Tot volle tevredenheid aankoop nieuwe meubels door TMC geleverd en geplaatst waarbij nog extra mankracht nodig bleek omdat lift te klein was voor transport naar etage woning.
Goed advies met uitstekende service. Het tijdelijk beschikbaar stellen van een leenmatras getuigt hier onder andere van.
We zijn keurig geholpen. Bijzonder was dat we een stoel mochten gebruiken om uit te testen of mijn vrouw, die tobt met rugklachten, een redelijke zit had met de nieuw aan te schaffen stoelen. Heel attent van TMC!
Prettige winkel met ruim assortiment. Duidelijk uitleg en advies gekregen bij vragen en levering prima in orde.
zeer tevreden klant
Alle ervaringen tot nu toe zijn geweldig. Zeer goede kwaliteit, vakmanschap en het keurig nakomen van gemaakte afspraken. Al het personeel is uiterst vriendelijk!!
uitstekend vooral produkt kennis bij personeel.
Zeer tevreden over het advies van de meubelen en de gordijnen
Personeel is super aardig, beleefd en behulpzaam.
na een goed advies ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. hier is een vakman aan het werk geweest.
Men is deskundig.
Zeer tevreden!! Advies en hulp bij totale inrichting. Men neemt alle tijd en moeite om de klant te helpen.
Ben er wel tevreden over
zeer veel kwaliteit, prima service, goede afmontering.
bij aflevering ervaren en deskundige medewerkers meubels geplaatst.
Alles zeer naar tevredenheid; ook de begeleding en de adviezen door TMC bij de keuze van het meubulair. Johan is een paar keer aan huis geweest om te adviseren; hetgeen we zeer op prijs hebben gesteld. Fotoo van nieuwe situatie volgt. Van de oude situatie hebben we geen geschikte fotoo meer; maar wellicht heeft Johan nog fotoos van de oude situatie Grroeten Gerda en Ko Sturm
Vriendelijk en klantgericht
Gewoon degelijk en goed!! Vooral de service! !!
Een verkoopster met aandacht en begrip. Een warme ontmoeting.