Stoelen zitten prima maar het houten onderstel is niet glad. Wat kan ik doen om splinters in m'n vingers te voorkomen?
Geachte klant, dank voor uw reactie. Heeft u hierover contact opgenomen met de betreffende verkoper/verkoopster? Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Fijne winkel met goed assortiment en vriendelijk behulpzaam personeel
Positief: uitgebreid assortiment in showroom. Negatief: levertijd is veel langer dan besproken vervolgens wordt de stoel geleverd met 3 i.p.v. 4 wielen. En nu weer wachten...
Geachte klant, dank voor uw reactie, we geven dit zeker ook door aan de betreffende personen. Wat betreft het ontbreken van een wiel, weet de betreffende verkoper daar van af? Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Afgelopen vrijdag onze open trap opnieuw laten bekleden. Zeer vakkundig gedaan. Al jaren trouwe klant voor meubels,stoffering en Verf&Wand.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie! We hopen dat u veel woonplezier heeft van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden? Vertel het ook aan anderen!
Veel later geleverd dat was beloofd
Geachte klant, dank voor uw reactie, we geven dit ook door aan de betreffende verkoper. We vinden het vervelend om te horen dat de levering veel later was dan gepland. Heeft u hierover wel contact gehad met de verkoper? We proberen ten alle tijde de producten zo snel mogelijk binnen te krijgen en te leveren bij de klant, maar op dit moment zijn de levertijden bij sommige leveranciers erg lang. Langs deze weg willen we hiervoor onze excuses aanbieden en we hopen dat u nu eindelijk wel kunt gaan genieten van uw aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Te late levering. Tijdelijke meubels aangeboden. Waren niet de juiste. Dag van levering, levering te laat. Jammer. Dit verwacht ik van bv. Leen Bakker, maar zeker niet van tmc. Wel een excuus, met een leuke attentie. En dat maakt het weer goed. Maar let op uw zaak. Zou zonde zijn als dit te vaak voorkomt
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. We vinden het vervelend om te horen dat de levering vertraagd was. Op het moment zijn de levertijden soms erg lang hoewel we proberen alles zo snel mogelijk in huis en bij de klant te krijgen. We nemen uw tip mee en hopen dat u nu alsnog kunt gaan genieten van uw aankoop! Graag tot ziens in één van de TMC Woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Afdeling wonen en slapen is qua klankgerichtheid erg fijn. Ben ook een aantal keren bij de verf afdeling gekomen, maar ik vind dat ze je daar als klant niet echt helpen. Er komst geen personeel naar je toe, en ze blijven gewoon de vloer schoonmaken terwijl ik als klant dan geholpen wil worden. Volgens mij is daar nog veel te halen.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoper. Wat betreft uw opmerking over de verf afdeling: dit is zeker niet de bedoeling, ook daar moet u gewoon geholpen worden! We hopen dat u veel woonplezier heeft van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
De meubels zijn van goede kwaliteit, ons vorige bank kwam ook bij jullie vandaan en was al 12 jaar oud maar nog steeds niet versleten, was alleen verschenen van de zon maar dat is ons eigen schuld.
levering op tijd zeer klantvriendelijk en je word met rustgelaten, zodat je rustig rond kan kijken
We zijn weer prima geholpen door Nelleke, zoals gewoonlijk weer alles perfect geregeld.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoopster. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
TMC biedt een modern en goed assortiment t.a.v. onze woonwensen. We worden netjes en vriendelijk geholpen, ook de aflevering is naar tevredenheid.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit zeker door aan de betreffende personen! We hopen dat u veel woonplezier heeft van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden? Vertel het ook aan anderen!
Alleen bezorging kan iets voorzichtiger te werk gaan. Toch hier en daar wat beschadigd. Niet met stanleymes zo op nieuw laninaat willen snijden voor vilt. Alles is pas opgeknapt en daar zijn wij zuinig op en dat verwachten we van de bezorgers ook.
Geachte klant, bedankt voor uw feedback, we gaan dit zeker doorspelen naar de betreffende personen. We snappen goed dat u zuinig bent op uw pas opgeknapte woning en dragen juist graag ons steentje bij om uw huis volledig naar uw wensen te laten zijn. We wensen u via deze weg veel woonplezier toe, ook van uw nieuwe aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
goed advies,afspraken nagekomen
Prima service. administratie kan beter. Bladeren in losse geschreven orders kan eventueel in een word excel bestand.
Het totale plaatje is voor ons tot heden perfect! Het advies en vakmanschap tijdens koop en zeker bij het leggen van het laminaat was tot volle tevredenheid. TMC mag trots zijn op deze medewerkers.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit zeker door aan de betreffende personen! We wensen u ook via deze weg veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze filialen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden? Vertel het ook aan anderen!
De latere levering (8 i.p.v. 5 weken) was niet aan ons doorgegeven. Ook niet in tweede termijn. Pas bij een derde ronde is er adequaat gereageerd.
Altijd een tevreden oplossing om met johans woorden te spreken hier komen we wel uit.
Prettige en vakbekwame mensen, zowel verkoop als montage, eigen boven verwachting. Zuinig zijn op die lieden.
Prima service en persoonlijk advies thuis. keurig afgeleverd volgens afspraak. Ik mis wel onderhoud tips voor de gelegde vloeren (pvc en vinyl).
We zijn op een rustige en nette manier geadviseerd en hebben een goed gevoel bij deze aankoop.