is prima bevallen
goede uitleg en advies; snelle levering. Netjes gedaan, maar waar we tijdens de levering achter kwamen, is, dat de soortgelijke zonwering die ik al had, achteraf van een ander merk bleek te zijn, waardoor de knop voor de stok niet past! Als dat van tevoren gezegd en bekeken wordt, kan ik voor het andere merk kiezen. Nu niet meer. Vind ik slordig. Ik weet niet, dat er meerdere merken zijn, die dat leveren.
zoals altijd zeer tevreden met alles, vriendelijke mensen , groot assortiment en prima kwaliteit, levering en deskundigheid
De stoffeerder die de gordijnen terug kwam brengen vond ik zeer deskundig en ook zeer netjes en precies werken. Degene die ons belde en terug zou bellen vond ik niet zo precies. Jaap verdiend een echte pluim en de leerling Boudewijn was ook beleefd.
Mooi bedrijf
goed advies in de zaak .niets opdringerig, goede voorlichting ,tijdige informatie wanneer ze komen meten en hangen
Houten vloer is perfect gelegd. Martin en Jan Peter zijn absolute vaklui met oog voor detail. Sterk werk!
Zeer goede ervaring met de verkoop zeer klantvriendelijk, ook een zeer ervaren stoffeerder die rustig en efficiënt werkt. Alles wordt perfect uitgevoerd.
Na heel lang wachten kwamen de bij bestelde planken voor onze kast binnen. De leverancier liet het nogal afweten. Toen ze eindelijk binnen bleken te zijn ergens in juni, bleken ze niet aanwezig in de winkel en moest ik naar het distributiepunt in Goes om ze op te halen. Daar gekomen konden ze niets vinden. Maar, als het binnen kwam, dan zouden collega's het bij mij thuis afleveren. Na weer een aantal weken was het binnen, in de winkel. Daar gekomen (niet thuis afgeleverd dus) had de leverancier weer de verkeerde planken gestuurd. Nog langer wachten dus. Waar het precies verkeerd is gegaan, geen idee. Uiteindelijk zijn we vorige week om de planken geweest in de winkel. Als je weet dat we al in februari/maart de kast met extra planken hebben besteld...Al met al duurde het veel te lang, voordat we de kast volledig in konden richten. En dat is jammer. Verder is de kast nu prima en naar tevredenheid.
ok, gezellig
Klein vlekje op hoekbank, keurig opgelost door Johan. Personeel zeer vriendelijk en correct.
Prettig geadviseerd,op tijd en keurig afgeleverd
Snel, plezierig, vriendelijk.
alles naar wens verlopen, probleempjes moeiteloos opgelost
Handige jongens, harde werkers.
We zijn in de showroom plezierig en vakkundig geholpen, kregen ruim de mogelijkheid thuis ons keus te maken op basis van monsters uit de showroom. Ook de medewerkers die het laminaat hebben gelegd waren vakkundig en prettig in de omgang. De foutjes in de levering werden zo goed en zo snel mogelijk hersteld.
altijd alles correct geleverd
In de winkel was het prima.Het afleveren was slecht door slordigheid. Vertraging door schade..ivm nieuw te bestellen en opnieuw spuiten.
goede ervaring. Ook de levering en de montage door een nette en kundige monteur
wij hebben het als zeer prettig ervaren om meubels enz bij jullie te kopen het advies en behulpzaamheid was zeer groot. onze dank daar voor