goed geholpen in de winkel en snelle levering
Het was weer geweldig! Ontvangen met koffie en gebak. Het bijzondere was ook dat de personeelsleden ons nog bij name kenden. We hadden weer fijne gesprekken! Goede voorlichting en een leuke korting, zoals ik gewend was bij jullie. Alles werd keurig thuisbezorgd op de afgesproken tijd. \ Heel vakkundig de nauwe trappen op. Weer zeer tevreden!!! Groeten van de familie Van den Berg uit Terneuzen
Heel prettig personeel, ook met opmeten van gordijnen en het plaatsen van de gordijnen.
geen klachten
Wij zijn uitstekend geholpen, we zijn heel erg goed geadviseerd en er is veel tijd aan ons besteed zodat je met een goed gevoel de zaak verliet. Onze complimenten gaan uit naar dhr Butijn.
ook deze keer weer ben ik tevreden over het advies en het aanbrengen van mijn aankoop. bij de volgende meevaller voor mij kom ik bij jullie terug
we waren zeer tevreden ,eigenlijk over alles.
Beleefd, vakmanschap, mailverkeer prima, personeel keurig en behulpzaam, eigenlijk alles top.
personeel bergen op zoom zeer vriendelijk en gemotiveerd en zeer behulpzaam.
Positieve ervaring en klantgericht en klant vriendelijk personeel, met vooral de complimenten aan de verkoopster in de winkel te Bergen op Zoom
Het is heel jammer dat je in de winkel met een verkoopster een leverdatum afspreekt (deze was nog na verwachte leverdatum) Een aantal weken daarvoor bel je en dan wordt gezegd dat dit niet kan. Een nieuwe datum geprikt en dan wordt je gebeld dat de artikelen nog niet binnen zijn. Nieuwe datum weer geprikt en dan maar hopen dat het geleverd wordt. Wel erg jammer dat ik hiervoor 2 vakantiedagen kwijt ben!
Geachte klant, dank voor uw reactie. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als de verwachte levertijd aangepast moet worden. Als TMC doen we er alles aan om dit te voorkomen en wanneer het gebeurd, tijdig aan te geven richting de klant. In sommige gevallen is er echter echt sprake van overmacht en kunnen we het niet eerder binnen krijgen. We sturen uw reactie sowieso door naar de betreffende verkoopster en wensen u vanaf deze plaats alvast veel woonplezier toe van uw aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Ik had wel graag vooraf geweten dat ik het meubel zelf nog moest monteren. Dit is in het verkoopgesprek niet ter sprake gekomen.
Geachte klant, dank voor uw reactie. U geeft terecht aan dat dit tijdens het verkoopgesprek aan de orde moet komen. We geven uw reactie dan ook door aan de betreffende verkoper. Verder wensen we u veel woonplezier van uw aankoop toe! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Uitstekend geholpen, zowel in de winkel als door de monteurs. De gordijnen zijn prijzig, maar de kwaliteit is echt prima.
Wij zijn zeer tevreden met het laminaat de mannen hebben het keurig gedaan en tips gegeven ook werken ze heel netjes zuigen zelfs de kamer en nemen ook het afval mee. Heel fijn goede service en advies. Een volgende keer komen we graag terug.
Ik heb hemel en aarde bewogen om op de dag dat TMC mijn stoelen kon komen brengen ook thuis te zijn. Tussen werkafspraken door zat ik te wachten. Geen TMC. Gebeld waar ze bleven: "ze hadden er al lang moeten zijn, ik zal meteen de chauffeur bellen". We spraken af dat onderweg naar mijn volgende afspraak zou bellen maar dat ik toch echt niet langer kon wachten. Vergat even dat ik een leenauto had zonder handsfree en kon daarom niet terugbellen. En dan belt er vanuit TMC ook niemand. Daarna mijn vergadering in die tot na 17 uur duurde en dan werkt er bij TMC niemand meer. Nu ga ik met vakantie. Slechte beurt.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw reactie. Er zijn inderdaad wat misverstanden opgetreden bij het bezorgen van de stoelen. Dit vinden wij als TMC natuurlijk erg vervelend omdat u ook graag u stoelen in huis wilt hebben. Na navraag gedaan te hebben bij onze planning zijn er toch enkele dingen die we willen benoemen. Uw bezorging stond gepland voor het begin van de middag. Dit was mogelijk omdat er op dat moment geen uitloop was op de bezorgroute. Onze planning kreeg van u een telefoontje dat het na half 2 moest worden omdat u eerder nog niet thuis zou zijn. De planning gaf op dat moment aan dat dit mogelijk was en dat ze de route zouden wijzigen. Om half 3 kreeg de planning een telefoontje dat u op dat moment weg moest en dat de bezorgers nog niet geweest waren. Dat klopte, mede doordat de route gewijzigd was en de bezorgers eerst ergens anders gingen bezorgen. Na het eerste telefoontje was het niet duidelijk dat u om half 3 weer weg moest. Na half drie heeft onze planning nog enkele malen geprobeerd te bellen, een sms gestuurd en ook de volgende dag nog gebeld. Ze kregen u toen niet te pakken en hebben ook geen reactie gehad op de sms. Heeft u deze wel gekregen? Zoals gezegd, vinden we het vervelend dat de stoelen niet geleverd konden worden en we doen (alsook deden) er alles aan om deze bij u thuis te krijgen. Onze planning neemt nog contact op met u (u mag ook altijd zelf bellen). We hopen op een spoedige levering en wensen u tot die tijd nog een goede vakantie toe! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
zeer punctueel en betrouwbaar, TMC houdt zich prima aan afspraken
Goede ervaring, goede service, vakkundig personeel.
vond dat je verkoopster nog niet zoveel wist moest regelmatig collga vragen en ik wou ook een bed kopen en werd gezegt kom later maar terug dat vond ik niet netjes ze hoef je ALLEEN MAAR IN TEVULLEN dat vind ik niet netjes
Is bij de afspraken wel wat mis gegaan ,maar alles is keurig opgelost. Zeil gelegd door een vakspecialist en voor de miscommunicatie is excuus aangeboden. Grootte klasse