Goede winkel met veel mogelijkheden, en een goede service met advies
De heer J.Witte heeft ons op een uitstekende manier geadviseerd bij de keuze van het interieur. Originele ideeën werden op een uiterst rustige manier naar voren gebracht, duidelijk gericht op tevredenheid van de klant en niet op het zo snel en veel mogelijk verkopen van goederen zoals dat helaas zo vaak gebeurt. Alle gemaakte afspraken zijn vlekkeloos nagekomen. Bij levering bleek een kast niet aan onze eisen te voldoen. Ben benieuwd of dit op eenzelfde correcte manier wordt afgehandeld.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback. We sturen uw reactie door naar de betreffende verkoper. We wensen u vanaf deze plaats alvast veel woonplezier van uw aankoop en we begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
In een woord vanaf het begin tot de eind geweldige service super goede werk mensen
Vloerbedekking en gordijnen zijn geleverd. Doordat er niet gevraagd is waar de overgordijnen moesten komen te hangen (zwevende gordijnen) is de rails verkeerd bevestigd en waren de gordijnen te kort. Mijn man heeft de rails zelf goed opgehangen en toen waren de gordijnen op goede lengte. Intussen zaten we wel met 7 grote gaten in het plafond. Dus moest de schilder opnieuw komen om alles weer te repareren en later opnieuw te sauzen. Ik heb dit gemeld bij de locatie in Goes. Beloofd was om het bedrag van de montage van de rails en de kosten voor de schilder in mindering te brengen bij de levering van het ledikant wat vandaag is geplaatst. Dit is niet gebeurd. Heel teleurstellend als een gedane belofte niet nagekomen wordt. We zijn ons vertrouwen in TMC kwijt geraakt.
Over alles wel tevreden. Wel zouden we het fijn vinden als we iemand toegewezen krijgen dat die het werk ook daadwerkelijk afmaakt en niet dat er een ander komt. Hadden wij Frank voor het egaliseren? Zeer aardig persoon. Deze vragenlijst klopt miz niet. U mag mij hier over bellen
Geachte klant, dank voor uw reactie. Goed om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met uw aankoop. We zijn het helemaal met u eens dat het beter is om dezelfde mensen terugkomen om een klus af te maken, maar soms is er overmacht en moet een ander persoon (of team) de klus afmaken. We proberen dit wel te voorkomen. Wat betreft de vragenlijst: zou u in antwoord op deze mail kunnen aangeven wat er naar uw inzien verbeterd kan worden aan de vragenlijst? Tenslotte: we wensen u veel woonplezier van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We zijn ook nu met de aankoop van onze nieuwe eethoek op zeer prettige en deskundige wijze door Moniek geholpen !!
Er is tijd genomen voor advies en aankoop. Ook deskundig advies. Het voelde vertrouwd
1. dit keer nog niet goed. lattenbodems geleverd 90 i.p.v. 80 cm, dus noodmaatregel nodig - wachten nu op juiste bodems. 2. vrouw wel tevreden over matras. Ik krijg rugpijn, alhoewel ik makkelijke slaper ben op veel plekken. Misschien moet ik toch weer naar schuimmatras. Zal een dezer dagen weer naar showroom gaan.
Zeer goede ervaring
Gemotiveerde medewerkers die proberen je het naar de zin te maken. En je een tevreden gevoel te geven over je aankoop. Ook over TMC Kruiningen zijn wij erg tevreden.
Prima werk geleverd volgens afspraken
Snelle service bij klacht
Een hele goede service gehad maar de bezorgers kijken niet zo nauw !!! Erg jammer
zeer tevreden
Ik ben tevreden over TMC wat betreft afspraken en kwaliteit
Goede info, advies en service. Opmerking:We kregen deze mail nadat de vloer al gelegd was. In de mail staat dan: maak een foto voor en na de realisatie en maak kans op 40% korting op het aankoopbedrag. Als jullie een mail doen nadat alles geleverd/gelegd is heeft deze mail helemaal geen zin en kan je dus geen kans maken op 40% korting omdat je geen foto meer kunt maken van hoe het was voor de verbouwing. Dus dit kunnen je beter tegen de klant zeggen wanneer hij in de winkel en het produkt koopt en niet pas na aflevering in een mail.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het fijn dat u tevreden bent over de info, advies en service die geleverd is door TMC Woonwinkels bij deze order. Wat betreft uw opmerking: u heeft zeker een punt dat de actie voor sommige klanten pas na de levering kenbaar wordt. Het is voornamelijk een Facebook-actie, maar we hebben deze bijvoorbeeld ook in de TMC krant gezet van april. Als u alsnog mee wilt doen, kan dat natuurlijk altijd! Als u een foto heeft van hoe het eerst was en een foto van hoe het nu geworden is, kunnen we deze naast elkaar op Facebook plaatsen. Daar staan nu al meerdere leuke voorbeelden. We nemen u advies zeker mee zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan. Bedankt voor het advies. Tot slot: we wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag weer opnieuw in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Klantvriendelijk en vertrouwen in de mens geweldig.
van begin tot eind meedenkend, adviserend en nette aflevering en montage meubels c.q. leggen van de vloer door ervaren personeel.
In de winkel heel goed geadviseerd. Thuis vakkundig alles opgemeten en op de afgesproken uitermate deskundig gemonteerd.
Voor ons chalet op Buitenplaats Oudendijke in Ellemeet hebben we bij TMC onze meubels, bedden, raambekleding en vloerbedekking gekocht. Vriendelijk en vakbekwaam personeel wat met je meedenkt bij de aanschaf en minstens zo belangrijk: perfecte levering!
Bij TMC Jasno shutters besteld. Vakkundig advies van Wim en perfect opgemeten. Inmiddels door vakbekwame medewerkers van TMC gemonteerd. Erg tevreden met eindresultaat.