Onze hor deur is niet naar wens gemonteerd, hier is een melding van gemaakt maar helaas niet opgelost.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we sturen deze direct door naar de verkoper. Bedoelt u te zeggen dat u nog niets gehoord heeft na uw melding of begrijp ik dat verkeerd? We horen het graag van u. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Hebben o.a. bedden gekocht en zijn goed geinformeerd. Ook de adviezen na ontvangst bedden waren goed
Geachte klant, dank voor uw reactie, goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en het advies na levering! We zullen dit ook doorgeven aan de betreffende verkoper/verkoopster. We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Jolande heeft me heel goed geholpen een tapijt uit te kiezen en met me mee gedacht. verder vond ik de ontvangst erg netjes met zelfs een hapje en een drankje.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze ook doorsturen naar de verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over het advies en de hulp in de winkel, daar doen we het voor! We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prachtige meubels!
Wij zijn bijzonder goed geholpen, ook degene die de vloerbedekking kwam leggen was vriendelijk en behulpzaam.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de verkoper! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp in de winkel, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Professionele, vakkundige en vriendelijke medewerkers. Passen wensen en budget goed aan bij de wensen van de klant. Zeer goede montage en perfecte aftersales. Zeker een aanrader
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel én vervolgens het monteren en afhandelen. Dat is waar we het voor doen en het is fijn om te horen dat dit ook lukt! We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
al eerder en nu ook weer heel prettig geholpen zeker voor onze broer die verstandelijk beperkt is en heel blij is met zijn vitrinekast
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de betreffende verkoper. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel! We wensen u, en natuurlijk ook uw broer, veel woonplezier van de aankopen en we begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Reëel en oplossingsgezind. Zeker toen bleek dat de kleur van ons bankje niet goed was. Prettige samenwerking en naar tevredenheid opgelost.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit door aan de verkoopster! Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp en het oplossen van de verkeerde kleur. We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima voorlichting- zeer ervaren personeel en heel vriendelijk.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze zeker ook doorgeven aan de verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel, daar doen we het tenslotte voor! We wensen u vanaf deze plaats nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
stuntelige opmeting (tweemaal komen opmeten)
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Vervelend om te horen dat het opmeten niet helemaal gegaan is zoals gewenst, we zullen dit intern zeker meenemen. Graag horen we van u of het eindresultaat wel naar tevredenheid is en waarom het advies en de service onvoldoende is in uw ogen. We horen dit graag van u zodat we dit kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed geholpen en goed advies en een kopje koffie.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de verkoper. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Voor het leggen van de vloerbedekking verdienen de "leggers" een pluim. Alle medewerking werd verleend.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen dit doorgeven aan de verkoopster en aan de stoffeerders. Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We zijn keurig en correct geholpen, we voelen ons bij jullie echt klant. Enig minpuntje was, de afgesproken tijd, uurtje eerder of later geen probleem maar n paar uur later misschien even n telefoontje,verder alles super verlopen
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen het doorgeven aan de betreffende verkoper en verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en uzelf echt klant voelde. Dat is ons doel en het is fijn om te horen dat dit gelukt is! Wat betreft de aflevering: helaas lukt het soms niet om binnen de marge van het uur te blijven, maar u heeft helemaal gelijk als er dan even een berichtje uw kant op moet komen, we gaan dit doorgeven! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Prima advies bij de aankoop. Super net gelegd. Ga zo door!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw leuke reactie, we zullen deze ook doorgeven aan de betreffende verkoper/verkoopster. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over het advies én de uitvoering, daar doen we het tenslotte voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Zeer goed, afspraken worden nagekomen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit door aan de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp en de nagekomen afspraken, daar doen we het voor! Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed geholpen bij het uitzoeken van onze meubels. Zijn heel erg blij met het resultaat. Ik had een cadeaubon gewonnen ter waarde van 450 euro welke ik heb bij kunnen leggen aan het laminaat. Verder hebben wij bij jullie diverse meubels een vloerkleed en muurverf afgenomen. Personeel is zeer vriendelijk en correct met verstand van zaken. Hopelijk gaan de meubels nog even mee, maar anders komen we zeker weer bij jullie in de winkel om nieuwe aan te schaffen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit door aan de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel, daar doen we het voor! We hopen natuurlijk ook dat de meubels nog een tijd meegaan (niet te lang natuurlijk ;) ), maar u bent ten allen tijde van harte welkom in onze winkels, al is het voor de gezelligheid! Veel woonplezier nogmaals van uw aankopen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: nog bedankt voor het delen van de foto op Facebook! :)
Betrouwbaar en goede service en advies
Geachte klant, dank voor uw reactie, we zullen deze doorgeven aan de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over het advies en de service, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wij zijn meer dan tevreden over keuze, advies, service en klantvriendelijkheid. Dit geldt eveneens voor het bezorgend personeel.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed om te lezen dat u zo tevreden bent over eigenlijk alles :) Dat is altijd leuk om te horen natuurlijk en we zullen het zeker doorgeven aan de verkoper. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!