De verkoper die wij hadden, stond normaal niet op deze afdeling. Hij wist dus niet veel. Wij kregen wel even advies van een collega en zij deed het wel heel goed hoor. Toen ik vroeg hoe wij bericht zouden krijgen over de aflever datum kon hij dat niet vertellen hoe dat ging. (Ik had gevraagd of dat via de mail zou gaan of dat we daarover gebeld zouden worden) Wij hebben helaas 2 kleine beschadigingen aan de salontafels, dit heb ik gelijk gemeld. Daar heb ik netjes bericht op terug gehad, dat er een nieuwe salontafel is besteld en wanneer deze ongeveer geleverd gaat worden. Dat vind ik echt een nette service.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we sturen dit door naar de betreffende verkoper. We gaan er zeker achteraan om de kennis te vergroten! Wat betreft de service die nog loopt: we gaan dit zo snel mogelijk oplossen en u krijgt bericht wanneer de nieuwe salontafel binnen is. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Ook dit keer weer bedankt voor het goede advies en service. Wij zijn nu al 20 jaar klant bij jullie en nog steeds tot grote tevredenheid.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens in één van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Kennis van zaken. Betrouwbaarheid. Klantvriendelijk. Kortom heel tevreden tot nu toe.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de verkoopster! We hopen dat u nu lekker kunt genieten van uw aankoop en we begroeten u graag opnieuw in 1 van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Graag als de belofte gedaan wordt om terug te bellen na de aankoop over de lever tijd , dat het daad werkelijk ook gedaan wordt .
Geachte klant, dank voor uw reactie. Kunt u aangeven wie deze belofte had gedaan? De verkoper, de planning of..? We hopen dat u nu kunt gaan genieten van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in 1 van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Behulpzaam personeel
Goed advies, hulpvaardig personeel, soms wat onderhandelen over een bepaald bedrag na service/reparatie. Ben blij dat ik de winkel ooit gevonden heb, ben nu trots op m,n "spulletjes"en geniet er elke dag van.
Geachte klant, bedankt voor uw reactie, leuk om te horen! We zien u graag terug in een van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede service en meubelen zien er prima uit
ik heb via internet een boekenkastje kocht en jullie hebben hem keurig bij mij thuis afgeleverd via een niet door snee trap naar boven. Ik vind dat de bezorgers echt een pluim verdienen
Goede service, erg klantvriendelijk. Goede tips.
Heel goed wat ook in de beoordeling naar voren komt.
De verkoper heeft ons verkeerd ingelicht, over All-in House hij heeft tegen ons gezegd de All-in House dat doen wij hier op de zaak, en dan brengen wij de stoel naar U toe, En eerst was het 11 weken levertijd, Bart heeft nog gebeld het kan wel januari de tweede week is dat goed, ja dat vonden wij goed een week later belt TMC Goes U stoel is al binnen hoor wij kunnen de stoel snel bezorgen, Nu ga wij denken die stoel is in de uitverkoop gekomen en daarom snel leverbaar, Maar wij hebben wel de volle prijs betaald dat is jammer van de korting,
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Wat betreft uw reactie over de All-in-House: wanneer er een stof op het product zit, wordt het inderdaad ingespoten bij ons op de zaak. Bij producten met leer is dit anders: ze worden in de fabriek behandeld en bij All-in-House krijgt u de onderhoudsproducten erbij geleverd. Met deze producten kunt u uw product ongeveer 1 á 2 maal behandelen per jaar. Wat betreft het bezorgen: in eerste instantie stond de order bevestigd voor begin januari. Door meevallers bij de leverancier kon het eerder geleverd worden. U heeft dus gewoon een nieuw product ontvangen met een kortere levertijd dan in eerste instantie was bevestigd. We hopen dat u nu kunt gaan genieten van uw aankoop en we begroeten u graag opnieuw in 1 van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Deskundige voorlichting, neemt alle tijd. l
Ik vind TMC niet goedkoop, maar vanwege het gevarieerde assortiment en het vakmanschap bij verkoop en montage kies ik voor bepaalde zaken voor TMC. Onlangs is onze trap bekleed met hout, is schoon en netjes afgewerkt en ziet er prachtig uit.
Zeer goede ervaring met goed advies en vakmanschap.
We werden heel vriendelijk geholpen en kregen echt goed advies. Hadden ook niet de indruk dat de verkoper gebrand was om te verkopen. Kregen echt de tips zo van: Ga op banken zitten zonder je jas aan. Ik kom liever eerst even bij u thuis kijken of de bank die u in gedachten heeft ook in uw woonkamer staat qua vorm. (hoekbank, breedte bank etc.) Ook de tip, kom eerst nog eens een keer smorgens in de winkel gewoon een tijdje op de bank zitten als je uitgerust bent, dan weet je pas echt zeker of de bank lekker zit. Als je moe bent zit alle lekker. Ook werden we perfect op de hoogte gehouden over de levertijd. Loopt het een weekje uit op planning? Dan hoorde je dat vroegtijdig. Chapeau! Ook werden de meubels met beid geleverd en binnen gebracht. Met veel zorg behandeld en alle rommel netjes weer mee terug. Ben zeer tevreden over het geheel.