Prima.
Het enige minpunt wat wij hebben ervaren is dat we geen mail ontvingen op onze vraag omtrent de levering, zoals ons beloofd was. Daarna werden we verwezen naar een datum om te bellen, maar bleek de zaak gesloten te zijn. Vandaar de enige 6 in onze beoordeling voor service.
ik heb 2 stoeltjes besteld en ontvangen. eentje was beschadigd. we hopen dat tmc er iets aan doet. even afwachten. het is in behandeling
Wij zijn in de winkel vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd de aflevering in ons nieuwe huis verliep ook prima de monteurs waren zeer deskundig en gingen rustig te werk, de gordijnen zijn mooi genaaid en opgehangen, wij zijn zeer tevreden.
We zijn gewoon goed geholpen en konen de afspraken na
Nvt
Een winkel waar wij altijd slagen voor onze producten, vloeren, behang en ook onze meubels. een heel klein minpuntje, hoeveel je ook koopt er is weinig tot geen korting die je krijgt. Maar over het algemeen de perfecte woonwinkel voor ons.
Tijdens ons bezoek aan de winkel was het heel druk. Verkoopster hielp ons even tussendoor met een aantal vragen. Na besluit om tot aankoop over te gaan, had ze alle tijd voor ons en werd in de koffiehoek alles doorgenomen.
Gerard Boeder heeft onds op een fijne wijze geholpen en een passend advies gegeven. Hij dacht met ons mee bij de aankoop van een bankstel en vkloerbedekking voor onze nieuwe woning.
Gerard is een geweldige verkoper. Hij is betrouwbaar en heeft verstand van inrichting. De service is heel goed. Bezoek aan huis. Vrijblijvend tekeningen maken. Goede adviezen geven. Na aflevering nogmaals komen kijken hoe dan de inrichting is en of dat we tevreden zijn. Kortom TMC ga zo door. Wij komen binnenkort terug voor verdere verandering in ons interieur.
Ik stapte de winkel binnen, maar had niet het vermoeden dat ik daar zou slagen met mijn budget. Niets is minder waar. Gelijk geslaagd. Vriendelijk personeel, geldt ook voor de bezorgers. Groot en mooi assortiment, mag nog wel een beetje ,,out of the box,,.Mijn volgende aankoop van meubilair zal zeker bij TMC zijn. Vriendelijk bedankt voor de service.
Wederom prima ervaring met tmc Goes, voor tweede keer onze vloer daar besteld. Zijn uitstekend geholpen, goede duidelijke service. Altijd bereikbaar en houden je goed op de hoogte. Voor ons 1 van de weinige bedrijven nog waar klanten gewaardeerd worden. Onze volgende levering bestellen we weer bij tmc Goes in elk geval, en complimenten voor Niels!
Wij zijn echt tevreden.
prima service, goede afspraken.
prima winkel, snelle service, er was wat mis gegaan in de planing en werd snel opgelost
We hebben goed advies gehad omtrent de aanschaf van een nieuw bed. Dhr. Butijn heeft ons laten ervaren wat het verschil is tussen verschillende matrassen/bedden en aan de hand hiervan een degelijk advies gegeven. Daarnaast kregen we nog een flinke korting i.v.m. een vorige miskoop van een bed van TMC. Al met al hebben we er nu wel een goed gevoel aan overgehouden. Bedankt, dhr. Butijn!
Goede ervaring, alleen adverteerden ze in onze tijd met hoge kortingen maar onze gordijnen vielen daar buiten, dat was het enige minpuntje, ze hadden wel iets aan korting kunnen geven denk ik
Wij hebben al meerdere keren bij TMC gekocht tot op heden bevalt ons dat nog steeds goed. Vooral het personeel. En veel uitzoek
De planning was dat ik in week 20 de stoelen zou ontvangen; dit was in week 18. Het is dan wat lastig wanneer je meubels nog moet verhuizen. Die planning loopt dan ook niet volgens plan. Overigens weet ik dat TMC deze meubels voor mij in opslag zou hebben gehouden en liever eerder dan te laat.
wij hebben reeds jarenlang goede ervaringen met TMC