aandacht voor de klant, klantviendelijkheid en nakomen van gemaakte afspraken worden door ons op prijs gesteld
Ook contact met winkel en personeel in Kruingen gehad. Cijfers/beoordeling gelden ZEKER ook voor hen! Top!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback, we zullen dit doorgeven aan de betreffende personen. Goed om te horen dat u tevreden bent over het orderproces en de hulp in de verschillende winkels van TMC. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Een heel prettige betrouwbare en service volle zaak en mensen die je fijn helpen met alles wat je zoekt en mogelijkheden om het te verwezenlijken. Een heel goede aanrader voor iedere beurs.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback, we zullen dit doorgeven aan de betreffende personen. Goed om te horen dat u tevreden bent over het orderproces en de hulp door verschillende collega's. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Zeer Tevreden!!!!!!.Vriendelijk bedankt.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback, we zullen dit zeker doorgeven aan de betreffende verkoopster! We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
In de winkel al goed geholpen I. V.m. aparte maten van de uit te zoeken u bank zelfs tot redelijk na sluitingstijd. Vervolgens de bank 1 week eerder binnen als geplend en gebracht en neergezet door vrolijke bezorgers !!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback, we geven dit zeker door aan de betreffende verkoper. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het hele orderverloop en de hulp in de winkel. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Ik ben heel goed geholpen en geadviseerd er heerst een fijne sfeer in de winkel.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback, we geven dit zeker door aan de betreffende verkoper. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het hele orderverloop en de sfeer in de winkel. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Zeer goed voorgelicht en betrouwbaar met de gemaakte afspraken. Vooral dhr. Witte speelde hierin een grote rol.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende verkoper. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Jammer dat levering niet volledig was en onjuiste tafel werd geleverd. We wachten nu nog op lades voor salontafel.
Geachte klant, dank voor uw reactie. Vervelend om te horen dat de levering nog niet helemaal goed is gegaan. We gaan dit uiteraard zo snel mogelijk proberen op te lossen naar tevredenheid. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Keurig geholpen, order netjes verwerkt en volgens afspraak geleverd. De mannen die het af kwamen leveren kwamen helaas wel buiten de afgesproken tijd.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over het hele proces. Wat betreft de bezorging: vervelend om te horen dat dit buiten de afgesproken tijd was. We proberen altijd zo precies mogelijk te plannen, maar het loopt soms anders dan gepland. We hopen dat u veel woonplezier heeft van uw aankoop en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
levering gebeurde met voorzichtigheid
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende verkoper en bezorgers. We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Alles was goed geregeld!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoper. We wensen u veel woonplezier van uw aankoop toe en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Alles is een ruime voldoende van advies tot bestellen en afleveren
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoopster. We wensen u veel woonplezier van uw aankoop toe en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wij waren op zoek naar een groot karpet. Na lang zoeken blijkt, dat "naast de deur" TMC-Goes een heel grote collectie karpetten heeft. Mede dankzij de goede hulp van de verkoopster/adviseuse hebben wij hier onze keuze kunnen maken. De service en advies hebben wij als zeer aangenaam ervaren.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoopster. Zo ziet u maar: je hoeft niet ver van huis want binnen TMC kunnen we alles leveren op het gebied van wonen! :) We wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden? Geef het ook door aan anderen!
Het was ook goed te zien hoe de stagiair erbij betrokken werd. Jammer dat de mail gericht is aan de heer Zandee.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling, we zullen het doorgeven aan de betreffende personen. Wat betreft de aanhef: dat is inderdaad niet correct, we zullen het wijzigen in ons systeem, bedankt voor het doorgeven! Verder wensen we u veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Het tapijt is keurig gelegd. De mannen leveren goed teamwerk en zijn hulpvaardig naar de klant toe.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. We sturen het zeker door naar de betreffende personen. We wensen u veel woonplezier toe van de gelegde vloer en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden? Vertel het ook aan anderen!
Alles naar volle tevredenheid het leggen van de vloerbedekking uitgevoerd.
Heel goed personeel begint bij Marjorie in Goes. Ook de planning uitstekend en alles op de afgesproken tijd.De uitvoerders, egaliseerders en tapijtleggers, heel erg netjes en betrouwbaar, kortom een grote pluim. Ook aftersales heel goed met een kleine reparatie.
Rede link tevreden
Waterschade,fantastisch geholpen en alles volgens plan verlopen. 1 woord:super!!