het maken van de bank is naar mijn mening niet door ervaren personeel gebeurt maten kloppen niet helemaal
Beste Adrie, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Ik heb het ook even nagevraagd bij de verkoopster maar we weten allebei niet precies waar dit over gaat? Gaat dit over de nieuw bestelde bank? Ik hoor het graag, alvast bedankt! Jewannes Witte TMC Wonen
Parket keurig gelegd. Alleen afspraak maken en nakomen hopeloos. Drie keer lopen schuiven met de datum. Beloven als eerste om 8.00uur en komen dan pas 's middags. Word je gebeld om 11.30, staan ze ineens voor je deur. Volgende afspraak loper leggen, komen niet opdagen. Ga je 3 keer bellen. Niemand reageert. Pas een dag later word je terug gebeld met vreemde smoes.
Beste René, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Ik heb dit besproken met de planning en ze gaven aan dat hier inderdaad verschillende dingen niet goed gegaan zijn. Waarvoor excuus, want dat is niet hoe we gewend zijn te werken. Ik hoop dat de parketvloer verder wel naar tevredenheid is? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Ontevreden over gemaakte afspraken. Eindresultaat niet naar wens, maar geen goede oplossing geboden
Beste mevrouw van Wel, Bedankt voor uw reactie en review op Klantenvertellen. Ik heb dit uiteraard ook doorgesproken met de betreffende verkoopster. U geeft aan ontevreden te zijn over de gemaakte afspraken. Van mijn collega begreep ik dat de lengte van het gordijn besproken zou worden bij het inmeten. Zijn de daar gemaakte afspraken niet nagekomen of valt het resultaat van de gekozen optie tegen? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Eeerst lagen we in bed en nu ,op bed
Ziet er mooi strak en vlak uit en voldoet aan onze verwachtingen. Wouter en Willem aardige mannen en kundig. Alles was ook netjes opgeruimd. Jammer dat onze voordeur mat niet was besteld, maar wordt opgelost. Heb ook aanbevelingen gedaan bij diverse buren.
Van verkoop tot montage van raambekleding tevreden.
Winkel was onbekend voor ons, maar wij zijn heel goed geholpen met onze keuze van aanschaf nieuwe bank, de service en vriendelijkheid is top. SUPER. Heel goede communicatie voor levering bank. Wij gaan zeker in de toekomst nog langst voor andere aanschaf meubelen. Bedankt voor de goede service, doe zo verder.
Voor herhaling vatbaar
Fijn geholpen met het inpakken van de stoelen in onze auto door ze uit de verpakking te halen alles in 1 keer mee kunnen nemen Bedankt top
Alles naar belofte goed geregeld
Een mooi eindresultaat in een korte tijd
Super advies!! De bank is op maat gemaakt, passend in de woonkamer. Service: hij word afgeleverd en in elkaar gezet! Resultaat: echt een plaatje! Blij met het resultaat.
het zat tegen met de levering. Zeer correct opgelost.
Jammer dat mijn ervaring deze keer niet positief was. Problemen met het behang en nu met de overgordijnen die moesten doorgestikt worden aan de bovenkant en is ook afgesproken met verkoopster. Aardig meisje maar de communicatie etc. heeft nogal wat verbeter punten naar de klanten toe. Uiteindelijk zelf de gordijnen opgehaald in Kapelle, geen probleem maar deze keer moest ik zelf weer aan de bel trekken. Ze zouden in het atelier zijn of ze lagen misschien al in de vrachtwagen??? Ik heb om 13.10 gebeld maar om 17.10 uur zelf maar weer gebeld hoe en wat en waar?
Beste Elly, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Vervelend om te moeten lezen dat de ervaring deze keer niet helemaal goed was. We hebben dit doorgesproken met de verkoopster, maar ik begreep dat er ook verschillende zaken afgesproken zijn toen ze ziek was. Zijn de gordijnen nu wel naar tevredenheid of zal ik vragen of de verkoopster nog contact opneemt? Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Wij zijn heel vlot geholpen met goede adviezen. Medewerking i.v.m. gegeven dat wij nog in Arnhem wonen was erg goed. Ruime collectie, dus ruime keuze. Komen vast nog terug. Erg prettige contacten met alle medewerkers.
Heel vriendelijk personeel zowel in de winkel als de twee mannen die de vloer kwamen leggen. Even leek het mis te gaan omdat de afspraak voor het egaliseren niet in jullie agenda stond maar dit is gelukkig snel en netjes opgelost.
Ervaringen zijn positief. We vonden het niet prettig dat de bezorgers niet op de hoogte waren van het feit dat het restant van het aankoopbedrag de dag voor de bezorging reeds was betaald.
duidelijke uitleg en goede behandeling.
Perfect geholpen in de winkel, nette uitvoering.
U levert goede service en komt de afspraak na
Klant vriendelijk
Het personeel in Bergen op Zoom is uitmuntend! Zo gezellig, aardig en meedenkend. Absoluut een grote aanrader!
Klantvriendelijk dus en zorgzaam met goed gereedschap. Je merkt dat de vakman kennis heeft van zaken en zijn werk met plezier doet!
De communicatie liep ronduit slecht . Ook het plaatsen ging mis . Paste niet ! Manager heeft wel heel erg zijn. Erg zijn best gedaan om het op te lossen .