Veel kamers van de woning worden aangepakt en TMC geeft mij voor elke kamer een passend advies. Dit advies heeft betrekking op verf, vloerbedekking en gordijnen. Als je terugkomt met een vraag dan wordt je herkend, dit praat heel gemakkelijk.
goede en vriendelijke service ,vakmanschap
Goed geholpen, werd veel tijd aan ons besteed, we voelde ons echt klant
prettig geholpen door verkoper keurig afgeleversd
Levering vouwgordijnen was prima en zelfs 2 weken eerder dan besproken. (Wat wij fijn vonden)
Wij hebben onze meubels een paar jaar geleden gekocht bij TMC Kruyiningen. Ook toen:PRIMA!
Goede en snelle service! Nogmaals dank hiervoor!
Prettige zaak ; Goed Advies
GOEDE AFSPRAKEN EN BEZORGTIJD KOMT REDELIJK OVEREEN.
De firma Marijs heeft het snel en vakkundig gelegd,waren heel beleefd en gaven ons goede advies,in de winkels goede advies en ook lieten ze ons vrij om overal te kijken en en als we ze nodig hadden hielpen ze ons,we hebben niets dan lof.
Afspraak voor vloer egaliseren niet nagekomen. Afspraak was op 17/2 om 11.00 uur. Op het laatste moment nog 'n mail verstuurd dat dit 12 uur ging worden, ( mail niet door mij gelezen geen internet daar ) maar ze kwamen pas om 14.15 uur nadat ik zelf contact had opgenomen. Ik vind dat behoorlijk slordig en zeer vervelend. Ik vind wel dat TMC zelf telefonisch ( en niet via mail) contact moet leggen indien er veel tijd zit tussen de afgesproken tijd. Op 19/2 is wel alles goed gegaan en de PVC vloer ligt er prima in !!
Goede voorlichting en service
Diverse dingen besteld. Hoes bankis te klein! Gordijnen waren verkeerd gemeten. 2 kussens meegegeven om tebekleden met zelfde stof.ook dat mislukte!Dus winkel prima,maar uitvoering laat nogal wat te wensen over.Ik heb nu een ander email adres nl. [email protected]
accuraat en gemaakte afspraken werden strikt nagekomen