ik werd uitstekend geholpen, met geduld, luisterbereidheid, levertijd zoals afgesproken, vakmanschap, wat wil je nog meer!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende personen. Goed om te horen dat u zo tevreden bent! We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wij zijn perfect geholpen door de medewerkster van filiaal bergen op zoom weet haar naam niet meer . Heel erg bedankt voor alles!!!!
Na even geduld te hebben. Toch nog alles naar wens
Kleur rolgordijnen uitgezocht, toen monteur kwam opmeten besloten - ook op zijn aanraden - een andere, neutralere kleur te nemen. Geen spijt van, we zijn zeer tevreden. Monteurs werkten vlot, efficiënt en netjes. Lieten geen rommel/stof achter.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit door aan de betreffende personen. Goed om te horen dat u zeer tevreden zijn. We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Leuke winkels, goed personeel, ik koop er al jaren.
prettige omgeving ,ruime winkel ,groot assortiment ,ga er vast nog eens heen .
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent en van voornemen bent om nog eens terug te komen: van harte welkom uiteraard! Veel woonplezier toegewenst van uw aankopen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed geholpen in het filiaal in goes en goede service omdat wij in breda niet waren geinformeerd dat er een filiaal in goes was waardoor we geen verzendkosten hoefde te betalen en de fout in de opmaak van factuur werd ook netjes opgelost doormiddel van een cadeaubon.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoper. Goed om te horen dat u tevreden bent over het orderproces, dat is altijd fijn om te horen. Nogmaals veel woonplezier toegewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
prima bedrijf met hardwerkende mensen in alle geledingen. Modern georganiseerd. Zeer aan te bevelen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit zeker doorgeven aan de betreffende personen. Goed om te horen dat u zo tevreden bent en ons aanbeveelt, dat vinden we altijd fijn om te horen! We wensen u opnieuw veel woonplezier toe van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Ik ben erg prettig geholpen in de winkel , verkoopster nam de tijd , gaf het juiste advies en de montage is ook netjes gedaan door de monteur .
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende personen! We wensen u opnieuw veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Klassieke meubels in 2012 gekocht in TMCKruiningen Advies van Adrie Pauwe Gordijnen,luxaflex,zonwering TMCBergen op Zoom
Alleen de gordijnen voor waren opgemeten, maar niet achter; wachttijd 6 weken. Gebeld om een afspraak te maken voor herstellen van de screen. Zouden terugbellen, maar we zijn 7 weken verder en er is nog geen afspraak gemaakt.
Geachte klant, dank voor uw reactie via klantenvertellen. Goed dat u dit aangeeft, we hebben dit direct naar het betreffende filiaal gestuurd en dat er zeer spoedig contact met u opgenomen moet worden. Mocht dit deze week niet gebeurd zijn, vraag ik u te mailen naar [email protected], maar we gaan er van uit dat dit gewoon gaat gebeuren. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
heel prettig je wordt heel vriendelijk geholpen en ik adviseer mijn vrienden dan ook aan om bij jullie eens te gaan kijken
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed om te horen dat u tevreden bent over het hele orderproces. We vinden het heel fijn om te lezen dat u uw vrienden adviseert om bij ons te komen kijken, blijft u dat zeker doen! :) We wensen u veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
prettig
Leandra in de winkel heeft me goed geholpen. Maar de bezorgers waren vreselijk. Totaal geen manieren en verkeerde doppen onder de stoelen geplakt. Niet beleefd en hadden geen goede omgangsvormen. Maar hou Meneer De Visser uit Meliskerke maar in ere, want die heeft het hier hersteld met de goede doppen onder de stoel. En het kussen hersteld wat niet in orde was. Een man die prima omgangsvormen heeft. Mijn e mail adres is nu [email protected]
Geachte klant, dank voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel, we zullen dit doorgeven aan de betreffende verkoopster. Wat betreft de bezorgers: we gaan dit intern zeker oppakken want dit is uiteraard niet de bedoeling en ook niet zoals het normaal gaat binnen TMC. Uw compliment betreffende meneer de Visser hebben we al doorgegeven, hartelijk dank daarvoor. Tenslotte: uw mailadres is aangepast. We hopen dat u nu alsnog kunt gaan genieten van uw aankoop en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Onlangs stoelen besteld. Zat een verkeerde stoel bij. Daarnaast vind ik het jammer dat we nu alsnog moeten investeren (totaal nog eens ruim 35 euro) in dopjes onderaan de poten.
Wij zijn altijd goed geholpen en advies gehad. Alleen een min puntje de viltjes onder de poten van het bankstel is waardeloos, jammer.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende personen. Vervelend om te horen dat de viltjes niet naar behoren werken. Een mogelijkheid is om viltjes in de winkel te halen die bevestigd worden met een spijkertje in de poot. Deze blijven normaal gesproken beter zitten dan de standaard plakvilt. Mochten we u daar verder in kunnen helpen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Zowel in de winkel als bij bezoek aan huis werd ik voortreffelijk geïnformeerd en werd in overleg alles prima geregeld.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie en goed om te horen dat u tevreden bent over het hele orderverloop. We zullen dit zeker doorgeven aan de betreffende personen. We wensen u opnieuw veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag weer in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!