons aanbeveelt bij anderen. We wensen u veel woonplezier van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Ik vindt de prijzen stevig tot hoog , de kwaliteit is ook dik in orde. Toch redelijk duur !!
Geachte klant, dank voor uw reactie. Het assortiment, en de daarbij horende prijzen, zijn verschillend per filiaal. Mocht u in de toekomst nog eens iets nodig hebben, adviseren we u om ook in onze andere filialen te gaan kijken! Veel woonplezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima geholpen in de winkel, korting was wel wat karig! Nog geen 10% Bezorgen en monteren goed verlopen. Kast staat niet geheel recht en niet alle bevestigingsschroeven zijn gebruikt.
Het enige minpuntje is dat de medewerkers gaan leuren met overgebleven spullen zoals droogloopmatten maar verder is de afhandeling uitmuntend
we werden prettig geholpen. goed advies. Bij het bezorgen was er iets met onze stoel. Na melding werd er direct actie ondernomen.Komen dit volgende week repareren.
Ben goed behandeld
bekwaam en goed geholpen .en u heeft ons toen we bij u waren hadden wij geen geld bij ons en toch me gekregen bedankt daarvoor van het vertrouwen.
Een geweldig leuke vakvrouw heeft ons gastvrij ontvangen en van advies voorzien. Bij latere levering 1001 verontschuldigingen e.a.
we komen er al jaren. er is voor elke beurs wel wat te vinden
Prima geholpen in de winkel, goede deskundige voorlichting. Meten en ophangen van gordijnen netjes met goede vakmanschap. Geen opmerkingen.
Prima. Ik heb nl. per tel. een elec. verstelb. Avek spiraal op poten besteld. Ben dus niet in de winkel geweest. Kan de meeste gevr..aspecten dus niet beoordelen. Heb onze vorige Avek bedden wel in dezelfde winkel gekocht, zo'n 15 jr. geleden. Eén defect en laten vervangen. Verliep allemaal vlot. Leuk gesprek, prima follow up.
Vooral de adviesservice thuis vonden wij zeer positief. Interieuradvies op maat. Super! Wel is het jammer dat er relatief gezien weinig aanbiedingen zijn bij TMC en ook is er weinig bespreekbaar omtrent korting op artikelen, ook als je meerdere dingen koopt. Ons was toegezegd dat er wel wat mogelijk was maar als het puntje bij paaltje kwam was dit niet het geval. Wij kregen dan op de stoelen de viltjes gratis, maar dit zien wij niet echt als korting eerlijk gezegd... Wel jammer dat het dan wel wordt gezegd dat het bespreekbaar is en dat we er nog van horen. Dan moesten we er toch weer zelf achteraan en dat was jammer. Dit is bij ons toch wel wat teleurstellend overgekomen, woord is woord...
Zeer vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. Als er problemen zijn worden die heel goed opgelost. Alles gaat in overleg met de klant. Wij zijn zeer tevreden over het personeel zowel in de winkel als de mensen die de meubelen komen brengen en plaatsen. Onze complimenten daarvoor.