In eerste instantie verliep alles prima tot dat bij de aflevering bleek dat in 1 gordijn een weeffout zat. Zelf toen een aantal keren gebeld voor iemand kwam kijken. Vervolgens duurde het 2 maanden voor een nieuw gordijn geleverd werd (zat wel een vakantieperiode tussen). Deze bleek echter een plooi teveel te hebben en eindigde (net als de eerste) niet met de goede kleur baan. Vandaag uiteindelijk een nieuw gordijn geleverd maar nog steeds niet met de goede kleurstelling qua banen. Volgens het atelier was dit ook niet mogelijk maar een ander gordijn met dezelfde afmeting heeft dit wel (!). Dit uiteindelijk maar voor lief genomen. Al met al heeft het lang geduurd en is het (redelijk) goed gekomen.
zeer goed en vriendelijk geholpen
Alles oké
Goed en deskundig geholpen, breed assortiment. Keurig opgehangen
goede ervaring !! Eerlijk bedrijf, wat betreft voorlichting ,afspraak ,en levering. Goede vakmensen die de spullen komen leveren.
goed erkend en vertrouwd bedrijf
men is altijd bereid mee te denken en doet alle moeite het uitgezochte artikel op tijd geleverd te krijgen. De benadering is uitermate vriendelijk en de koffie is ook heerlijk.
Betrouwbare mensen.
goed, deze keer kwam het bestelde al eerder dan toegezegd was dus dat was positief
goede service
prima service, je voelt je nog klant, vriendelijke tegemoettreding, correcte afhandeling, vakkundige vriendelijke medewerkers
altijd een prettig gevoel om binnen te lopen, vriendelijk en spontaan
altijd een prettig gevoel om binnen te lopen, vriendelijk en spontaan
De verbouwing van de trap duurde wat langer dan gedacht ivm ziekte van een medewerker. Een week later werd een nieuwe afspraak gemaakt en waren beide trappen supersnel klaar. Heel netjes afgewerkt ook.
Na eerdere ervaringen zowel zakelijk als privé en een heel aanlokkelijke aanbieding heb ik besloten om de zolderverdieping met laminaat aan te leggen door TMC.
Geachte klant, het doet ons goed om te horen dat u tot dat besluit gekomen bent. We hopen dat de aankoop ook deze keer weer een aangename ervaring was en dat uw aankoop het woonplezier verhoogt. We begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen want zowel op zakelijk als privé niveau hebben we een uitgebreid assortiment aan te bieden! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
De levering eerste hoekbank werd de klacht gelijk goed ingeschat. Een onafhankelijk bedrijf werd ingeschakeld. Rapport opgemaakt met de gegronde klacht doorgegeven. Snel daarna konden we een nieuwe hoekbank uitzoeken. Deze is nu tot onze tevredenheid een week ingebruik.
Geachte klant, dank voor uw reactie. Fijn dat de terechte klacht is opgelost naar tevredenheid! Het is altijd vervelend als er dingen verkeerd gaan, maar we proberen het altijd naar tevredenheid op te lossen. We hopen dat u veel woonplezier zult hebben van uw bank en graag tot ziens in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Een mooie winkel met voldoende assortiment naar onze belangstelling. Maar u weet dat met het afleveren er verkeerde poten onder de tafel werden meegeleverd, waardoor het tafelblad nu al een paar weken in de garage staat en de nieuwe stoelen niet onder de oude tafel passen. Daar moest een paar keer over gebeld worden, en eindelijk weten we nu de datum wanneer de tafel in orde wordt gemaakt. Fouten kunnen gemaakt (geleverd) worden. Wat we absoluut niet waarderen is het feit dat we nu al een rekening kregen, terwijl we nog niet weten of alles straks naar onze zin in orde komt. We betalen dus niet voordat we tevreden zijn. Want we gaven eerder ook al aan dat we over sommige stoelen ook niet helemaal tevreden zijn. Ze zitten heerlijk, zijn mooi maar sommige zijn scheef, sommige met gebobbeld, niet glad leer en 1 met een weggevouwen bovenrand. We zouden graag willen dat er iemand eens zou komen kijken! We waren zo blij met een set naar onze zin, maar eerlijk gezegd valt het ons wat tegen en zou ik graag zien dat de beloofde service wordt waargemaakt.
Geachte klant, dank voor uw reactie. Allereerst onze excuses voor het te vroeg sturen van de factuur. Ging het hier om de factuur van de tafel? Deze kan natuurlijk betaald worden wanneer het artikel compleet is! Wat betreft de stoelen: ik neem aan dat de betreffende verkoper op de hoogte is gesteld hiervan? Voor de zekerheid hebben we uw review even doorgestuurd naar de betreffende verkoper! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels