Alles naar wens
Uitstekende service !
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende personen. Altijd fijn om te horen dat u zo tevreden bent de hulp, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen gewenst en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Wij zijn prima geholpen door de heer Buteijn.
duur maar service is uitstekend
personeel is vriendelijk, denkt mee als je een probleem hebt, probeert een oplossing te bieden en is rustig en heeft de tijd voor een kopje koffie.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen dit zeker door naar de betreffende personen. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel, daar doen we het voor! We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Het advies en de levering helemaal top. Bij de uitvoering wat slordigheden die door de service nog opgelost moeten worden, daarom bij de service nog niets ingevuld.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we zullen deze ook doorsturen naar de betreffende verkoopster. We werken er aan om ook de laatste puntjes zo spoedig mogelijk op de i te zetten. Alvast veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed geholpen. Met afspraak wordt ruim de tijd genomen. Prijs is wel hoog. Nog nooit eerder zo'n duur matras gekocht.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze doorsturen naar de betreffende verkoper. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies in de winkel. Een goed matras kan inderdaad best wat kosten, maar we brengen dan ook ongeveer een derde van onze dag door op bed. We wensen u vanaf deze plaats nogmaals veel slaapplezier toe van uw matras en we begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Breed assortiment en goed advies. Aanrader!
wel een fout gemaakt met mail adres. Dit vonden wij rommelig
Geachte klant, dank voor uw reactie. Vervelend om te horen dat het mailadres verkeerd was gebruikt. Zou u het juiste mailadres + ordernummer (of klantnummer of postcode + huisnummer) nogmaals naar ons willen sturen? Dan check ik direct of het nu wel goed is! We wensen u verder veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede ontvangst en aandacht
alleen de planning was niet goed eerst was het 05-07-2016 toen was het 06-07-2016 terwijl toch de 05-07-2016 afgesproken was. pluspunten heel mooi gelegd de trap
Geachte klant, dank voor uw reactie, we zullen deze doorgeven aan de betreffende personen. Vervelend dat er verwarring is ontstaan over de leverdatum, maar goed om te horen dat u tevreden bent over het uiteindelijke resultaat. We wensen u dan ook nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Minpuntje is dat we na het bestellen in de winkel, later werden gebeld dat het duurder werd omdat er een foutje was gemaakt in de berekening door de verkoopster. Verder prima service en vakmanschap van de stoffeerder. En, beetje vreemd dat ik in deze enquete moet kiezen waar ik TMC van ken, terwijl ik iets in wil vullen bij 'Anders namelijk'....
Kan niet ander zeggen .prima , prima. Ben er meerdere keren , geweest en altijd kom ik daar terug.
goede service in winkel en met planning. Aflevering correct
Keurige zeer betrouwbaar overkomende winkel. Onze ervaring van meer dan 17 jaar geleden met stoffering van ons huis dreef ons eigenlijk vanzelf naar TMC toe. Ook een prima stoffeerder die ons ter plaatse goed advies gaf omtrent de kleurstelling van onze trap en de mogelijkheden om die te laten aansluiten op de bestaande vloerbedekking op de trap (en dat ook op keurige manier uitvoerde). Het tweede deel van de trap was niet vernield door de kat en we hebben besloten dat te laten liggen omdat het na maar dan 17 jaar (!) nog niet versleten was. Een tevreden klant.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze doorsturen naar de betreffende personen. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de begeleiding in zowel de winkel als door de stoffeerder. We hopen dat u kunt gaan genieten van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels (en dat hoeft, wat ons betreft, geen 17 jaar te duren hoor ;) ). Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Geef het ook door aan anderen!
Gewoon vertrouwt adres en mooie duurzame spullen.
prettige woonwinkels
Tot op heden zeer coulant geholpen door het personeel.
Voor mijn moeder van 84 een stoffen relax stoel aangeschaft. Omdat in showroom leren modellen staan opgesteld (= gladder) is het niet opgevallen dat ze er nu vrij moeilijk uit op kan staan. Dit is tegengevallen. Stof blijkt bovendien meer te rimpelen dan verwacht. Op de vraag of een kleine verhoging van de stoel mogelijk is bv. door iets andere, hogere wieltjes te bevestigen is naar onze mening nogal makkelijk geantwoord dat dit niet mogelijk is. We zijn niet overtuigd dat dit echt niet kan.
Geachte klant, bedankt voor uw bericht. We hebben dit inmiddels doorgestuurd naar de betreffende verkoopster en reactie gekregen. Ze is langs geweest bij uw moeder en gezocht naar mogelijke alternatieven. Zo hebben we gekeken naar de producten van floorfriendly, maar daar zaten geen alternatieven tussen die de gewenste oplossing boden. We vinden het uiteraard vervelend om te horen dat het nu moeilijker opstaan is voor uw moeder, maar kunnen daar nu niet echt iets aan doen helaas. Mocht u meer informatie willen, nodigen we u natuurlijk van harte uit in onze winkel (Marconistraat 15b), waar deze stoel ook gekocht is. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We zijn tevreden over de TMC. grt Margreeth en Rien
Geen